Fakta om Wagrain

Samlet
350 km
pister
Blå 119 km
Røde 189 km
Sorte 42 km

Wagrain

Højeste skiløb
2188 m
Antal lifte
100
Liftkapacitet
120000 per/t
Off-piste
Ja
Længste nedfart
6 km
Fun-park
Ja

Skiløb

Børn
Begyndere
Øvede
Eksperter
Off-piste
Snowboard

Byen

Charme
After-ski
Shopping
Spisesteder

Webcam

Griessenkareck
Grafenberg

Skiferie til Wagrain


Familiens absolutte favorit i Østrig

Wagrain er en af familiernes absolutte favoritter i Østrig, hvilket ikke er svært at forstå. Det er let at finde rundt i skisystemet, byen er hyggelig og skiområdet er stort - her får du nemlig hele 760 km. pister.

I Wagrain finder du alt fra brede blå boulevarder til velpræparerede World Cup pister. Derudover tilbyder vi dansk skiskole, som gør Wagrain til den perfekte destination for børnefamilier, som skal besøge Alperne for første gang.

Derfor skal du booke en skiferie til Wagrain

  1. Perfekt til børnefamilier
  2. Adgang til 760 km. pister og hele Ski Amadé
  3. Du får skiløb til både børn og voksne
  4. Der er gratis adgang til badelandet i byen
  5. Dansk skiskole

Læs mere om Wagrain.

Find hotel eller lejlighed i Wagrain

AccommodationTypes

Afstande

Skiområdet i Wagrain

Skiområdet Wagrain

Wagrain ligger midt i det store østrigske skiområde Ski Amadé, som byder på 760 pistekilometer. Nærområdet består af 350 km pister, fordelt på 119 kilometer blå, 189 kilometer røde og 42 kilometer sorte pister. 

Fra Wagrain og ud i Ski Amadé

Wagrain er placeret midt i mellem de to skiområder Flachau og Alpendorf/St. Johann. Fra Wagrain by kan du tage en af de to hovedlifter, Grafenberg og Flying Mozart, op til toppen af bjerget. Fra toppen af Grafenberg kan du tage en tur til Alpendorf, og hvis du kører i den anden retning kommer du til Flachau. Den nye lift G-Link går tværs over Wagrain og forbinder områderne, så du enkelt kan komme fra den ene ende til den anden.

Du kan også tage en skibus i 10 minutter til Kleinarl. Her er skiløbet lidt højere. Her finder du også en stor funpark, der hedder "Absolut Park". Hvis du er til snowboard eller off-piste, så er Kleinarl helt sikkert et besøg værd.

Aktiviteter for hele familien

Når dagen går på hæld efter en lang dag på skiene, så er der stadig masser af aktiviteter for hele familien. En tur i badelandet er en oplevelse for hele familien. Du kan også besøge en af de mange lokale restauranter, som byder på traditionelle østrigske retter.

Wagrain by er lille og med en hyggelig atmosfære.

For skiløbere som er interesseret i skiteknik, kan det anbefales at besøge Atomics skifabrik. Der er også mulighed for at prøve kræfter med hele 220 kilometer langendsspor i den fantastiske natur.

Ny på ski i Wagrain

Vi anbefaler ofte Wagrain til børnefamilier og nybegyndere på ski, og det gør vi primært på grund af den danske skiskole. Wagrain er den destination i Alperne, der har ultimativt flest danske instruktører (25-30 stykker), hvilket gør det utroligt nemt for især børn at lære at stå på ski. Området er varieret, og der er derfor mange blå pister at stå på. 

Få tre tilbud på en skitur til Wagrain

Wagrain lyder dejlig, ikke?

Hvis du vil med på en skiferie hertil, så lad os hjælpe med tre skarpe forslag.

Det tager et minut, koster dig ingenting og er helt uforpligtende!