Fakta om Passo Tonale

Samlet
100 km
pister
Blå 24 km
Røde 61 km
Sorte 15 km

Passo Tonale

Højeste skiløb
3016 m
Antal lifte
28
Liftkapacitet
32000 per/t
Off-piste
Ja
Længste nedfart
4 km
Fun-park
Ja

Skiløb

Børn
Begyndere
Øvede
Eksperter
Off-piste
Snowboard

Byen

Charme
After-ski
Shopping
Spisesteder

Webcam

Valbiolo
Passo del Tonale

Skiferie til Passo Tonale

Familie- og budgetvenligt skiområde

I bjergpasset mellem Lombardiet og Trentino finder du en af Italiens perler, Passo Tonale. Her får du den ultimative familieskiferie med blå boulevarder, og et område du ikke kan fare vild i. Området er nemlig meget overskueligt og har skiløb til både de øvede og de grønne.

Derudover byder området på gletscher skiløb samt en charmerende lille by. Sidst, men ikke mindst, så får du meget for pengene, da det både er billigt at bo og spise i byen - og hvem elsker ikke det?

 

Fem grunde til at vælge en skirejse til Passo Tonale

1. Snesikker destination i 1.800 meters højde.
2. Meget børne- og begyndervenlig 
3. Mulighed for skiløb i Pontedilegno, som byder på mere udfordrende skiløb
4. Der er billigt at bo, men kvaliteten er høj. Du er dermed garanteret value-for-money
5. Gletscherskiløb på Presena gletscheren

Læs mere om Passo Tonale

Find hotel eller lejlighed i Passo Tonale

AccommodationTypes

Afstande

Skiområdet i Passo Tonale

Skiområdet, Adamello Ski, består af byerne Passo Tonale (1.884 meter), Pontedilegno-Tonale (1.260 meter) og Temú (1.121 meter).  

Skisystemet har i alt 100 kilometer fordelt på 24 kilometer blå pister, 61 kilometer røde pister og 15 kilometer sorte pister. Området omkring Passo Tonale har store brede pister, og er en fantastisk plads for børn og nybegyndere. Det er også her, at skiskolen holder til. Udover de blå boulevarder til nybegynderen, findes der også et rullebånd, som sikrer, at de allermindste kommer sikkert og trygt op på pisterne.  

Umuligt at fare vild - også for børnene

Skiområdet i Passo Tonale er ikke for stort og utroligt overskueligt bygget op. Det gør, at det er umuligt for børn at fare vild! Du kan altså trygt lade børnene udforske området på egen hånd, og selv tage højere op i terrænet. Du kan fx tage til Passo del Contra Brandieri - også kendt som "Y-et" - eller Cima Bleis. Du må heller ikke gå glip af Presana gletscheren eller området omkring Pontedilegno-Tonale.

Presana-Gletscheren

Paradiso-liften tager dig op til Presana gletscheren, som ligger i 2.500 meters højde. Turen ned fra gletsjeren er markeret som sort på pistekortet - dog er pisten meget bred, og på mange måder føles den som rød.

Paradiso-pisten byder desuden på et af områdets bedste udsigter. Vi anbefaler dig at besøge gletscheren som det første på ski-dagen. Det er en fed strækning at køre et par gange, før alle andre rammer pisterne.

Pontedilegno-Tonale

I Pontedilegno-Tonale er der primært røde og sorte pister. Da størstedelen af pisterne ligger under trægrænsen, er der mange fine skovpister. 

Det er nemt at komme mellem skiområdet i Passo Tonale og Pontedilegno-Tonale. Sæt børnene af ved skiskolen, tag over i det røde i Pontedilegno og få nogle gode kilometer i benene inden I mødes til frokost. 

Funparks

Der findes desuden to funparks i skiområdet. Den ene findes under Valenaliften, og den anden finder du under Serodineliften.

De to funparks er ikke så store, men de er enormt gennemtænkte, og turen ned igennem er sjov for børn og barnlige sjæle.

Få tre tilbud på en skitur til Passo Tonale

Passo Tonale lyder dejlig, ikke?

Hvis du vil med på en skiferie hertil, så lad os hjælpe med tre skarpe forslag.

Det tager et minut, koster dig ingenting og er helt uforpligtende!