Fakta om Cervinia

Samlet
157 km
pister
Blå 40 km
Røde 105 km
Sorte 12 km

Cervinia

Højeste skiløb
3883 m
Antal lifte
59
Liftkapacitet
96999 per/t
Off-piste
Ja
Længste nedfart
20 km
Fun-park
Ja

Skiløb

Børn
Begyndere
Øvede
Eksperter
Off-piste
Snowboard

Byen

Charme
After-ski
Shopping
Spisesteder

Webcam

Plateau Rosa
Torgnon
Valtournenche
Chamois
La Magdeleine

Skiferie til Cervinia

Sol- og snesikkert skiløb

Masser af sol, snesikkert skiløb og et af de smukkeste bjerge i Alperne – det er bare nogle af kendetegnene ved Cervinia. Ikke nok med det, så er Cervinia også kendt for sit mere udfordrende skiløb og fantastiske off-piste. 

Selve byen er centreret omkring en lang gågade. Her finder du flere hyggelige restauranter og butikker, og masser af liv. Kort sagt, så er Cervinia perfekt til den øvede skiløber, der gerne vil have det hele.

 

5 grunde til at tage til Cervinia

1. Området byder på skiløb til den øvede og til eksperten
2. Du får verdens længste og verdens smukkest piste
3. Dagstur til Schweiz  
4. Hyggelig italiensk atmosfære 
5. Snesikker destination

Læs mere om Cervinia.

Find hotel eller lejlighed i Cervinia

AccommodationTypes

Afstande

Skiområdet i Cervinia

Stå på ski i Italien og Schweiz

Skiområdet i Cervinia er Italiens højeste, og her er noget for en hver smag og niveau. Skiløbet strækker sig helt op til 3.883 meters højde.  Der er 157 pistekilometer inkluderet i liftkortet - og du har mulighed for at udvide det til Zermattområdet, som har hele 202 kilometer piste. Ikke nok med at Cervinia er kendt for den høje beliggenhed, så byder området også på varierende skiløb med lange, brede pister. I Zermatt findes der yderligere muligheder og udfordringer for den lidt mere øvede skiløber.

Sol - og snesikkert skiløb med smuk udsigt

En skiferie til Cervinia henvender sig til livsnyderen, som vil opleve skiløb i verdensklasse med lange, brede pister, fantastisk puddersne, en gletsjer og skiløb op til 3.883 meters højde.

Skiløbet er fedt og udfordrende - perfekt til familien, der har stået på ski før. Og med en god høj beliggenhed er der gode odds for sne. 

Matterhorn

Skiløbet er fantastisk blanding mellem blå og røde pister, som alle har udsigt til Cervinias stolthed, Matterhorn. Jo nærmere du kommer den schweiziske grænse, jo mere advanceret bliver skiløbet. Vil du have en fantastisk udsigt bør du tage op på Matterhorns højryg, Plateau Rosa, som ligger 3.480 meter over havet. Herfra kan du tage en af verdens længste pister, som er hele 22 kilometer lang!

Charmerende byliv med Matterhorn som kulisse

Bjergbyen ligger over 2.000 meter over havet og er placeret ved foden af det berømte Matterhorn bjerg. Byen er centreret omkring en lang gågade. Her er flere restauranter og butikker, og der er fuldt med liv.

Selve byen er typisk italiensk. På gågaden kan du købe lækre italienske delikatesser eller nyde solen på en af de mange udendørsserveringer. I Cervina findes der også natklubber og flere barer.  

Få tre tilbud på en skitur til Cervinia

Cervinia lyder dejlig, ikke?

Hvis du vil med på en skiferie hertil, så lad os hjælpe med tre skarpe forslag.

Det tager et minut, koster dig ingenting og er helt uforpligtende!