Aktuelle snemeldinger, snedybder og vejrudsigter

Snemeldinger fra Alperne Hvor meget sne er der?

Snemeldinger, snedybder og forecast i Alperne.

Er du interesseret i at vide hvor meget sne, der ligger på de forskellige destinationer? Det forstår vi godt! Derfor har vi lavet denne oversigt, der hver uge henover sæsonen bliver opdateret med snedybder, prognoser for snefald og vejrudsigter.

Så er du altid opdateret, og hvis du er ægte powder-freak, kan du booke din skiferie ud fra hvor der ligger massevis af sne.

VEJRET I ITALIEN

Skal du til Italien på skiferie? Så er du heldig! Der er fantastisk skiløb i støvlelandet, og du kan godt glæde dig til en skiferie hertil. Særligt når du ser på sne- og vejrstatistikken her. 

SKAL DU TIL CANAZEI .. så skal du se på den, der hedder Val di Fassa. Canazei er nemlig en del af det skiområde.

SKAL DU TIL CHAMPOLUC .. så skal du se på den der hedder Monterosa. Begge rejsemål er nemlig en del af dette skiområde.

SKAL DU TIL SAUZE D'OULX OG SESTRIERE .. så skal du se på den der hedder Via Lattea. Sauze d'Oulx er nemlig en del af dette fantastiske skiområde.

SE ALLE GODE TILBUD TIL ITALIEN HER

VEJRET I ØSTRIG

Skal du til Østrig på skiferie - så er du heldig! Det er et fantastisk skiområde, og du kan godt glæde dig til en skiferie hertil. Især når du ser på sne-statistikken herunder. 

SKAL DU TIL ZELL AM ZILLER .. så skal du se under Zillertal Arena. Begge rejsemål er nemlig en del af dette skiområde.

SE ALLE GODE TILBUD TIL ØSTRIG HER

Hvor sner det i Alperne? Ski, vejr, sne, dybder og vejrudsigt

SKIVEJR, SNEDYBDER OG VEJRUDSIGT

Vi kender det. Når først rejsen på skiferie er udvalgt og købt begynder nedtællingen og planlægningen. En ting er at være nysgerrig efter at vide, hvordan det går med vejrforholdene på destinationen, en anden ting er at være orienteret nok til at tage beslutningen om, hvorvidt der skal pakkes ekstra meget solcreme eller om skihandskerne skal suppleres med luffer, der er varmere for fingrene.

SÅDAN HOLDER DU ØJE MED VEJRET

Her på siden kan du holde dig opdateret med snedybden, vejrforholdene og samtidig se en prognose over de forventede snemængder de kommende dage.

SKIVEJR I ITALIEN

For at hjælpe dig til at få overblik over snevejr, solskin og nedbør i Italien har vi samlet alle vores italienske destinationer under en samlet overskrift.

Se dit kommende skivejr i Canazei ved at holde øje med det skema, der hedder Val di Fassa, som er det storområde, som Canazei hører ind under. Skivejr i Champoluc finder du ved at holde øje med Ski Monterosa, som er skiområdets navn. Skal du holde øje med skivejret i Sauze d’Oulx og Sestriere, så er det Mælkevejen, du skal se efter, for dette område hedder nemlig Via Lattea.

Området, hvor snedybder og skivejr findes i Cervinia hedder Breuil Cervinia-Valtournenche. Livignos skivejrudsigt hedder bare Livigno, og det samme er gældende for skivejret i Passo Tonale som findes under ja - Passo Tonale.

Her kan du se alle skivejrudsigter for Italien.

SKIVEJR I ØSTRIG

Langt de fleste destinationer i Østrig har deres eget navn i en oversigt med skivejret her. Dog er der lige den detalje, at hvis du er på vej på skiferie til Zell am Ziller, så hedder området Zillertal Arena. Skivejr i Wagrain finder du under overskriften Space Salzburg (Flachau – Wagrain – Alpendorf).

For at finde det nuværende og kommende skivejr med snedybde, solskin og sneprognoser i resten af vores østrigske skidestinationer, skal du se under Bad Gastein-Bad Hofgastein, Ischgl, St. Anton, Sölden, Saalbach-Hinterglemm Leogang Fieberbrunn og Schmitten Zell am See.

Du finder oversigten over udsigter for skivejret Østrig her.

ER DER NU NOK SNE I ALPERNE?

Ja! Sandsynligheden for at der er sne nok til at stå på ski er kæmpestor, og hvis ikke der lige er helt nok, står der på destinationerne snekanoner klar til at forsyne de skiglade gæster. Det er heldigvis ikke særligt ofte, at de er i brug.

AFBUDSREJSER TIL SKIFERIE MED SNEVEJR

Hvis du har gennemstuderet vores oversigt over vejret i Alperne, og har udset dig et sted, hvor det kunne være fedt at tage på ski lige nu, så har vi helt sikkert en super billig skiferie til dig, hvis du er hurtig. Se vores afbudsrejser lige her.