Hotel La Perla

Italien, Canazei

Indkvartering Hotel
Inkl. halvpension

Fakta

Om Hotel La Perla

Kom ned til den venlige atmosfære på det familieejede Hotel La Perla, med dygtigt personale.

Venlig atmosfære

Et af byens absolut bedste hoteller hedder La Perla og ligger lige midt på hovedgaden med et stenkast til lift og skiudlejning. Hotellet er familieejet, og familien har mange års erfaring med at husere skirejsende gæster. Allerede i indgangen mærker man professionalismen, som giver en venlig atmosfære - I bliver modtaget af et dygtigt personale, der er til for jeres skyld.
Alle værelserne er med alt, hvad hjertet begærer. Selvfølgelig udstyret med det basale som bad, WC, TV og hårtørrer, men også med DVD, balkon og internet-adgang.

Udforsk fantasilandet

La Perla har i kælderen deres helt eget wellness-land. Hele kælderen er bygget om til et fantastisk fantasiland med alle tænkelige former for bade - aroma, viking, tyrkisk og mange flere. Muligheden for massage og andre "ud-af-kroppen"-oplevelser er også til stede.
Hotellet har også deres egen pianist, der af og til spiller under den overdådige 3-retters aftensmenu, hvor jeres smagssanser bliver forkælet af de italienske kulinariske traditioner. I kælderen findes også en større bar, hvilken kan føles tiltrængt efter en dag i sneen.

Hvis I ikke vil gå på kompromis med kvaliteten på jeres skiferie i Canazei, skal I vælge at bo på dette underskønne hotel.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved siden af Hotel Gran Paradis. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer fra € 0,50 - € 4,50. Der vil derfor maksimalt blive opkrævet € 31,50 pr. person, og dette er ved en uges ophold på et 5-stjernet ophold. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Afstande

Afstand til piste 350 m

Afstand til lift 150 m

Afstand til centrum 50 m

Afstand til shopping 50 m

Afstand til skibus 50 m

Afstand til skileje 50 m

Værelset

TV Ja

Balkon / Terasse Ja

Minibar Ja

Pengeboks Ja

Føntørrer Ja

Wi-fi i værelset Ja

Toilet Ja

Bruser Ja

Mad og drikke

Pension Halvpension

Bar Ja

Restaurant Ja

Glutenfri mad Ja

Vinkælder Ja

Halvpension Ja

Faciliteter

Dampbad Ja

Fitnessrum Ja

Garage garage

Jacuzzi Ja

Konferencerum Ja

Legerum Ja

Vis mere

Live musik: Ja

Reception: Ja

Sauna: Ja

Skirum med støvletørrer: Ja

Solterrasse: Ja

SwimmingPool: Ja

Wellness: Ja

Wellness behandlinger: Ja

WiFi i lobby: Ja

Dobbeltværelse Classic

Fint værelse på ca. 19-23 kvm.
Balkon - Sengelinned - Hårtørrer - Minibar - Pengeskab - Bad og toilet - Telefon - Håndklæder - TV - Wi-Fi (gratis) 

Familie Suite

Stort værelse på ca. 50m2 som består af 2 soveværelser med sammenkoblende dør, en hyggelig stue med sofa og stole og et større badeværelse med jacuzzi bad/dusch.
Balkon - Sengelinned - Hårtørrer - Minibar - Pengeskab - Bad og toilet - Telefon - Håndklæder - TV - El-kedel - Wi-Fi (gratis) 

Junior Suite Alpin

Nye, store, lyse hotelværelser der har en herlig udsigt over de snedækkede Dolomitter. Værelset har en størrelse på 40-45 m2 og holdt i den typiske og hyggelige, Italienske alpestil. Værelset er indrettet med en lille siddeafdeling.
Balkon - Sengelinned - Hårtørrer - Minibar - Pengeskab - Bad og toilet - Telefon - Håndklæder - TV - El-kedel - Wi-Fi (gratis) 

Junior Suite Harmony

Junior Suite Wellness
Balkon - Sengelinned - Hårtørrer - Minibar - Pengeskab - Bad og toilet - Telefon - Håndklæder - TV - El-kedel - Wi-Fi (gratis) 

Junior Suite Romantik

Store, lyse hotelværelser der har en herlig udsigt over de snedækkede Dolomitter. Værelset har en størrelse på 35 m2 og holdt i den typiske og hyggelige, Italienske alpestil.
Balkon - Sengelinned - Hårtørrer - Minibar - Pengeskab - Bad og toilet - Telefon - Håndklæder - TV - Wi-Fi (gratis) 

AccommodationTypes

Afstande