Residence Contrin

Italien, Canazei

Indkvartering Hotel

Fakta

Om Residence Contrin

Velkommen til Canazei og Residence Contrin! Hyggelige lejligheder til dig, der rejser med familien.

Kan du godt lide at bo tæt på liften? - så er du kommet til det rette sted. Her er nemlig kun 200 meter til liften, der tager dig direkte op til verdens største skiområde. Canazei byder altså på lejligheder der ligger tæt på det, det hele handler om - nemlig fantastisk skiløb.

Foruden den korte tur til liften, finder du byens centrum kun 300 meter længere nede af gaden. Du er altså hurtig nede i byen, hvor du finder et bredt udvalg af restauranter, barer, shopping og supermarkeder. Så du kan rolig glæde dig til at smage på italienske specialiteter. Hvis de mindste ben i flokken, ikke kan gå de 300 meter ind til centrum, er der et busstoppested kun 50 meter fra lejlighederne.

Hyggelige lejligheder

Lad dig ikke snyde, lejlighederne er ikke de største, men hvad den ikke har i rummelighed, har den i hyggelig, praktisk og simpel stil. Det giver lejligheden en rar og hjemlig atmosfære, og du får ovenikøbet sengelinned og håndklæder med, så du ikke behøver at fylde kufferten med det hjemmefra.

Lejlighederne er også udstyret med et køkken, hvor du finder alt hvad du skal bruge til at vise dine madkundskaber frem til resten af rejseselskabet. Det lille hyggelige køkken og opholdsrum, er et dejligt sted for familien at samles, til både mad, brætspil eller en kold øl efter skidagen.

Godt at vide

Skulle der være lidt trangt i kufferterne, til både dit og din families tøj, og alt skiudstyret, så er der et vaskerum med vaskemaskine og tørretumbler i lejlighedskomplekset, der kan benyttes mod betaling.

Når du ankommer til Residence Contrin, kan du få nøglerne til lejligheden fra klokken 17:30. Skulle du ankomme meget senere, skal du blot informere guiderne om dette på forhånd, når de ringer ugen inden afrejse. Ankommer du meget før dette, skal du også blot informere guiderne om dette, så vil de gøre deres bedste for at lejligheden kan være klar til dig.

På afrejsedagen, når du forlader lejligheden, skal skraldet være båret ud, og køkkenet skal atter igen skinne. Skulle du være kommet for sent ud af sengen på afrejsedagen, og ikke fået nået det, vil det koste dig 55 euro.

Lejligheden skal forlades senest klokken 10:00 på afrejsedagen. Vil du gerne lige have de sidste par timer med på pisterne, inden turen går mod Danmark igen, er det muligt at få opbevaret din bagage i kælderrummet, samt få et bad.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved siden af Hotel Gran Paradis. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Afstande

Afstand til piste 400 m

Afstand til lift 200 m

Afstand til centrum 300 m

Afstand til shopping 300 m

Afstand til skibus 100 m

Afstand til skileje 200 m

Værelset

Mad og drikke

Faciliteter

Kæledyr (på forespørgsel) Upon request

Parkering (mod betaling) on request

2-værelses lejlighed (3 personer)

Lejlighed på 22 m2 oplagt til to voksne og 1 barn. Det separate soveværelse indeholder en enkelt seng, hvor barnet kan sove, mens de voksne sover i stuen (queen bed). Badeværelse med brus.

Balkon - Sengelinned - Kaffemaskine - Køkken - Hårtørrer - Håndklæder - El-kedel - Wi-Fi

Economy lejlighed (4 personer)

Simpel lejlighed på 18 m2 med alt hvad du behøver. Lejlighedernes planløsning varierer med indeholder to dobbeltsenge eller en dobbeltseng og to enkeltsenge. Badeværelse med brus.
Balkon - Sengelinned - Kaffemaskine - Køkken - Hårtørrer - Håndklæder - El-kedel - Wi-Fi

AccommodationTypes

Afstande