Sikkerhedsforanstaltninger i Østrig

Opdateret den 20. januar 2022.

De nuværende indrejseregler for danskere i Østrig er som følger: 

INDREJSEREGLER TIL OG MED 23. JANUAR
For at kunne rejse ind i Østrig, skal alle over 15 år kunne fremvise to ting: 

1: At du er vaccineret med tredje stik (immunitet + dobbeltvaccination svarer til booster-vaccine)* OG
2: En negativ PCR-test (maksimalt 48 timer gammel)

Kan du ikke fremvise dette, skal du i 10 dages karantæne, hvor man kan teste sig fri på femte dagen med en negativ PCR-test. Indrejsedagen tæller som dag 0. Børn under 12 år er undtaget ovenstående og rejser på samme dokumentation som forældre/værge.

*Booster-vaccinen (tredje stik) er gyldig fra vaccinationstidspunktet. Har du fået 1. stik med Johnson&Johnson og derefter et boosterstik med Johnson&Johnson gælder dette også. Krydsvaccinering accepteres. Immunitetspas er gældende i 180 dage fra smittetidspunkt.

Pre Travel Clearance skal kun udfyldes hvis du IKKE opfylder kravene - information fra Bundesministerium (tysk) her.

INDREJSEREGLER FRA 24. JANUAR
For at rejse ind i Østrig, skal alle over 15 år (født før 1. september 2006) kunne fremvise én af følgende fire muligheder:  

1: To vaccinationer** mod COVID-19 og en negativ PCR-test (ikke ældre end 72 timer) 
2: Tidligere smitte* og en negativ PCR-test (ikke ældre end 72 timer) 
3: Tre vaccinationer** mod COVID-19 
4: To vaccinationer og tidligere smitte*

*Tidligere smitte gælder i 180 dage.
**Andet stik er pr. 1. februar gyldigt i 180 dage fra vaccinationstidspunktet.  

Hvis du ikke kan fremvise en negativ PCR-test på grund af nylig smitte, så kan du fremvise dokumentation i form af en lægeerklæring på overstået smitte indenfor 90 dage.  

Ovenstående gælder for alle der er født før den 1. september 2006. Børn under 12 år er undtaget.  

BØRN MELLEM 12-15 ÅR 
For børn fra 12 og født på eller efter den 1. september 2006 gælder det, at de skal kunne fremvises dokumentation for to vaccinationer (andet stik gyldigt i 180 dage) og en negativ PCR-test (maksimalt 48 timer gammel). Kan man det, er der ikke behov for at udfylde Holiday-Ninja-Pass. 

Hvis den mindreårige kan fremvise en negativ PCR-test, men ikke er fuldt vaccineret (to stik), og ikke tidligere har været smittet, er der mulighed for at rejse ind i Østrig ved regelmæssig testning jf. Holiday-Ninja-Pass.  

Det går ud på, at børn i denne aldersgruppe skal have to PCR- og én antigentest pr. uge – og så får de adgang til alle aktiviteter (restauranter, hotel og lifte) såfremt alle testsvar er negative. PCR-test er gyldig i 72 timer og antigentests i 48 timer. Disse testresultater skal registreres på et ‘Holiday Ninja Pass’, og de respektive testcertifikater skal også medbringes. Det anbefales at få lavet en PCR-test og skrive den ind i Holiday-Ninja-Pass inden ankomst, da dette vil blive krævet ved indtjekning på indkvarteringen. 

Læs mere om Holiday Ninja Pass på Bundesministerium (tysk) her - det anbefaler vi frem for Udenrigsministeriet.

FFP2-MASKE PÅBUD  
FFP2-masken skal bæres både inde og ude i områder når der ikke kan opretholdes en afstand på to meter - for eksempel lifte, liftkøer, tankstationer, supermarkeder, hoteller, afterski, cafeer og restauranter. Der skal ligeledes bæres en maske i alt offentlig transport ligesom der skal holdes afstand. FFP2-masken kan bestilles på nettet eller købes på vej til eller på destinationen i Østrig. Kravet gælder for alle over 6 år.

LUKKE PÅBUD
Der blev den 27. december 2021 indført lukkepåbud kl. 22.00 i Østrig. 

TRANSIT GENNEM TYSKLAND
Du må gerne køre gennem Tyskland - uden unødigt ophold (toiletbesøg og ophold på rasteplads er tilladt, hotelovernatning er ikke tilladt). Husk mundbind til rastepladserne. Læs om transit i Tyskland her.

