Zell am Ziller

Fakta om Zell am Ziller

Samlet
625 km
pister
Blå 169 km
Røde 382 km
Sorte 74 km

Zell am Ziller

Højeste skiløb
3250 m
Antal lifte
139
Liftkapacitet
268640 per/t
Off-piste
Ja
Længste nedfart
12 km
Fun-park
Ja

Skiløb

Børn
Begyndere
Øvede
Eksperter
Off-piste
Snowboard

Byen

Charme
After-ski
Shopping
Spisesteder

Webcam

Rosenalm

Traditionel østrigsk charme Skiferie til Zell am Ziller

Zell am Ziller er en populær alpeby med østrigsk charme og et stort varierende skiområde med skiløb i op til 3.250 meters højde. Zell am Ziller passer til dig, som gerne vil fokusere på skiløbet.

Byen emmer af ægte østrigsk stemning. Der bor omkring 2.000 faste indbyggere i byen, og det betyder også, at her findes alt, hvad du behøver på en skiferie i Østrig. Alt lige fra lokale restauranter, sportsbutikker til supermarkeder og en håndfuld barer.

Byen er præget af kulturen fra Tirol, og sammen med Zeller-floden er der en hyggelig atmosfære for hele familien.

Læs mere om skiområdet i Zell am Ziller.

TRYG PÅ EGEN HÅND

Zillertal er en del af vores koncept Tryg på egen hånd. Her er ingen guideservice, men tryghed er altid med i pakken. Det betyder, at du er fri til selv at planlægge din skiferie præcis som du ønsker, uden at skulle betale for guideservice. Du har naturligvis stadig sikkerheden i at Slopetrotter er medlem af Rejsegarantifonden. I en nødsituation kan du komme i kontakt med os i kontorets åbningstider. Disse rejser skal bookes online.

Tryg skiferie på egen hånd

Tilbud til Zell am Ziller

Over 600 pistekilometer og gletsjerskiløb Om skiområdet i Zell am Ziller

Zell am Ziller er en del af skiområdet Zillertal ARena, som består af de tre dale: Zell am Ziller, Gerlos og Köningsgleiten.

Her har du 625 pistekilometer med noget for enhver smag og niveau. For at komme rundt til de forskellige skiområder kan du bruge lifterne eller skibussen.

Zell am Ziller er ideelt for nybegyndere, mens Gerlos og Köningsgleiten har flere udfordrende pister. Skiområdet har frem for alt røde pister, men der findes også hyggelige skovruter, brede boulevarder og lange pister. 

HINTERTUX

Et must på din skiferie til Zell am Ziller er en tur på områdets gletsjer, Hintertux. Her kan du stå på ski i 3.250 meters højde og nyde en fantastisk udsigt udover Alperne.

For at komme til Hintertux skal du først med et tog til Mayrhofen og derefter tager med en bus (Green-Line) til Hintertux. Det tager omkring 1 time og 15 minutter. 

Læs mere om byen Zell am Ziller.

Idyllisk tyrolerby med gode togforbindelser Om byen Zell am Ziller

Zell am Ziller er en lille hyggelig alpeby med ægte østrigsk atmosfære. Omgivet af bjerge, ligger byen i den smukke Ziller-dal, hvor det rindende vand fra Ziller-floden løber forbi.

Den skarpe læser kan måske derfor regne ud, hvorfor byen hedder som den gør.

Med byens mange autentiske gasthof-bygninger, oser Zell am Ziller af ægte tyroler-stemning. En jernbane skærer igennem byen, hvorfor Zell am Ziller også har sin egen togstation. Herfra kører toget hver halve time gennem den flotte dal i retning mod nabobyen Zillertal.

Alternativt kan du også tage skibussen – begge transportformer er gratis ved fremvisning af liftkort.

ÆGTE ØSTRIGSK AFTERSKI

Den bedste afterski finder du på Krocha Alm. Her danses og skråles der til schlager, på klassisk østrigsk manér. Bor du i lejlighed og selv vil lave mad, er der heldigvis god mulighed for at handle ind af dagligvarer i et af byens hele tre supermarkeder.

AFTERSKI OG COVID-19

Der er en traditionel kultur omkring livlig afterski i Alperne, men grundet situationen lige nu, opfordrer vi kraftigt til, at alle vores gæster følger sundhedsmyndighederne retningslinjer, og er opmærksomme og forsigtige, mens de er på skiferie.

Vi gør desuden opmærksom på, at barer, butikker, restauranter og andre faciliteter kan have restriktioner eller være lukket på grund af Covid-19. Hold dig orienteret om din destination og eventuelle restriktioner her.

MERE END SKILØB - ALT DET ANDET

  • Smukke alpine omgivelser
  • Autentisk tyrolerby masser af atmosfære
  • Gode muligheder for indkøb af dagligvarer
  • Klassisk østrigsk byliv
  • Effektivt bus- og togsystem der nemt tager der rundt i dalen

Læs mere om aktiviteter i Zell am Ziller.

Find dit hotel eller lejlighed i Zell am Ziller

AccommodationTypes

Afstande

Sus i maven og smuk udsigt Det sker i Zell am Ziller

Der er gode muligheder for sjove aktiviteter, du kan lave efter dagens skiløb i Zell am Ziller.

I byens sportscenter kan du skifte skistøvlerne ud med et par glatte sko og tage kegler på bowlingbanerne. Mindst lige så glatte er de skøjter, du kan spænde under fødderne inden du folder dig ud på skøjtebanen, som sportscenteret også har.

KÆLKEBANE I ZELL AM ZILLER

Du kan også få tårerne til at løbe ned ad kinderne som følge af vind i øjnene eller det store grin, der vil være en del af en tur på den store kælkebane i Zell am Ziller. Banen er syv kilometer lang, så du kan godt regne med at armene syrer til inden målstregen.

PARAGLIDING I ZELL AM ZILLER

Hvis du er på udkig efter et ægte adrenalinsus, kan du få det i Zell am Ziller.

Få en flyvetur over de smukke omgivelser i Zell am Ziller. Her står certificerede piloter klar til at give dig en helt unik oplevelse med paragliding.

Få et tilbud på en skitur til Zell am Ziller

Vil du med på en skiferie til Zell am Ziller?

Udfyld formularen herunder - så kommer vi med et forslag!

Det tager et minut, koster dig ingenting og er helt uforpligtende!

Så vil du også blive forelsket i .. Elsker du Zell am Ziller?