Tryghed i Alperne med guideservice

Guide service i Alperne Slopetrotters service

GUIDESERVICE I ALPERNE

Hos Slopetrotter gør vi op med det traditionelle ugeprogram, og fokuserer på det, der i vores optik er det vigtigste - nemlig skiløbet og oplevelserne på bjerget.

Vores guider er, ganske som resten af os hos Slopetrotter, mennesker, der elsker skiløb og Alperne!

GUIDER AF HØJ KVALITET

Alle vores guider har været gennem en lang udvælgelsesproces, der sikrer, at vi har de bedste og mest kompetente personer til jobbet. Vi kan dermed garantere dig god guideservice på højt niveau. Vores guider er veluddannede, professionelle og stræber efter at give dig god service.  

SLOPETROTTERS GUIDESERVICE INDEHOLDER

  • Velkomst og modtagelse ved destinationen
  • Informationsformidling på mail eller i vores app  
  • Uddeling af liftkort  
  • 24/7 service ved nødsituationer  
  • Tips og tricks til området og generelt nyttige informationer.  

Vi anbefaler alle gæster at hente vores Slopetrotter App, da vi her formidler nyttige informationer om området, gode ski-aktiviteter, guidernes servicenummer og andet relevant indhold.

AKTIVITETER

Vi ønsker at give vores gæster den bedst mulige ski-oplevelse. Det betyder, at vi i Italien og Østrig har pistevisninger og picnic i sneen, som alle gæster kan deltage i. På udvalgte destinationer er der forskellige sne og ski-aktiviteter du kan tilmelde dig.

PISTEVISNING I ØSTRIG OG ITALIEN

Pistevisning, hvor guiderne viser rundt i ski-området, er et af de mest populære arrangementer. Der er mange fordele ved fælles skiløb. For eksempel behøver du ikke selv tænke på, hvor du skal hen, eller hvornår det er tid til at vende hjemad. Du kan bare følge efter guiden.

Ved at tage med på en fælles tur rundt i skiområdet lærer du hurtigere og lettere pisterne og området at kende, hvilket kommer til at gøre skiløbet sjovere resten af ugen. Er du ny på destinationen anbefaler vi, at du tager med på pistevisning.

PICNIC I SNEEN

Picnic i sneen er altid et hyggeligt arrangement og en god måde at nyde bjergene på. Her bydes på lokale retter, som guiderne ofte selv står for. Det er et supersjovt arrangement med masser af god mad, musik og hyggeligt selskab. Det er en god måde at møde nye mennesker og hygge sig med guiderne og de andre gæster.