LÆS MERE 
Vi anbefaler, at I læser den mere detaljerede og officielle information her: 

LÆS MERE OM RETNINGSLINJER FOR DIN DESTINATION 
Bad Gastein: Klik her og se mere.
Ischgl: Klik her og se mere.
Schladming: Klik her og se mere.
St. Anton: Klik her og se mere.
Sölden: Klik her og se mere.
Saalbach-Hinterglemm: Klik her og se mere.
Wagrain: Klik her og se mere.
Zell am See: Klik her og se mere.
Zell am Ziller: Klik her og se mere.

Sikkerhedsforanstaltninger i Italien

Opdateret den 21. januar 2022.

Nedenstående indrejseregler i Italien gælder fra den 16. december 2021 til og med den 31. januar 2022:

SUPER GREEN PASS (VACCINE/IMMUNITET), TEST OG PLF FOR INDREJSE, OPHOLD OG SKILØB 
For at kunne rejse ind i Italien, skal du kunne fremvise: 

1: At du er vaccineret mod COVID-19 eller immunitet* OG
2: En negativ PCR-test (maksimalt 48 timer gammel ved ankomst) ELLER en quick- eller Antigentest (maksimalt 24 timer gammel ved ankomst)** OG
3: Passenger Locator Form***

Kan du ikke fremvise dette, skal du i fem dages karantæne og brydes med en negativ PCR- eller kviktest på femte dagen.

Børn over 6 år og til og med 11 år er undtaget fra karantæne, hvis de rejser med vaccinerede eller tidligere smittede forældre, og forældrene også kan fremvise en negativ test. Børn i denne aldersgruppe skal stadig kunne fremvise en negativ test. Børn under 6 år er undtaget for fremvisning af test ved indrejse. 

*1: VACCINE & IMMUNITET
Fuld vaccination betyder, at der er gået mindst 14 dage efter andet stik. Vaccination er gyldigt i 9 måneder (fra 1. februar 2022 gyldigt i 6 måneder). Det tredje vaccinestik (booster) anerkendes i Italien og forlænger gyldigheden i yderligere seks måneder regnet for dagen for tredje stik. Ambassaden i Italien formoder, at krydsvaccinationer anerkendes til indrejse i Italien, idet Italien selv udfører krydsvaccinationer på egne borgere.

Et immunitetspas kan anvendes til indrejse i Italien fra udstedelsesdagen og op til 180 dage efter første positive PCR-test.

**2: NEGATIV TEST
I tillæg til vaccination eller immunitetspas skal der fremvises en negativ COVID-19 test. Dette gælder også for personer, som har været smittet. Både PCR- og kviktest anerkendes til indrejse i Italien.

***3: PASSENGER LOCATOR FORM
Alle indrejsende skal - uanset om de rejser med fly, tog eller bil - udfylde en elektronisk indrejseformular online pr. person: Se Digital Passenger Locator Form her (PLF) inden afrejse. Mindreårige under 18 skal registreres på en voksen ledsagers PLF. Den skal udfyldes digitalt - hvis det ikke er muligt for dig at udfylde den digitalt, kan den downloades her.

Guide til udfyldelse af PLF ved fly til Torino - klik her.
Guide til udfyldelse af PLF ved fly til Innsbruck - klik her.
Guide til udfyldelse af PLF ved bus fra Danmark - klik her.
Guide til udfyldelse af PLF ved egen transport (bil) - klik her.

SUPER GREEN PASS (VACCINE/IMMUNITET) VED SKILIFT, HOTEL OG RESTAURANT
I Italien skal alle over 12 år kunne fremvise et SUPER GREEN PASS (vaccination eller immunitet – se betingelser overfor) i følgende situationer: Hoteller, indendørsservering på barer (også ved stående indtagelse i baren), caféer og restauranter, sportshaller, skilifter, fitnesscentre, svømmehaller, kurbade. Det samme gælder ved benyttelse af den offentlige transport.

MASKEPÅBUD 
Der skal bæres maske udendørs og indendørs. Der opfordres desuden til at holde afstand og spritte godt af. I alle former for transport, lukkede lifte og til events skal der bæres en FFP2-maske. Børn under 6 år er undtaget maskepåbud.

ANSVARSFORSIKRING
Fra 1. januar 2022 er det lovpligtigt at have en ansvarsforsikring, når du er på skiferie i Italien.

