Garni Casa Planber

Italien, Canazei

Indkvartering Hotel

Fakta

Om Garni Casa Planber

Hvis du gerne vil bo tæt på liften på din skiferie i Canazei, så skal du kigge nærmere på Garni Casa Planber.

Garni Casa Planber er et morgenmadspension, der er meget populært og enkelt. Indkvarteringen ligger helt fantastisk tæt på hovedliften i Canazei, der tager dig til verdens største skiområde nemt og bekvemt. Med liften lige ved siden af, kan du hurtig komme på ski hver dag - også hvis du har mindre skiben med på skiferien.

Casa Planber ligger også fantastisk tæt på centrum af byen, så du kan udforske byens mange skønne muligheder. Har du glædet dig til at smage på det italienske køkken, kan du nyde en bred vifte af restauranter, der serverer lækre italienske specialiteter, samt internationale retter. Hvis du har lyst til en aften der fortsætter efter aftensmaden, er der også et rigt udvalg af hyggelige barer, hvor du kan nyde et godt glas vin eller en lækker festlig drink.

Og når det kommer til shopping eller indkøb, behøver du ikke gå langt. Bare 100 meter væk finder du et supermarked, hvor du kan handle alt det, du har brug for, eller hvis du ønsker at tage nogle lækre italienske specialiteter med hjem.

Oplev den italienske charme og det venlige personale

Når du ankommer til Garni Casa Planber bliver du mødt af den hyggelige bestyrer, Danilo. Han gør alt for at sætte gæsterne i centrum, og den gæstfrihed du bliver mødt af på Garni Casa Planber, sætter prikken over i'et på din skiferie.

Værelserne

På Garni Casa Planber bor du på hyggelige værelser, der er simpelt indrettet i alpestil, med varme og funktionalitet. Trægulvene på værelserne gør dem dejlige lyse og er med til at give en afslappende følelse. Værelserne er samtidig indrettet med det du har brug for, for at få en dejlig skiferie.

Uden mad og drikke, dur helten ikke

Her har du et pension, hvor der er morgenmad med i alle ophold. Danilo sørger for, at du kan vågne op til frisk lavet morgenmad i restauranten. Hver morgen vil der være et stort udvalg af alt fra brød, kager, frisk og tørret frugt, yoghurt, müsli, pandekager, æg, lokale oste og pålæg. Her er der noget for enhver smag, og alt hvad hjertet begærer, til at få fyldt depoterne op inden dagens strabadser på pisterne.

Mulighed for wellness

Efter du har tilbragt en dag i de smukke omgivelser på pisterne i Dolomitterne, har du mulighed for at genoplade batterierne på Hotel la Perla’s wellnessafdeling. Wellnessafdelingen ligger blot 200 meter fra Garni Casa Planber. Du kan mod betaling, i receptionen på Garni Casa Planber, købe adgang til wellness. En dejlig måde at genoplade batterierne på, efter en hel dag på pisterne, i hjertet af Dolomitterne.

Der er mulighed for at få bilen parkeret i parkeringskælderen mod ekstra betaling.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved siden af Hotel Gran Paradis. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen


Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Afstande

Afstand til piste 400 m

Afstand til lift 25 m

Afstand til centrum 200 m

Afstand til shopping 200 m

Afstand til skibus 50 m

Afstand til skileje 336 m

Værelset

Mad og drikke

Faciliteter

Garage 45€/day

Dobbeltværelse “Classic - Balcony and Mountain view”

Dobbeltværelse på ca. 18 m2. Værelset indeholder to enkeltsenge og muligheden for en ekstra seng. Badeværelse med bruseniche.
Balkon - Sengelinned – Hårtørrer – Badeværelse – Håndklæder - Elkedel – WiFi (gratis) - Smart TV 

Dobbeltværelse “Comfort - Balcony and Mountain view”

Dobbeltværelse på ca. 25 m2 med højt til loftet. Værelset indeholder en dobbeltseng og muligheden for en ekstra opredning. Badeværelse med brucheniche
Balkon - Sengelinned – Hårtørrer - Badeværelse – Håndklæder - Elkedel – WiFi (gratis) - Smart TV


Familieværelse “Classic”

Familieværelse på ca. 35 m2. Værelset indeholder en dobbeltseng, to enkeltsenge og muligheden for en femte seng. Bad med bruseniche og toilet er adskilt.
Sengelinned – Hårtørrer - Bad og Toilet – Håndklæder - Elkedel – WiFi (gratis) - Smart TV 

Dobbeltværelse “Classic - Ground floor”

Dobbeltværelse på ca. 18 m2. Værelset indeholder en dobbeltseng og muligheden for en ekstra seng. Badeværelse med bruseniche.
Sengelinned – Hårtørrer – Badeværelse – Håndklæder - Elkedel – WiFi (gratis) - Smart TV 

Singleværelse “Superior Deluxe”

Singleværelse på ca. 18 m2. Værelset indeholder en enkelt seng. Badeværelse med bruseniche.
Sengelinned – Hårtørrer – Badeværelse – Håndklæder - Elkedel – WiFi (gratis) - Smart TV 

Romantic Suite “Superior Deluxe”

Romantisk minisuite på ca. 20 m2. Værelset indeholder en dobbeltseng og tekøkken. Badeværelse med stor bruseniche.
Balkon - Sengelinned – Hårtørrer – Badeværelse – Håndklæder - Elkedel – WiFi (gratis) - Smart TV – Tekøkken

AccommodationTypes

Afstande