Skiferier til grupper

Jo flere desto bedre? Få den bedste gruppeskiferie

Hos Slopetrotter har vi mange års erfaring med at arrangere skiferier for både store og små grupper. Vi vil derfor virkelig gerne hjælpe dig på vej til at få den absolut fedeste gruppe-skiferie!

Her er vores fem anbefalinger til destinationer egnet til grupper. Uanset hvem du rejser med! Der er både til familien, vennerne, skiklubben, efterskolen og meget mere.

Længere nede ser du gode tilbud på gruppe-skituren til Østrig, Italien og Frankrig.

Men husk! Du har mange mange flere muligheder i destinationer, indkvarteringer og antal personer - næsten alt kan lade sig gøre! Bare giv os et ring på 70 225 285. 

Læs mere om skiferie med grupper her.

De fem bedste destinationer til din gruppe-skiferie

01

Canazei

Rejs til verdens største skiområde med 1.220 km pister og få noget for enhver smag.

I går aldrig galt i byen med Canazei.

Se mere om Canazei

Livigno

Livigno er kendt for den charmerende by med masser af aktiviteter.

Det er perfekt til gruppe-skiferien, hvor ikke alle vil stå lige mange timer på pisterne - og I gerne vil hygge jer sammen efter endt skidag.

Se mere om Livigno

Passo Tonale

Passo Tonale er den perfekte destination, hvis I skal rejse med skiklub eller flere familier sammen.

Skiområdet er begyndervenligt, umuligt at fare vild i, og nemt at mødes til frokost efter børnene er færdige på skiskole.

Se mere om Passo Tonale

Bad Gastein

Skal du afsted med venner eller kollegaer? Så overvej Bad Gastein.

Her får I masser af pistekilometer på liftkortet, fedt skiløb, afterski og natteliv.

Se mere om Bad Gastein

Les Arcs

Når du rejser til franske Les Arcs får du 212 km pister i dit liftkort, der kan opgraderes til i alt 422 km og to toppe over 3000 meter.

Her er fedt skiløb for alle niveauer!

Se mere om Les Arcs

Gruppetilbud til Italien

Gruppetilbud til Østrig

Gruppetilbud til Frankrig

Hele banden på skiferie Dyrk fællesskabet og hav det sjovt i sneen

En ting er at tage på en herlig kanotur på Gudenåen. Meeeen. Hele slænget, banden, sjakket i sneen er der altså noget ganske særligt over.

Planlægger du en skiferie med en gruppe, uanset størrelse, så har vi her et par gode anbefalinger til oplagte destinationer i Alperne.

GRUPPE SKIFERIE TIL ITALIEN

Rejser I til Canazei og verdens største skiområde, Superski Dolomiti i Italien, har I noget til enhver smag og skiniveau. Skiområdet byder på alt fra brede, blå boulevarder til hardcore offpiste. Det store område er oplagt til dagsture. Byen er fuld af restauranter og har både barer og natklubber. Passer især til familier med større børn, og alle der rejser efter fedt skiløb.

Rejs til Livigno for den charmerende by og skønne oplevelser på og uden for pisten. Skiområdet er begyndervenligt og godt til børn. De fleste pister er virkelig brede. Livigno er kendt for at være et toldfrit område, så det er utroligt billigt her. Samtidig har I masser af spise- og gå-ud-steder at vælge imellem. Passer især til skiklubber, familier med små børn og jer, der rejser efter budgetvenlig skiferie og hygge.

Tag til Passo Tonale, hvis I rejser med skiklub eller flere familier sammen - især hvis I rejser med børn. Skiområdet er nemlig utrolig børnevenligt - faktisk er det umuligt at fare vild her! Samtidig kan I nemt stå på den anden side i Pontedilegno, og få nogle pistekilometer i benene på de mange røde og sorte pister. Passer især til skiklubben og familier med små børn.

SKIFERIE MED EN GRUPPE TIL ØSTRIG

Vælger I Bad Gastein i Østrig, får I hele 650 km pister i liftkortet - uden merpris. Her er fedt, udfordrende skiløb og selvfølgelig afterski. Bad Gastein er især kendt for det fede natteliv, så vi anbefaler især destinationen til festglade grupper. Skiområdet er varieret og godt til både meget øvede og mindre øvede skiløbere. Passer især til vennegruppen, herregruppen, kollegaerne eller studiekammeraterne.

TAG TIL FRANKRIG PÅ SKI MED GRUPPEN

Fedt skiløb i alle sværhedsgrader! Der er masser af plads på pisterne i Les Arcs i Frankrig! Hvis man leder efter fedt skiløb til skiløbere på alle erfaringsniveauer, er Les Arcs stedet, det foregår. Vi anbefaler Les Arcs til den voksne gruppe uanset størrelse. Passer især til vennegruppen, kollegaerne eller studiekammeraterne.

 

Få et godt tilbud på gruppe skiferien

Vores ferierådgivere har stor erfaring med at arrangere skiferier for både små og store grupper, og de er altid klar til at vejlede og finde et tilbud, der passer til jeres ønsker og behov.

Ring til os på 70 225 285 eller send os en forespørgsel ved at udfylde formularen her:

Rejser du med andre end vennerne?