TRANSIT GENNEM TYSKLAND
Du må gerne køre gennem Tyskland - uden unødigt ophold (toiletbesøg og ophold på rasteplads er tilladt, hotelovernatning er ikke tilladt). Husk mundbind til rastepladserne. Læs om transit i Tyskland her.

TRANSIT GENNEM ØSTRIG
Du må gerne køre gennem Østrig - uden unødigt ophold (toiletbesøg og ophold på rasteplads er tilladt, hotelovernatning er ikke tilladt). Husk mundbind til rastepladserne. Du skal kunne bevise, at du kun er på transit og at du rejser ud af landet igen, Læs mere om transit i Østrig her.

TRANSIT GENNEM SCHWEIZ
Du må gerne køre gennem Schweiz - uden unødigt ophold (toiletbesøg og ophold på rasteplads er tilladt, hotelovernatning er ikke tilladt). Husk mundbind til rastepladserne. Læs mere om transit i Schweiz her.

LÆS MERE 
Vi anbefaler, at I læser den mere detaljerede officielle information her:  

LÆS MERE OM RETNINGSLINJER FOR DIN DESTINATION 
Canazei: Klik her og se mere og her.
Cervinia: Klik her og se mere og her.
Champoluc: Klik her og se mere.
Livigno: Klik her og se mere.
Passo Tonale: Klik her og se mere.
Sauze d'Oulx: Klik her og se mere.
Sestriere: Klik her og se mere - samme info som Sauze d'Oulx.

Sikkerhedsforanstaltninger i Frankrig

Opdateret den 21. januar 2022.

De nuværende indrejseregler for danskere i Frankrig er som følger:

VACCINE, IMMUNITET ELLER TEST SAMT ERKLÆRING
Ved indrejse i Frankrig - og for at komme på ski - skal du kunne fremvise:

1: En tro- og loveerklæring* OG
2: At du er vaccineret ELLER immunitet ELLER en negativ test**

*1: ERKLÆRING
Du skal udfylde en tro- og loveerklæring, som printes og udfyldes inden indrejsen til Frankrig. Dette gælder også for børn under 12 år. Du kan læse mere og downloade dokumentet her.

*2: VACCINATION, IMMUNITET ELLER TEST
For at rejse ind i landet skal du, i kombination men ovenstående, fremvise én af nedenstående:

 • VACCINERET: Gælder syv dage efter modtagelse af andet stik – efter Johnson&Johnson 28 dage. Har du fået Johnson&Johnson skal du fremlægge bevis for revaccination, når seneste vaccinationsdato er mere end to måneder siden. Krydsvacciner accepteresEr du over 65 år, kræves der i Frankrig et tredje stik. 

  Fra den 15. januar skal alle over 18 år fremlægge bevis for revaccination, når seneste vaccinationsdato er ældre end syv måneder. 

  Fra den 15. februar skal alle over 16 år fremvise coronapas med bevis for revaccination inden for fire måneder fra seneste vaccinationsdato.

 • IMMUN: At du har haft COVID-19 - 11 dage efter konstateret smitte og op til seks måneder efter.

 • NEGATIV TEST: Kan fremvise en negativ COVID-19 PCR-test eller Quicktest/Antigentest der er maksimalt 24 timer gammel. Hvis du vælger denne, skal du være opmærksom på, at du skal testes hver 24. time i Frankrig for at komme på ski, restaurant, bar og hotel med mere.

Ovenstående er gældende for alle personer over 12 år. Du skal fremvise dit Coronapas med QR-kode, som er gældende i EU - enten på papir eller digitalt.

MASKEPÅBUD
Der skal bæres en maske i alt offentlig transport ligesom der skal holdes afstand. Ligeledes skal der bæres maske når man står i kø eller går i supermarkeder. Man risikerer en bøde på 135 euro for ikke at overholde maskepåbuddet. Bryder man igen reglen gentagne gange risikerer man en bøde på 3.750 euro.

ØVRIGE RESTRIKTIONER
Det er ikke tilladt at stå op i baren på restauranter og drikke eller indtage mad. Ligeledes er det ikke tilladt at indtage mad og drikke under transport (fx transferbusser). 

TRANSIT GENNEM TYSKLAND
Du må gerne køre gennem Tyskland - uden unødigt ophold (toiletbesøg og ophold på rasteplads er tilladt, hotelovernatning er ikke tilladt). Husk mundbind til rastepladserne. Læs om transit i Tyskland her.

