Hotel Garni Centrale

Italien, Canazei

Indkvartering Hotel
Inkl. morgenmad

Fakta

Om Hotel Garni Centrale

Kom ned og oplev den hjemlige varme på Garni Centrale, hvor I bor midt i den gamle bydel af Canazei.

Oplev den ægte italienske charme

Efter at sønnen Cornelio overtog moderens livsværk i 2004, er Garni Centrale i dag den mest topmoderne morgenmadspension i Canazei. Huset er simpelthen blevet endevendt til det bedste af det bedste, hvorfor husets indretning giver den ægte italienske charme og hjemmelige varme. Ikke nok med det, så er husets placering i byen en af de bedste. På jeres skiferie har I 300 meter til liften og med kun 150 meter fra skovpisten, kan man ikke få en bedre beliggenhed midt i Canazeis gamle bydel.

Moderniseret og venlig personale

Værelserne er blevet moderniseret og har nye badeværelser med dusch/WC og hårtørrer. Der er også kommet elevator i huset.

Det venlige personale sætter prikken over i’et på jeres skiferie og Garni Centrale er et oplagt valg, også for kør-selv gæster, da der er parkering ved huset.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved siden af Hotel Gran Paradis. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer fra € 0,50 - € 4,50. Der vil derfor maksimalt blive opkrævet € 31,50 pr. person, og dette er ved en uges ophold på et 5-stjernet ophold. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Afstande

Afstand til piste 150 m

Afstand til lift 300 m

Afstand til shopping 100 m

Afstand til skibus 200 m

Afstand til skileje 200 m

Værelset

TV Ja

Balkon / Terasse Ja

Føntørrer Ja

Wi-fi i værelset Ja

Toilet Ja

Bruser Ja

Mad og drikke

Pension Morgenmad

Bar Ja

Morgenmad Ja

Faciliteter

Reception Ja

Skirum med støvletørrer Ja

Solterrasse Ja

WiFi (mod betaling) 10€/24hrs

Dobbeltværelse m. dusch/wc

Fint dobbeltværelse med dusch/wc af nyere stand.

Balkon - Sengelinned - Hårtørrer - Bad og toilet - Telefon - Håndklæder - TV  - Wi-Fi (gratis)

AccommodationTypes

Afstande