Residencé Anny

Italien, Canazei

Indkvartering Lejlighed

Fakta

Om Residencé Anny

På Residence Anny har I som større grupper mulighed for at bo på en perfekt placering, hvor I kan stå på ski næsten helt op til hoveddøren.

Stå på ski til hoveddøren

Her har I nogle af Canazeis absolut bedst beliggende lejligheder i forhold til skiløbet. Lejlighedskomplekset Anny ligger for foden af skovpisten, så her kan man på det nærmeste stå på ski til hoveddøren. Og er I en større gruppe er Residence Anny ideel.I er samtidig tæt på centrum, men få minutters gang til indkøbsmuligheder og cafeer og barer.

Rummelige lejligheder

De rummelige 3-værelses lejligheder har 4-6 sengepladser, stort badeværelse og køkken. De 2-værelses lejligheder har et soverum og et stue-køkken. Der er rum til opbevaring af ski og støvler, og til hver lejlighed er der tilknyttet parkeringsplads.Sengelinned og håndklæder er ikke inkluderet i opholdet.

Afstande

Afstand til piste 20 m

Afstand til lift 350 m

Afstand til centrum 150 m

Afstand til shopping 150 m

Afstand til skibus 250 m

Afstand til skileje 300 m

Værelset

TV Ja

Slutrengøring Ja

Balkon / Terasse Ja

Køleskab Ja

Komfur Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Skirum Ja

2-vær. lejlighed

2-vær. lejlighed til maksimum 4 pers. Et soveværelse og et opholdsrum med soveplads og køkken. Køkkenet er udstyret med kogeplader og køleskab.
Balkon - Kogeplade - Ovn - Køleskab - TV 

3-vær. lejlighed max. 4 pers.

3-vær. lejlighed til maksimum 4 pers. Lejligheden indeholder et soveværelse med en dobbeltseng, der kan laves til to enkeltsenge og et soveværelse med en køjeseng, køkken/alrum og badeværelse. Køkkenet er udstyret med kogeplader og køleskab.
Balkon - Kogeplade - Køleskab - TV 

AccommodationTypes

Afstande