TRANSIT GENNEM SCHWEIZ
Du må gerne køre gennem Schweiz - uden unødigt ophold (toiletbesøg og ophold på rasteplads er tilladt, hotelovernatning er ikke tilladt). Husk mundbind til rastepladserne. Læs mere om transit i Schweiz her.

LÆS MERE
De nuværende regler i Frankrig kan du læse her - og det anbefaler vi, du gør:

LÆS MERE OM RETNINGSLINJER FOR DIN DESTINATION 
Les Arcs: Klik her og se mere.
Val Thorens: Klik her og se mere.

Sikkerhedsforanstaltninger i transporten

Bus (SneExpressen)

Sikkerhedsforanstaltninger i bussen

Opdateret den 18. januar 2022.

Når du stiger ombord på alle SneXpressen busser, der står for al vores bustransport til Østrig, Italien eller Frankrig, gælder følgende: 

TEST ELLER IMMUNITETSPAS
Du skal kunne fremvise mindst en af nedenstående, inden du siger ombord på bussen i Danmark: 

 • Negativ PCR-test (maksimalt 48 timer gammel, når du stiger på bussen)
 • Negativ Quick/Antigen test (maksimalt 24 timer gammel, når du stiger på bussen)
 • Immunitetspas (såfremt du ikke kan få en negativ test). 

Børn under 12 år er undtaget fra ovenstående. 

MASKEPÅBUD
Der skal bruges mundbind i bussen - hele tiden, og husk generel god hygiejne: Spit af, hold afstand når muligt. 

OBS: Ovenstående er ud over de gældende indrejseregler til de respektive lande.

Opdateret den 18. januar 2022.

Når du stiger ombord på alle SneXpressen busser, der står for al vores bustransport til Østrig, Italien eller Frankrig, gælder følgende: 

TEST ELLER IMMUNITETSPAS
Du skal kunne fremvise mindst en af nedenstående, inden du siger ombord på bussen i Danmark: 

 • Negativ PCR-test (maksimalt 48 timer gammel, når du stiger på bussen)
 • Negativ Quick/Antigen test (maksimalt 24 timer gammel, når du stiger på bussen)
 • Immunitetspas (såfremt du ikke kan få en negativ test). 

Børn under 12 år er undtaget fra ovenstående. 

MASKEPÅBUD
Der skal bruges mundbind i bussen - hele tiden, og husk generel god hygiejne: Spit af, hold afstand når muligt. 

OBS: Ovenstående er ud over de gældende indrejseregler til de respektive lande.

Tag bussen på skiferie til Alperne med Danski

Tog (Snälltoget)

Sikkerhedsforanstaltninger i toget

Opdateret den 20. januar 2022.

Når du stiger ombord på alle Snälltoget, der står for alle vores toge til Østrig, gælder følgende: 

OMBORDSTIGNING PÅ TOGET
For at komme på toget, skal du leve op til indrejsereglerne hertil i Østrig. Skal du tage en PCR-test for at komme ind i Østrig, skal du stadig have svaret inden ombordstigning på toget. Har du ikke det, skal du tage en Quick/Antigentest.

Børn under 12 år er undtaget ovenstående.

MASKEPÅBUD
Det er lidt forskelligt, hvornår der skal bruges mundbind i toget - alt efter hvilket land toget er i:

 • Danmark: Her skal du have mundbind på, når du er på stationen og mens du stiger ombord på toget. Du må tagemundbindet af, når du er i din egen kupé, eller når du sidder ned i restaurantvognen. 
 • Tyskland: Her er der intet krav om mundbind og toget stopper heller ikke i Tyskland. 
 • Østrig: Her er der krav om FFP2-masker på stationen og ombord på toget. Du må tage mundbindet af, når du er i din egen kupé, eller når du sidder ned i restaurantvognen. 

 

Opdateret den 20. januar 2022.

Når du stiger ombord på alle Snälltoget, der står for alle vores toge til Østrig, gælder følgende: 

OMBORDSTIGNING PÅ TOGET
For at komme på toget, skal du leve op til indrejsereglerne hertil i Østrig. Skal du tage en PCR-test for at komme ind i Østrig, skal du stadig have svaret inden ombordstigning på toget. Har du ikke det, skal du tage en Quick/Antigentest.

