Fakta om Cervinia

Samlet
350 km
pister
Blå 80 km
Røde 230 km
Sorte 40 km

Cervinia

Højeste skiløb
3883 m
Antal lifte
53
Liftkapacitet
127520 per/t
Off-piste
Ja
Længste nedfart
22 km
Fun-park
Ja

Skiløb

Børn
Begyndere
Øvede
Eksperter
Off-piste
Snowboard

Byen

Charme
After-ski
Shopping
Spisesteder

Webcam

Plateau Rosa
Torgnon
Valtournenche
Chamois
La Magdeleine

Sol og snesikkert skiløb Skiferie til Cervinia

Masser af sol, snesikkert skiløb og et af de smukkeste bjerge i Alperne. Det er bare nogle af kendetegnene ved Cervinia.

Ikke nok med det, så er Cervinia også berømt for sit mere udfordrende skiløb og fantastiske off-piste.

Selve byen er centreret omkring en lang gågade. Her finder du flere hyggelige restauranter og butikker, og masser af liv. Kort sagt er Cervinia perfekt til den øvede skiløber, der gerne vil have det hele.

FEM GRUNDE TIL AT VÆLGE CERVINIA

  • Området byder på skiløb til den øvede og til eksperten
  • Du får verdens længste og smukkeste piste
  • Dagstur til Schweiz 
  • Hyggelig italiensk atmosfære
  • Snesikker destination

Læs mere om skiområdet i Cervinia.

Tilbud til Cervinia

Stå på ski i Italien og Schweiz Om skiområdet i Cervinia

Skiområdet i Cervinia er Italiens højest beliggende, og her er noget for hver smag og skiniveau. Skiløbet strækker sig helt op til 3.883 meters højde.

Der er 150 pistekilometer inkluderet i liftkortet - og du har mulighed for at udvide det til Zermatt-området, som har hele 350 kilometer piste. Det kan tilkøbes ved booking. Ikke nok med at Cervinia er kendt for den høje beliggenhed, så byder området også på varierende skiløb med lange, brede pister. I Zermatt findes der yderligere muligheder og udfordringer for den lidt mere øvede skiløber.

SOL- OG SNESIKKERT SKILØB MED SMUK UDSIGT

En skiferie til Cervinia henvender sig til livsnyderen, som vil opleve skiløb i verdensklasse med lange, brede pister, fantastisk puddersne, en gletsjer og skiløb op til 3.883 meters højde.

Skiløbet er fedt og udfordrende - perfekt til familien, der har stået på ski før. Og med en god høj beliggenhed er der gode odds for sne. 

MATTERHORN

Skiløbet er fantastisk blanding mellem blå og røde pister, som alle har udsigt til Cervinias stolthed, Matterhorn. Jo nærmere du kommer den schweiziske grænse, desto mere avanceret bliver skiløbet. Vil du have en fantastisk udsigt bør du tage op på Matterhorns højderyg, Plateau Rosa, som ligger 3.480 meter over havet. Herfra kan du tage en af verdens længste pister, som er hele 22 kilometer lang!

CHARMERENDE BYLIV MED MATTERHORN SOM KULISSE

Bjergbyen ligger over 2.000 meter over havet og er placeret ved foden af det berømte Tobleronebjerg, Matterhorn. Byen er centreret omkring en lang gågade. Her er flere restauranter og butikker, og der er fuldt med liv.

Selve byen er typisk italiensk. På gågaden kan du købe lækre italienske delikatesser eller nyde solen på en af de mange udendørsserveringer. I Cervinia findes der også natklubber og flere barer.

Læs mere om Cervinia by.

En velafbalanceret skiby Om byen Cervinia

Byen Cervinia er en god blanding mellem nyt og gammelt.

Nyt i den forstand, at man tydeligt kan mærke, at vi er i en turistattraktion for ski- og sportsentusiaster, hvorfor den lille skiby er fyldt relativt godt op med diverse hoteller.

BROLAGT MED CHARME

Cervinia er dog stadigvæk en utrolig charmerende by at spadsere rundt i, idet man har formået at bevare bygningerne og bjælkehytterne med respekt for områdets alpine arv. Lyden af rindende vand fra de to vandløb, der løber sammen i byen, giver desuden en autentisk følelse af, at man befinder sig i alperne.

På den hyggelige og brostensbelagte gågade, Via A. Carrel, der skærer sig igennem byens centrum, finder du et bredt udvalg af spisesteder, pizzeriaer, barer og diskoteker. Her kan du undervejs stoppe op ved en af de små broer, der krydser vandløbet, og nyde synet af det kolde, friske vand, der løber hele vejen fra bjerget.

SPORTY AFTERSKI

En særlig ting for Cervinia, er det relativt store antal af engelsk-inspirerede pubs. Udover at fungere som udmærkede afterski-steder, benyttes disse i stor stil som sportsbarer, hvor du fra tv-skærmene kan følge med i sportskampe – og hvor du somme tider også kan opleve livemusik.

MERE END SKILØB - ALT DET ANDET

  • Charmerende by
  • Alt inden for gåafstand
  • Godt og varieret udvalg af spisesteder
  • Indendørs klatring og fodboldbane
  • Udendørs skøjtebane

Læs mere om aktiviteter i Cervinia.

Find dit hotel eller lejlighed i Cervinia

AccommodationTypes

Afstande

Naturskønne aktivitetsmuligheder Det sker i Cervinia

I Cervinia er der masser af lejligheder til få sig et adrenalinsus.

Udendørsaktiviteterne er begunstiget med en kulisse, der bringer smilet frem hos de fleste skiferierejsende.

HØJ FART OG FABELAGTIG UDSIGT

Du kan blandt andet forære dig selv en tur med paragliding over de snedækkede bjerge. Slip hælen fri i bindingerne og tag en tur på løjperne til langrendsski. Kør på fat-bike på pisterne, hundeslædetur og kælketur er blot nogle af mulighederne i Cervinia.

Vi gør opmærksom på, at barer, butikker, restauranter og andre faciliteter kan have restriktioner eller være lukkede på grund af COVID-19. 

INDENDØRS AKTIVITETER I CERVINIA

Byens store sportscenter byder på et hav af udfoldelsesmuligheder. Her er noget for dem, der vil have pulsen op og dem, der heller vil slappe af og nyde livet.

Valtournenche, som centret på Piazza del Mercato hedder, byder på klatrevægge med udfordringer for store og små. Det er også her, du finder den store svømmehal, der også tilbyder sauna, dampbad og meget andet til at løsne for kroppens spændinger.

Få et tilbud på en skitur til Cervinia

Vil du med på en skiferie til Cervinia?

Udfyld formularen herunder - så kommer vi med et forslag!

Det tager et minut, koster dig ingenting og er helt uforpligtende!

Så vil du også blive forelsket i .. Elsker du Cervinia?