Jul i Alperne

Fejr julen med en skiferie Alle skal have råd til en jul i Alperne

At fejre jul i de sneklædte Alper er noget helt specielt. Her er der fokus på hygge og afslapning i et ægte vinterlandskab.

En skiferie i juleferien er en oplagt mulighed for at tage hul på skisæsonen med skiløb, mens du kan lade julestressen blive hjemme. Vi mener, at alle skal have råd til en jul i Alperne, og derfor tilbyder vi markedets billigste skirejser.

Vi hos Slopetrotter ordner selvfølgelig alt det praktiske. Efter du har valgt din rejse, kan du altså læne dig tilbage og glæde dig.

VI SØRGER FOR RESTEN

Og når I er af sted, kan du koncentrere dig om familietid og skiløb. Vi sørger for resten. 

Giv dig selv og dine nærmeste årets bedste julegave - en skøn og afslappende jul i Alperne.

Læs mere om jul på ski i Alperne her.

De bedste destinationer at fejre jul i Alperne:

01

Wagrain

Hvis du vil have ægte julestemning i et hyggeligt, familievenligt skiområde med skiløb for alle niveauer, så er Wagrain et perfekt valg.

Der er så julet i den hyggelige by, at alle hjerter bliver til julehjerter!

Se mere om Wagrain

Canazei

At holde jul i verdens største skiområde betyder en julefest fyldt med varieret skiløb.

Fejr jul med fedt skiløb og masser af det i Canazei!

Se mere om Canazei

Champoluc

Rejs til Champoluc for at få fedt og udfordrende skiløb. Her skal du helst bare tænke på én ting - skiløb!

Champoluc er desuden kendt for puddersne, så dine chancer for en hvid jul er gode.

Se mere om Champoluc

Passo Tonale

Passo Tonale er børnefamiliens favorit destination af flere årsager. Gode begynderbakker og budgetvenlige priser er to af dem.

Vil du have sne, fine pister og lækker mad uden at sprænge julebudgettet? Så skal du overveje Passo Tonale.

Se mere om Passo Tonale

Bad Gastein

Start juleferien på bedst mulige måde i populære Bad Gastein.

Her får du en hyggelig by, skiløb i fem områder, afterski og varme kurbade.

Se mere om Bad Gastein

Tilbud på jule skitur til Italien

Tilbud på jule skitur til Østrig

Hvid jul på ski Hold jul og skiferie på samme tid

Hvis du skal være sikker på, at julen bliver hvid, så er en skiferie måden at gøre det på. Gevinsten ved en skirejse over juledagene er til at få øje på.

Tag væk fra stress og jag, og nyd samværet med dem, du holder af. Ved at rejse væk fra den grå og triste danske vinter i selskab med familien eller vennerne, kan du koncentrere dig om det, der betyder mest: samværet med gode mennesker og skiløb i sneen.

JULEFERIE PÅ SKI TIL ITALIEN

Hos Slopetrotter er vi særdeles glade for en billig skiferie i Italien, for her smager det altid godt. Også i juledagene.

Canazei passer til en bred skare af skiløbere, og området er derfor perfekt til dem, som er mange af sted sammen. I det store skiområde er der garanteret skiløb for alle niveauer. Selve byen Canazei er enormt hyggelig i juletiden med ægte julestemning i luften. Der er også tænkt på de mindste børn, som kan se frem til at møde julenissen.

Vil du gerne væk fra julestress og jag for at fejre jul i smukke omgivelser? Så er jul i Champoluc det perfekte valg, for her bliver det dejligt afslappende alle andre steder end på pisterne.

Skiområdet i Passo Tonale er en favoritdestinationer blandt familier med børn, og det er et oplagt sted at fejre højtiden. Her kan store og små samles omkring julens skiløb, uden at det bliver for dyrt.

SKIFERIE I JULEN TIL ØSTRIG

Forfatteren til 'Glade jul, dejlige jul', den østrigske præst Joseph Mohr, levede sine sidste år i Wagrain. Det har sat dybe spor i juletraditionerne i byen - lige fra hyggelige markeder til julekoncerter. Samtidig har Wagrain i Østrig kort transfer, dansk skiskole og mange store, billige lejligheder. Alt i alt er det oplagt til en jul med familien.

At fejre jul i Bad Gastein passer alle aldre. For hvem vil ikke opleve en karakteristisk by med hyggelige julemarkeder i juletiden? Byen sætter juletraditionerne højt og i juletiden er der masser af aktiviteter for hele familien.

NYTÅR ELLER PÅSKE I ALPERNE

Vil du holde nytår Alperne, så er det her, du kan se anbefalinger til skiferie i nytåret. Der er noget helt særligt over at tage på skiferie i påsken, se bare her.

Skal det bare være på det billigste tidspunkt, og er du fleksibel i forhold til hvornår du tager ferie, så se vores billigste uger til skiferie her.

Få et tilbud på skituren i julen

Udfyld dine informationer og ønsker til skiferien her, så finder vi den helt rigtige juleskiferie til dig!

Vil du gerne rejse på et andet tidspunkt?