Chalet Winther

Italien, Canazei

Indkvartering Lejlighed

Fakta

Om Chalet Winther

Trine og hendes team byder dig varmt velkommen til lejlighederne Chalet Winther i Canazei til årets skiferie med Slopetrotter!

I lejlighederne finder du alt, hvad du har brug for på skiferien – og det føles som at komme hjem i det sekund, du træder ind ad døren. What’s not to like?

Chalet Winthers beliggenhed

Huset ligger lidt udenfor Canazei mod nabobyen Alba. Vi anbefaler derfor, at du tager bussen til liften – skibussen går lige ved huset. Du kan også gå til liften, det vil tage små ti minutter – men bare rolig.

Derudover finder du stoppestedet for mini-toget til skovpisten kun 450 meter fra huset, og huset er også i gåafstand til restauranter og indkøbsmuligheder. Med andre ord er beliggenheden rolig og god!

Husets lejligheder

Chalet Winther har plads til i alt 19 personer plus opredninger. Huset består af lejligheder, som alle har eget bad og toilet – perfekt hvis I er mange der rejser sammen!

I huset finder du gode senge med, hold på hat og briller, dyner og hovedpuder! Det er ikke ofte man ser det i Alperne, og det er jo en luksus for os danskere. Nattesøvnen er sikret! Derudover finder du et køkken med service, mikroovn, kaffemaskine og elkedel. I lejlighederne er der også føntørrer, vaskemaskine og tv.

Inklusiv i prisen er sengelinned, håndklæder, viskestykker, rengøringsmidler, forbrug og slutrengøring.

Øvrige faciliteter i Chalet Winther

I kælderetagen finder du et stort og hyggeligt opholdsrum, som alle gæster frit kan benytte til spil, lege eller bare lidt hygge. Søndag eftermiddag vil det være infomøde for alle nye gæster, og et par gange om ugen arrangerer Trine og hendes team aftenhygge for alle beboere. Trine og teamet har mange års erfaring og stort kendskab il Canazei og Superski Dolomiti - så har du spørgsmål til den bedste piste, restaurant eller andet, så er de altid klar til at svare.

I huset finder du også et skirum med støvlevarmere, så dine støvler er tørre og lune til en ny dag på ski.

Kommer du i bil er der parkeringsmuligheder foran huset, ligesom der er et stort område (på jysk: en mark), hvor der plads til at bygge snemænd og have alle de sneboldkampe, til alle børn og barnlige sjæle der har lyst.

Ankomst og afrejse

Når du ankommer til Chalet Winther, kan du få nøglerne til lejligheden klokken 15:00. Lejlighederne skal forlades senest klokken 10:00 på afrejsedagen, men har du liftkort til denne dag, kan du opbevare dine tasker og klæde om i opholdsrummet i kælderen. Her er der også et toilet med mulighed for en lille vask og tandbørstning inden hjemrejsen.

OBS: Vær opmærksom på, at der skal lægges et depositum ved 100€ ved ankomst pr. lejlighed. Dette tilbagebetales når lejligheden er gennemgået ved nøgleaflevering og alt er i orden.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved siden af Hotel Gran Paradis. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer fra € 0,50 - € 4,50. Der vil derfor maksimalt blive opkrævet € 31,50 pr. person, og dette er ved en uges ophold på et 5-stjernet ophold. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Slopetrotter glæder sig til at byde jer velkommen til Canazei!

Afstande

Afstand til lift 750 m

Afstand til centrum 900 m

Afstand til shopping 700 m

Afstand til skibus 75 m

Afstand til skileje 600 m

Værelset

Slutrengøring Ja

Pengeboks Ja

Kaffemaskine Ja

Vaskemaskine Ja

Føntørrer Ja

Elkedel Ja

Badekar Ja

Toilet Ja

Rengøring Ja

Sengelinned Ja

Håndklæder Ja

Mikrobølgeovn Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Skirum med støvletørrer Ja

3-værelses lejlighed (op til 6 personer)

Rummelig 3-værelses lejlighed til 5 personer, indrettet med 2 soveværelser, hver med eget badeværelse med brus (1 dobbelt- og 1 x 3-sengsværelse). Fra den rummelige spise-opholdsstue med direkte adgang til køkkenet, er der adgang til yderligere et badeværelse med badekar/bruseniche og vaskemaskine.
Fin mulighed for 1 opredning i 3-sengsværelset.

4-værelses lejlighed (op til 7 personer)

Superhyggelig 4-værelses lejlighed til 6 personer, beliggende på øverste etage med synlige skråbjælker, højt til loftet og masser af plads. God ”bjergstemning”. Lejligheden indeholder 3 store dobbeltværelser, 3 badeværelser, hvoraf 2 med brus og et med badekar/bruseniche og vaskemaskine. Lejligheden har stor opholdsstue og herfra adgang til køkkenet. Der er stor balkon på begge sider af huset med udgang fra alle værelser og stuen.
Fin mulighed for opredning i værelse.

5-værelses lejlighed (op til 10 personer)

Stor 5-værelses lejlighed til 8 personer med 4 dobbeltværelser, hver med eget badeværelse, samt spise/opholdskøkken. 2 badeværelser har bruser og 2 badeværelser har badekar/bruseniche, og der er vaskemaskine.
Centralt har lejligheden en stor hyggelig 6 meter lang, bred fordelingsgang mellem alle værelserne, der fint kan bruges som opholds- og legerum i ugens løb. Lejligheden har stor balkon på begge sider af huset med udgang fra alle værelser og fra opholdskøkkenet.
Fin mulighed for opredninger i værelserne (1-2 personer).

AccommodationTypes

Afstande