Residencé Anny

Italien, Canazei

Indkvartering Lejlighed

Fakta

Om Residencé Anny

På Residence Anny har I som større grupper mulighed for at bo på en perfekt placering, hvor I kan stå på ski næsten helt op til hoveddøren.

Stå på ski til hoveddøren

Her har I nogle af Canazeis absolut bedst beliggende lejligheder i forhold til skiløbet. Lejlighedskomplekset Anny ligger for foden af skovpisten, så her kan man på det nærmeste stå på ski til hoveddøren. Og er I en større gruppe er Residence Anny ideel.

I er samtidig tæt på centrum, men få minutters gang til indkøbsmuligheder og cafeer og barer.

Rummelige lejligheder

De rummelige 3-værelses lejligheder har 4-6 sengepladser, stort badeværelse og køkken. De 2-værelses lejligheder har et soverum og et stue-køkken. Der er rum til opbevaring af ski og støvler, og til hver lejlighed er der tilknyttet parkeringsplads.

Sengelinned og håndklæder er ikke inkluderet i opholdet.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved siden af Hotel Gran Paradis. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer fra € 0,50 - € 4,50. Der vil derfor maksimalt blive opkrævet € 31,50 pr. person, og dette er ved en uges ophold på et 5-stjernet ophold. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Afstande

Afstand til piste 20 m

Afstand til lift 350 m

Afstand til centrum 150 m

Afstand til shopping 150 m

Afstand til skibus 250 m

Afstand til skileje 300 m

Værelset

TV Ja

Slutrengøring Ja

Balkon / Terasse Ja

Køleskab Ja

Komfur Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Skirum Ja

2-vær. lejlighed

2-vær. lejlighed til maksimum 4 pers. Et soveværelse og et opholdsrum med soveplads og køkken. Køkkenet er udstyret med kogeplader og køleskab.
Balkon - Kogeplade - Ovn - Køleskab - TV 

3-vær. lejlighed max. 4 pers.

3-vær. lejlighed til maksimum 4 pers. Lejligheden indeholder et soveværelse med en dobbeltseng, der kan laves til to enkeltsenge og et soveværelse med en køjeseng, køkken/alrum og badeværelse. Køkkenet er udstyret med kogeplader og køleskab.
Balkon - Kogeplade - Køleskab - TV 

AccommodationTypes

Afstande