Bo tæt på pisten på skiferien

Ski-in/Ski-out på skiferien Vil du bo under 100 meter fra pisten?

Hvis det eneste, det handler om for dig, er at komme nemt til og fra skiløbet, så er de her skirejser perfekte til dig.

Et af de absolut vigtigste kriterier, som vores gæster bruger til at vælge et ophold på en given destination, er afstanden til skiløbet. Nogle gange er det lige før, at destinationen er underordnet, så længe der er ski-in/ski-out eller meget kort til pisten.

Jo kortere der er til liften og pisten, desto bedre. Uanset om skiferien skal gå til Italien eller Østrig, så kan det lade sig gøre.

Det bliver ikke nemmere at komme på ski i Alperne! 

BARE FÅ MIG PÅ SKI MED DET SAMME!

Alle tilbuddene herunder er på ophold, der alle ligger mindre end 100 meter fra pisten.

På nogle af dem er der decideret ski-in/ski-out, mens ved andre er gåturen til skiløbet inden for 100 meter.

Se tilbuddene her nedenfor eller kontakt os gerne, hvis vi kan hjælpe med at finde noget andet. Det kan du gøre lige her.

Læs mere om ski-in/ski-out her.

Skiferier med ski-in/ski-out

Slip for slæbet Ski-in/ski-out er det bedste ved skiferien

Det minder lidt om at bo tæt på stranden, når man er på badeferie. Det er bare lidt federe, når man ikke skal tage bussen.

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed!

Ja, det kan godt være, at det er lidt af en ejendomsmægler-floskel, men de er altså ikke helt galt afmarcheret, når de gang på gang understreger vigtigheden af beliggenheden. At TV2 så ligefrem har brugt frasen til at navngive et boligprogram, gør ikke udbredelsen og anerkendelsen af udtrykket mindre.

Men, et hotels beliggenhed kan ikke undervurderes nok, når du skal på skiferie. Alene tanken om at holde styr på hele familiens store og små medlemmer inden dagens skitur tager sin begyndelse, kan være nærmest angstprovokerende for mange.

DEN UNØDVENDIGE SVEDETUR

Når man så efter endeligt at have fået alle klar til at tage afsted, er tanken om en lang gåtur med udstyret på nakken og i stive skistøvler ikke altid lige motiverende. Her bliver angstens sved udskiftet med den ægte vare. Det kan være kæmpe slid at slæbe ens eget og ikke mindst børnenes udstyr på nakken frem og tilbage mellem pisten og hotellet.

Sådan behøver det heldigvis ikke at være. Ski-in/ski-out er et ganske selvforklarende udtryk, der på bedste vis illustrerer, hvad mange skiferie-gæster prioriterer meget højt. Det gør vi heldigvis også, så derfor afsøger vi konstant destinationerne for velplacerede hoteller, lejligheder og pensioner, der ligger tæt på pisten.

BILLIG SKI-IN/SKI-OUT PÅ SKIFERIEN I ALPERNE

Vi oplever en enorm efterspørgsel efter skiferier, hvor man bor dejligt tæt på skiløbet. Det kan vi sagtens forstå, for vi elsker det også selv, når vi tager afsted på ski i Alperne. Det er så dejligt bare at kunne klikke skiene på om morgenen, og så ellers glide afsted.

I særlig høj grad er vores tilsyrede lår lykkelige for, at dagens første afterski kan indledes straks efter at skiene er afmonterede.Det ehele går op i en højere enhed, når vi kan finde ski-in/ski-out til en pris, der gør det svært at sige nej!

SKI-IN/SKI-OUT I ITALIEN

Vi har her ovenfor samlet en række skarpe tilbud på ophold rundt omkring i Italien, hvor fællesnævneren er, at der er mindre end 100 meter til pisten.

SKI-IN/SKI-OUT I ØSTRIG

I de østrigske Alper er de klar til at byde skiløbere velkommen som gæster på hoteller, gasthäuser og lejligheder, hvor der ikke er langt til pisten.

Se vores bedste tilbud på billig ski-in/ski-out i Alperne her.

Få et tilbud på en skiferie med ski-in/ski-out

Lad os hjælpe med at finde det helt rigtige ophold til dig - tæt på pisten!

Udfyld formularen herunder - det tager kun to minutter - så gør vi arbejdet for dig og skræddersyr en rejse til dine behov.