Børn under 12 år er undtaget ovenstående.

MASKEPÅBUD
Det er lidt forskelligt, hvornår der skal bruges mundbind i toget - alt efter hvilket land toget er i:

 • Danmark: Her skal du have mundbind på, når du er på stationen og mens du stiger ombord på toget. Du må tagemundbindet af, når du er i din egen kupé, eller når du sidder ned i restaurantvognen. 
 • Tyskland: Her er der intet krav om mundbind og toget stopper heller ikke i Tyskland. 
 • Østrig: Her er der krav om FFP2-masker på stationen og ombord på toget. Du må tage mundbindet af, når du er i din egen kupé, eller når du sidder ned i restaurantvognen. 

 

Tryg skiferie til vinter Pakkerejsen er din sikkerhed

Vi glæder os til at se jer i Alperne til vinter! Med de nuværende rejsevejledninger er der mindre chance for, at der frarådes rejser. Italien, Østrig og Frankrig har alle arbejdet hårdt for, at det bliver trygt at komme på skiferie - og alle tre lande har allerede glade skigæster fra Danmark.

REJSEVEJLEDNINGER OG DIT ANSVAR

I Danmark normaliseres rejsevejledningerne, farverne fjernes og det er igen muligt at rejse på skiferie - og det er vi naturligvis glade for.

Du er som rejsende selv ansvarlig for at have gyldigt pas, eventuelle vaccinationer og i øvrigt at leve op til de enkelte landes krav og betingelser for indrejse. Du skal ligeledes orientere dig om eventuelle indrejseformaliteter forud for eller under selve rejsen. Efterhånden som disse retningslinjer for vintersæsonen bliver tydeliggjort, vil vi informere her på siden samt henvise til relevante myndigheder.

PAKKEREJSER OG REJSEGARANTIFONDEN

Slopetrotter har altid været medlem af den danske ordning, Rejsegarantifonden, der dækker tab og udgifter såsom godtgørelse og hjemrejse, hvis kunder har købt en rejse hos en dansk rejsearrangør, der går konkurs. Dækningsordningen er kun gældende for pakkerejser. Vores medlemsnummer er 3329.

Denne ordning dækker kun pakkerejser, der i sin definition består af minimum to af disse fire rejseydelser: Transport, indkvartering, turistmæssig ydelse (for eksempel liftkort eller skileje) og leje af bil. Hvis man selv stykker sin rejse sammen, og på egen hånd køber hotellet, transporten, skilejen, liftkortet også videre er der igen dækning. Alle vores rejser er som udgangspunkt en pakkerejse.

HELE PAKKEREJSEN SAMLET ÉT STED

Skulle der ske noget uforudset, som for eksempel strejke eller at et flyselskab går konkurs, er det også os, der sørger for, at du har trygheden på din side. Det smarte for dig som gæst hos Slopetrotter er, at du ikke, hvis uheldet er ude, skal bøvle med at kommunikere med luftfartsselskaber, skiudlejningsbureauer, hoteller, restauranter, busselskaber, liftkort-salgssteder også videre.

Du har nemlig købt din pakkerejse ét sted, nemlig hos Slopetrotter, så din forretning er mellem Slopetrotter og dig. Så er det vores 'hovedpine at rede trådene ud med vores underleverandører og sørge for, at du kommer videre i din rejse. Det er os som dit rejsebureau, der har ansvaret for og står for din rejsegaranti.

SIKKERHEDSFORANSTALTNINGER I ALPERNE

Både Frankrig, Østrig og Italien har retningslinjer og regler for hvordan du som ski-gæst kan rejse sikkert på skiferie. I alle tre lande vil der være restriktioner såsom: Mundbind i offentlige rum og Coronpas. Vi beder alle gæster læse de gældende regler for hvert land længere nede på siden.

REJSEVEJLEDNINGER & DIN SIKKERHED

Hvis Udenrigsministeriet fraråder alle ikke-nødvendige rejser til din destination, og det fortsat er sådan 14 dage før din afrejse, får du det fulde beløb for din rejse tilbage. Det samme gælder hvis det sker indenfor 14 dage før afrejse. Alt dette gælder hvis din rejse lever op til reglerne for en pakkerejse.

DINE RETTIGHEDER VED LOCKDOWN

Hvis det ikke er muligt for os at gennemføre din skirejse ved lockdown på din destination på afrejsetidspunktet, vil du også få det fulde beløb for din rejse tilbage. Alt dette gælder hvis din rejse lever op til reglerne for en pakkerejse.

