Samlet
180 km
pister
Blå 40 km
Røde 120 km
Sorte 20 km

Champoluc

Højeste skiløb
3260 m
Antal lifte
54
Liftkapacitet
49000 per/t
Off-piste
Ja
Længste nedfart
12 km
Fun-park
Ja

Skiløb

Børn
Begyndere
Øvede
Eksperter
Off-piste
Snowboard

Byen

Charme
After-ski
Shopping
Spisesteder

Webcam

Colle Sarezza
Colle Bettaforca

Skiferie til Champoluc

Hvis du planlægger en skiferie til Champoluc, kan du se frem til at opleve storslåede naturoplevelser. Her er du garanteret masser af sne, og du vil køre på mennesketomme pister.

Uberørt skiløb i et naturskønt skiområde

Området er en af Italiens bedst gemte hemmeligheder, og det er har derfor undgået masseturismen. Champoluc er ikke alt for kendt i Skandinavien, men området er populært blandt dem, som allerede har opdaget det. Det er ikke svært at forstå, for i Champoluc har du oftest terrænet for dig selv - både på og udenfor pisten.

Oplev et ægte pudderparadis

Sammen med Gressoney og Alagna er Champoluc en del af et rigtigt skimekka kendt som Monterossa Ski. Der er 180 kilometer piste og noget for alle niveauer. Skiløbet i de tre dale byder på fantastisk skiløb rundt om Monterosamassivet.

Gressoney har noget af Europas bedste alpine skiløb, og Alagna er kendt for at have et verdens bedste off-piste områder. Her er mulighederne for heli-skiing mange! For skientusiaster, som søger efter familievenlige og brede pister, er der masser af muligheder i Champoluc. Her er stort udvalg af både blå, røde og sorte nedfarter.

Hyggelig italiensk stemning

Champoluc er en klassisk italiensk by med gamle traditionelle landhuse og måltider, som er tilberedt på ægte italiensk vis. Der findes en lille håndfuld restauranter og butikker. Gæstfriheden er stor, og det er hurtigt let at føle sig hjemme i den lille bjergby. 

Find hotel eller lejlighed i Champoluc

AccommodationTypes

Afstande

Skiområdet i Champoluc

Champoluc byder på 180 pistekilometer og et sammenhængende skisystem, som er en del af Monterosa Ski. Det højeste skiløb findes i 3.260 meters højde, og skiområdet er kendt for sit varierende skiløb. Der findes 40 kilometer blå pister, 120 kilometer røde pister og 20 kilometer sorte pister. Oftest har du alle pisterne og lifterne for sig selv, for der er ikke meget turisme.

Eftersom de fleste af pisterne er røde, anbefaler vi Champoluc til de mere øvede skiløbere og til familier med ældre børn.

FÅ TRE TILBUD PÅ EN SKITUR TIL CHAMPOLUC

Champoluc lyder dejlig, ikke?

Hvis du vil med på en skiferie hertil, så lad os hjælpe med tre skarpe forslag.

Det tager et minut, koster dig ingenting og er helt uforpligtende!