Fakta om Ischgl

Samlet
235 km
pister
Blå 45 km
Røde 138 km
Sorte 52 km

Ischgl

Højeste skiløb
2872 m
Antal lifte
45
Liftkapacitet
93800 per/t
Off-piste
Ja
Længste nedfart
11 km
Fun-park
Ja

Skiløb

Børn
Begyndere
Øvede
Eksperter
Off-piste
Snowboard

Byen

Charme
After-ski
Shopping
Spisesteder

Webcam

Panorama
Palinkopf
Idalp
Snowpark
Pardatschgrat

Skiferie til Ischgl

I Paznaundalen i Østrig finder du Ischgl, som efterhånden er et kendt navn blandt skiløbere. Ischgl byder på et stort skiområde med pister i topklasse, et moderne liftsystem og fantastisk afterski.  

Moderne liftsystem og skiløb i verdensklasse

Skisystemet er topmoderne med udfordringer til alle niveauer. Området hedder Silvretta Arena og har i alt 200 pistekilometer fordelt på både blå, røde og sorte pister. I Ischgl er 90% af skiløbet over 2.000 meters højde, så det er også et snesikkert valgt. Det betyder også, at der er fantastiske off-piste muligheder i området, som hvert år lokker mange pudderelskere til den østrigske by.

Vidste du, at Ischgl er direkte forbundet med Schweiz? Du kan fra Ischgl stå over til den schweiziske by Samnaun, som er kendt for at være toldfri.

Ægte østrigske stemning og afterski

Har du én gang været på skiferie i Ischgl, så kommer du garanteret tilbage. Atmosfæren i byen er unik, og du finder masser af hyggelige restauranter og butikker. Er du træt i benene efter lang dag på skiene, kan du bruge rullebåndet, som ligger i en tunnel under byen. Rullebåndet forbinder de to kabinelifter med hinanden.

Ingen skiferie uden østrigsk afterski - og det er Ischgl kendt for. Du kan blandt andet besøge de berømte afterskibarer Kuhstall, Trofana Alm eller Kitzloch, hvor du kan skråle om kap med andre skiløbere på de klassiske afterski sange. 

Find hotel eller lejlighed i Ischgl

AccommodationTypes

Afstande

Skiområdet i Ischgl

Ischgl er en del af skiområdet Silvretta Arena. Det er et af de mest varierende skiområder i Østrig, og der findes udfordringer for alle skiløbere uanset niveau. Dog er det klart fedest for de lidt mere øvede skiløbere. 

Skiområdet består af 238 kilometer pister fordelt på 39 kilometer blå pister, 165 kilometer røde og 34 kilometer sorte pister. Der er altså masser af pister at udforske.  

Fra byen er der tre lifter, som alle går op til Idalp: Pardatschgratbahn, Fimbabahn og Silverettabahn. Idalp er et godt udgangspunkt for en god skidag, og det er samtidigt et dejligt område for nybegyndere. Her findes mange brede og blå pister, og hvis benene bliver trætte, er det nemt at tage en gondollift ned til byen.

Skiløb i Schweiz

Skiområdet i Ischgl er sammenkoblet med det toldfrie område Samnaun i Schweiz. Det er nemt at stå fra Ischgl og til Schweiz, og er en oplagt tur at tage. Herfra kan du stå hele vejen ned til byen af noget, de kalder "Smuglerruten".

Paradis for snowboardere

For dig, som gerne vil prøve kræfter af i en funpark, så findes der en særskilt park kun for snowboardere. Parken hedder "boarders-paradise", og den har blandt andet en halfpipe og 30 forskellige hop.

Få tre tilbud på en skitur til Ischgl

Ischgl lyder dejlig, ikke?

Hvis du vil med på en skiferie hertil, så lad os hjælpe med tre skarpe forslag.

Det tager et minut, koster dig ingenting og er helt uforpligtende!