Tryghed på din skiferie

Skiferie eller pengene tilbage Pakkerejsen er din sikkerhed

Grundlæggende er der to mulige scenarier: Enten kommer du på skiferie, eller også får du pengene retur (medmindre du selv vælger at aflyse din rejse, naturligvis).

Vores motto er: Få en skiferie eller få pengene tilbage. 

MEDLEM AF REJSEGARANTIFONDEN

Det allerbedste og vigtigste ved at bestille en skiferie hos os er, at du ved køb af en pakkerejse hos os, der er medlem af den danske organisation Rejsegarantifonden, er sikret. Du får ikke et mere trygt udgangspunkt!  

REJSEVEJLEDNINGER OG DIN PAKKEREJSES SIKKERHED

Vi krydser ski og stave for, at vi alle kan rejse trygt til Alperne til vinter. Men én ting er sikkert! Enten kommer du på skiferie, eller også får du pengene retur.  

Hvis Udenrigsministeriet fraråder alle ikke-nødvendige rejser til din destination, og det fortsat er sådan 14 dage før afrejse, får du det fulde beløb tilbage eller mulighed for at flytte din skirejse. Det samme gælder hvis det sker indenfor 14 dage før afrejse. 

PAKKEREJSER OG REJSEGARANTIFONDEN

Slopetrotter har altid været medlem af den danske ordning, Rejsegarantifonden, der dækker tab og udgifter såsom godtgørelse og hjemrejse, hvis kunder har købt en rejse hos en dansk rejsearrangør, der går konkurs. Dækningsordningen er kun gældende for pakkerejser. Vores medlemsnummer er 3329. 

Denne ordning dækker kun pakkerejser, der i sin definition består af minimum to af disse fire rejseydelser: Transport, indkvartering, turistmæssig ydelse (for eksempel liftkort eller skileje) og leje af bil. Hvis man selv stykker sin rejse sammen, og på egen hånd køber hotellet, transporten, skilejen, liftkortet også videre så er der ingen dækning. Alle vores rejser er som udgangspunkt en pakkerejse. 

HELE PAKKEREJSEN SAMLET ÉT STED

Skulle der ske noget uforudset som for eksempel strejke eller at et flyselskab går konkurs, er det også Rejsegarantifonden, der sørger for at du har trygheden på din side. Det smarte for dig som kunde hos Slopetrotter er, at du ikke, hvis uheldet er ude, skal bøvle med at kommunikere med luftfartsselskaber, skiudlejningsbureauer, hoteller, restauranter, busselskaber, liftkort-salgssteder og så videre. 

Du har købt din pakkerejse ét sted, nemlig hos Slopetrotter, så din forretning er mellem Slopetrotter og dig. Ikke andet. Det er så vores “hovedpine” at rede trådene ud med vores underleverandører og sørge for at du kommer videre i din rejse. Det er os som dit rejsebureau, der har ansvaret og står for din rejsegaranti. 

DIN TRYGHED I TO LAG

Du er altså dækket dobbelt ind, når du køber en skiferie hos Slopetrotter. Først og fremmest er du altid dækket Pakkerejseloven, men også af Rejsegarantifonden i Danmark.