Godt at vide

Europæiske retninglinjer

Hold dig opdateret med retningslinjer og anbefalinger i EU's lande

Vi opfordrer til, at du generelt følger både de danske og lokale myndigheders retningslinjer, og udviser hensyn og forsigtighed mens du er på skiferie. 

Du er som rejsende ansvarlig for at have gyldigt pas, visum, indrejsetilladelse og eventuelle vaccinationer og i øvrigt leve op til det enkelte lands krav og betingelser for indrejse. Det påhviler endvidere den rejsende at orientere sig om eventuelle indrejseformaliteter forud for eller under selve rejsen - herunder at udfylde eventuelle indrejseformularer korrekt. Oplysninger udover hvad der er givet hos os, fås ved henvendelse til det pågældende lands ambassade eller konsulat og hos Seruminstituttet. Vi vil også løbende opdatere denne side efterhånden som de pågældende lande kommer med deres informationer.   

Opdateret den 27. oktober 2021. 

Vi opfordrer til, at du generelt følger både de danske og lokale myndigheders retningslinjer, og udviser hensyn og forsigtighed mens du er på skiferie. 

Du er som rejsende ansvarlig for at have gyldigt pas, visum, indrejsetilladelse og eventuelle vaccinationer og i øvrigt leve op til det enkelte lands krav og betingelser for indrejse. Det påhviler endvidere den rejsende at orientere sig om eventuelle indrejseformaliteter forud for eller under selve rejsen - herunder at udfylde eventuelle indrejseformularer korrekt. Oplysninger udover hvad der er givet hos os, fås ved henvendelse til det pågældende lands ambassade eller konsulat og hos Seruminstituttet. Vi vil også løbende opdatere denne side efterhånden som de pågældende lande kommer med deres informationer.   

Opdateret den 27. oktober 2021. 

Udenrigsministeriets rejseråd

Rejseråd og generel forsigtighed

Udenrigsministeriet har samlet en række rejseråd, hvor du kan se hvordan, du bør forholde dig før, under og efter rejsen - se dem her.

Opdateret den 27. oktober 2021.

Udenrigsministeriet har samlet en række rejseråd, hvor du kan se hvordan, du bør forholde dig før, under og efter rejsen - se dem her.

Opdateret den 27. oktober 2021.

Transport

Tog, fly eller bus til Alperne

Vi sørger naturligvis for, at du får den nødvendige information inden din skiferie.

Alle vores samarbejdspartnere holder sig, ligesom os, opdaterede med de til enhver tid gældende regler og retningslinjer vedrørende tryghed i forbindelse med transport med fly, tog eller bus.

BUSGÆSTER: Se information fra SneXpressen, der står vores vores busrejser, her.

Opdateret den 14. december 2021.

Vi sørger naturligvis for, at du får den nødvendige information inden din skiferie.

Alle vores samarbejdspartnere holder sig, ligesom os, opdaterede med de til enhver tid gældende regler og retningslinjer vedrørende tryghed i forbindelse med transport med fly, tog eller bus.

BUSGÆSTER: Se information fra SneXpressen, der står vores vores busrejser, her.

Opdateret den 14. december 2021.

Afterski og Covid-19

Om den livlige kultur i Alperne

Der er en traditionel kultur omkring livlig afterski i Alperne, og det vil der også være i år. Der vil dog være retningslinjer du skal leve op til. Derudover vi opfordrer til, at alle du følger sundhedsmyndighederne retningslinjer og er opmærksom og forsigtig, mens du er på skiferie.

Vi gør desuden opmærksom på, at barer, butikker, restauranter og andre faciliteter kan have retningslinjer, restriktioner eller er lukket på grund af eller som følge af COVID-19.

Opdateret den 27. oktober 2021.

Der er en traditionel kultur omkring livlig afterski i Alperne, og det vil der også være i år. Der vil dog være retningslinjer du skal leve op til. Derudover vi opfordrer til, at alle du følger sundhedsmyndighederne retningslinjer og er opmærksom og forsigtig, mens du er på skiferie.

Vi gør desuden opmærksom på, at barer, butikker, restauranter og andre faciliteter kan have retningslinjer, restriktioner eller er lukket på grund af eller som følge af COVID-19.

Opdateret den 27. oktober 2021.