Fakta om Champoluc

Samlet
180 km
pister
Blå 40 km
Røde 120 km
Sorte 20 km

Champoluc

Højeste skiløb
3260 m
Antal lifte
54
Liftkapacitet
49000 per/t
Off-piste
Ja
Længste nedfart
12 km
Fun-park
Ja

Skiløb

Børn
Begyndere
Øvede
Eksperter
Off-piste
Snowboard

Byen

Charme
After-ski
Shopping
Spisesteder

Webcam

Colle Sarezza
Colle Bettaforca

Uberørt skiløb i naturskønt skiområde Skiferie til Champoluc

Planlægger du en skiferie til Champoluc, kan du se frem til at opleve storslåede naturoplevelser. Her er du garanteret masser af sne, og du vil køre på praktisk talt mennesketomme pister.

Området er en af Italiens bedst gemte hemmeligheder, og det har derfor undgået masseturismen. Champoluc er ikke alt for kendt i Skandinavien, men området er populært blandt dem, som allerede har opdaget det. Det er ikke svært at forstå, for i Champoluc har du oftest terrænet for dig selv - både på og udenfor pisten.

FEM GRUNDE TIL AT VÆLGE CHAMPOLUC

  • Under radaren og fri for masseturisme
  • God plads på pisterne
  • Enestående naturomgivelser
  • Charmerende italiensk varme
  • Fede adventuremuligheder

Læs mere om skiområdet i Champoluc.

Find dit hotel eller lejlighed i Champoluc

AccommodationTypes

Afstande

Masser af plads til begejstring Om skiområdet i Champoluc

Champoluc byder på 180 pistekilometer og et sammenhængende skisystem, som er en del af Monterosa Ski. Det højeste skiløb findes i 3.260 meters højde, og skiområdet er kendt for sit varierende skiløb.

Der findes 40 kilometer blå pister, 120 kilometer røde pister og 20 kilometer sorte pister. Oftest har du alle pisterne og lifterne for sig selv, for der er ikke meget turisme. Eftersom de fleste af de pisterne er røde, anbefaler vi Champoluc til de mere øvede skiløbere og til familier med store børn.

OPLEV ET ÆGTE PUDDERPARADIS

Sammen med Gressoney og Alagna er Champoluc en del af et rigtigt skimekka kendt som Monterosa Ski. Der er 180 kilometer pister og noget for alle niveauer. Skiløbet i de tre dale byder på fantastisk skiløb rundt om Monterosa-massivet.

ADVENTURE PÅ SKI

Gressoney har noget af Europas bedste alpine skiløb, og Alagna er kendt for at have et verdens bedste off-piste områder. Her er mulighederne for heli-skiing mange! For skientusiaster, som søger efter familievenlige og brede pister, er der masser af muligheder i Champoluc. Her er stort udvalg af både blå, røde og sorte nedfarter.

HYGGELIG ITALIENSK STEMNING

Champoluc er en klassisk italiensk by med gamle traditionelle landhuse og måltider, som er tilberedt på ægte italiensk vis. Der findes en lille håndfuld restauranter og butikker. Gæstfriheden er stor, og det er hurtigt let at føle sig hjemme i bjergbyen. 

Læs mere om byen Champoluc.

Hyggelig og afslappet atmosfære Om byen Champoluc

Champoluc er en hyggelig lille skilandsby, omgivet af et idyllisk, træbeklædt bjerglandskab. Det er med andre ord ikke en skiby, som de findes flest, med store lejlighedskomplekser og prangende skibutiksfacader.

Champoluc er vitterligt en landsby – på ægte Italiensk manér – og føles også sådan: Autentisk, charmerende og ydmyg i forhold til alt hvad der er ekstravagant.

Her kommer folk for at stå på ski og hygge sig i ro og mag – ikke for at flotte sig på smarte natklubber eller shoppe dyrt ind i skitøj. I Champoluc kan du derfor være sikker på at være i fred for jetset-kulturen.

HAKUNA MATATA

Skulle man beskrive Champoluc med kun én sætning, kunne man fristes til at bruge det velkendte motto fra Løvernes Konge, der som bekendt betyder 'tag det roligt' på dansk. Den afslappede og hjertevarme atmosfære i byen gør nemlig, at man hurtigt føler sig hjemme og lader sig betage af den smukke natur. Tværs gennem hele byen, løber floden Évançon hvis friske, rindende vand endnu engang understøtter følelsen af at befinde sig i et alpint landsbyparadis.

MERE END SKILØB - ALT DET ANDET

  • Idyllisk natur
  • Kort afstand til det meste
  • Afslappet atmosfære
  • Hyggelig afterski
  • Gode spisesteder

 

Tilbud til Champoluc

Få et tilbud på en skitur til Champoluc

Vil du med på en skiferie til Champoluc?

Udfyld formularen herunder - så kommer vi med et forslag!

Det tager et minut, koster dig ingenting og er helt uforpligtende!

Så vil du også blive forelsket i .. Elsker du Champoluc?