Fakta om Ischgl

Samlet
235 km
pister
Blå 45 km
Røde 138 km
Sorte 52 km

Ischgl

Højeste skiløb
2872 m
Antal lifte
45
Liftkapacitet
93800 per/t
Off-piste
Ja
Længste nedfart
11 km
Fun-park
Ja

Skiløb

Børn
Begyndere
Øvede
Eksperter
Off-piste
Snowboard

Byen

Charme
After-ski
Shopping
Spisesteder

Webcam

Panorama
Palinkopf
Idalp
Snowpark
Pardatschgrat

Liftsystem og skiløb i verdensklasse Skiferie til Ischgl

I Paznaundalen i Østrig finder du Ischgl, som efterhånden er et kendt navn blandt skiløbere. Ischgl byder på et stort skiområde med pister i topklasse, et moderne liftsystem og afterski.

Du kan fra Ischgl stå over til den schweiziske by Samnaun, som er toldfri.

Har du én gang været på skiferie i Ischgl, så kommer du garanteret tilbage. Atmosfæren i byen er unik, og du finder masser af hyggelige restauranter og butikker. Er du træt i benene efter lang dag på skiene, kan du bruge rullebåndet, som ligger i en tunnel under byen. Rullebåndet forbinder de to kabinelifter med hinanden.

FEM GRUNDE TIL AT VÆLGE ISCHGL

  • Pister i topklasse
  • Topmoderne liftsystem
  • Afterski i verdensklasse
  • Hyggelig by med god atmosfære
  • Masser af gode spisesteder

Læs mere om at stå på ski i Ischgl.

Find dit hotel eller lejlighed i Ischgl

AccommodationTypes

Afstande

Velsmurt og meget varieret Om skiområdet i Ischgl

Ischgl er en del af skiområdet Silvretta Arena. Det er et af de mest varierende skiområder i Østrig, og der findes udfordringer for alle skiløbere uanset niveau.

Dog er det klart fedest for de lidt mere øvede skiløbere. 

Skiområdet består af 238 kilometer pister fordelt på 39 kilometer blå pister, 165 kilometer røde og 34 kilometer sorte pister. Der er altså masser af pister at udforske. Skisystemet er topmoderne med udfordringer til alle niveauer. I Ischgl er 90% af skiløbet over 2.000 meters højde, så det er også et snesikkert valgt.

Fra byen er der tre lifter, som alle går op til Idalp: Pardatschgratbahn, Fimbabahn og Silverettabahn. Idalp er et godt udgangspunkt for en god skidag, og det er samtidigt et dejligt område for nybegyndere. Her findes mange brede og blå pister, og hvis benene bliver trætte, er det nemt at tage en gondollift ned til byen.

SKILØB I SCHWEIZ

Skiområdet i Ischgl er sammenkoblet med det toldfrie område Samnaun i Schweiz. Det er nemt at stå fra Ischgl og til Schweiz, og er en oplagt tur at tage. Herfra kan du stå hele vejen ned til byen af noget, de kalder "Smuglerruten".

PARADIS FOR SNOWBOARDERE OG PUDDERFREAKS

For dig, som gerne vil prøve kræfter af i en funpark, så findes der en særskilt park kun for snowboardere. Parken hedder "boarders-paradise", og den har blandt andet en halfpipe og 30 forskellige hop. Det betyder også, at der er fantastiske off-piste muligheder i området, som hvert år lokker mange pudderelskere til den østrigske by.

Læs mere om byen Ischgl.

Pulserende tyrolerby Om byen Ischgl

Ischgl stod i mange år i skyggen af St. Antons enorme popularitet. Dette er dog ikke tilfældet længere!

Skibyen er i dag en af de allervigtigste i Østrig, og skientusiaster valfarter trofast dertil, år for år. Udover det moderne og sublimt sammenhængende skiområde, har Ischgl nemlig noget helt særligt at byde på i byen – og det er puls.

I tillæg til den charmerende tyroler-vibe som byen generelt udstråler, er det nemlig som om, at der altid er noget på færde her. Man fristes til at sige, at byen giver lidt en følelse af at være i en storby – dog i mini-alpebysformat. Det vrimler nemlig med butikker, cafeer, restauranter og barer på livlige gader og stræder.

NOGET FOR ENHVER

For de festglade, har Ischgl først og fremmest sin afterski og natteliv, der er kendt for at være blandt den absolut bedste i Østrig. Ingen skiferie uden østrigsk afterski - og det er Ischgl kendt for. Du kan blandt andet besøge de berømte afterskibarer Kuhstall, Trofana Alm eller Kitzloch, hvor du kan skråle om kap med andre skiløbere på de klassiske afterski-sange.

GASTRONOMI I ISCHGL

Men også på madfronten, scorer den pulserende alpeby højt. Ischgl har nemlig en lang række gode spisesteder, med noget for en hver smag. Her kan du gå på opdagelse i det østrigske, schweiziske, franske – ja sågar japanske – køkken.

Foretrækker du selv at bikse aftenmenuen sammen, er der også gode muligheder for indkøb af dagligvarer. Byen har nemlig to store supermarkeder – et i hver sin ende af byen – så uanset din indkvartering, vil du ikke have langt til én af dem.

MERE END SKILØB - ALT DET ANDET

  • Pulserende by der aldrig sover
  • Aldrig langt til den nærmeste lift
  • Gode indkøbsmuligheder
  • Suveræn afterski og festligt natteliv
  • Gode spisesteder

Tilbud til Ischgl

Få et tilbud på en skitur til Ischgl

Vil du med på en skiferie til Ischgl?

Udfyld formularen herunder - så kommer vi med et forslag!

Det tager et minut, koster dig ingenting og er helt uforpligtende!

Så vil du også blive forelsket i .. Elsker du Ischgl?