Jul i Alperne

Fejr julen med en skiferie Alle skal have råd til en jul i Alperne

At fejre jul i de sneklædte Alper er noget helt specielt. Her er der fokus på hygge og afslapning i et ægte vinterlandskab.

En skiferie i juleferien er en oplagt mulighed for at tage hul på skisæsonen med skiløb, mens du kan lade julestressen blive hjemme.

Vi hos Slopetrotter ordner selvfølgelig alt det praktiske. Efter du har valgt din rejse, kan du altså læne dig tilbage og glæde dig.

VI SØRGER FOR RESTEN

Og når I er af sted, kan du koncentrere dig om familietid og skiløb. Vi sørger for resten.

Vi mener, at alle skal have råd til en jul i Alperne, og derfor tilbyder vi markedets billigste skirejser.

Så, giv dig selv og dine nærmeste årets bedste julegave - en skøn og afslappende jul i Alperne.

De fem bedste destinationer at fejre jul i Alperne:

01

Wagrain

Hvis du vil have ægte julestemning i et hyggeligt, familievenligt skiområde med skiløb for alle niveauer, så er Wagrain et perfekt valg.

Forfatteren til 'Glade jul, dejlige jul', den østrigske præst Joseph Mohr, levede sine sidste år i Wagrain. Det har sat dybe spor i juletraditionerne i byen - lige fra hyggelige markeder til julekoncerter.

Samtidig har Wagrain kort transfer, dansk skiskole og mange store, billige lejligheder. Alt i alt er det oplagt til en jul med familien.

Se mere om Wagrain

Canazei

At fejre jul i verdens største skiområde betyder en julefest fyldt med varieret skiløb. Fejr jul med fedt skiløb og masser af det!

Canazei passer til en bred skare af skiløbere, og området er derfor perfekt til dem, som er mange af sted sammen. I det store skiområde er der garanteret skiløb for alle niveauer.

Selve byen Canazei er enormt hyggelig i juletiden med ægte julestemning i luften. Der er også tænkt på de mindste børn, som kan se frem til at møde julenissen.

Se mere om Canazei

Champoluc

Vil du gerne væk fra julestress og jag for at fejre jul i smukke omgivelser? Så er jul i Champoluc det perfekte valg, for her bliver det dejligt afslappende alle andre steder end på pisterne.

Rejs til Champoluc for at få fedt og udfordrende skiløb. Her skal du helst bare tænke på én ting - skiløb!

Champoluc er desuden kendt for puddersne, så dine chancer for en hvid jul er gode.

Se mere om Champoluc

Passo Tonale

Passo Tonale er børnefamiliens favorit destination af flere årsager. Gode begynderbakker og budgetvenlige priser er to af dem.

Vil du have sne, fine pister og lækker mad uden at sprænge julebudgettet? Så skal du overveje Passo Tonale.

Skiområdet er et af familiens favoritdestinationer, og det er et oplagt sted at fejre højtiden. Her kan familien samles omkring skiløb, uden at det bliver for dyrt.

Se mere om Passo Tonale

Bad Gastein

Start juleferien på bedst mulige måde i populære Bad Gastein. Her får du en hyggelig by, skiløb i fem områder, afterski og varme kurbade.

At fejre jul i Bad Gastein passer alle aldre. For hvem vil ikke opleve en karakteristisk by med hyggelige julemarkeder i juletiden? 

Byen sætter juletraditonerne højt og i juletiden er der masser af aktiviteter for hele familien.

Se mere om Bad Gastein

Juletilbud til Italien

Juletilbud til Østrig

Juletilbud til Frankrig

Få et tilbud på skituren i julen

Udfyld dine informationer og ønsker til skiferien her, så finder vi den helt rigtige juleskiferie til dig!