Skinetworks loyalitetsrabat

Skinetworks loyalitetsrabat Vi belønner loyale skigæster

Slopetrotter er sammen med de to brands Danski og Nortlander, del af Skandinaviens største skirejsebureau, Skinetworks.

Vi har mange gæster, der igen og igen tager til Alperne for at opleve det lækre skiløb i vores selskab. Den slags er vi beærede over, og det vil vi gerne belønne! 

Hvis du ad flere omgange rejser med et af Skinetworks' tre brands samme vintersæson, så belønner vi dig med en særlig loyalitetsrabat fra og med rejse nummer to og så mange ture, du herefter orker. 

LOYALITETSRABAT HOS SKINETWORKS

Hvis du rejser med Slopetotter, Nortlander eller Danski flere gange i den kommende sæson, honorerer vi din loyalitet på 2. rejse med henholdsvis:

  • 300 kroner pr. person på en miniskiferie (3 eller 4 dage)
  • 500 kroner pr. person på en hel uge (7 dage)

Hvis du slet ikke kan få nok at skiløbet i Alperne og vil på en 3. rejse, honorerer vi igen din loyalitet med henholdsvis:

  • 500 kroner pr. person på en miniskiferie (3 eller 4 dage)
  • 700 kroner pr. person på en hel uge (7 dage)  

BETINGELSER FOR LOYALITETSRABAT

For at opnå loyalitetsrabat, skal alle rejser være bestilt senest 1. december 2020. Du får også loyalitetsrabat på i forvejen nedsatte skiferier, så længe der er bestilt inden 1. december 2021.

Rabatten er personlig, og kan ikke overdrages til andre familiemedlemmer eller medrejsende. Som sagt kan rabatten benyttes på tværs af Skinetworks' tre brands: Slopetrotter, Nortlander og Danski

Spørgsmål? Ring til os på telefon 70 225 285 og lad os hjælpe dig.