Fakta om Sölden

Samlet
254 km
pister
Blå 100 km
Røde 107 km
Sorte 47 km

Sölden

Højeste skiløb
3250 m
Antal lifte
35
Liftkapacitet
66000 per/t
Off-piste
Ja
Længste nedfart
11 km
Fun-park
Ja

Skiløb

Børn
Begyndere
Øvede
Eksperter
Off-piste
Snowboard

Byen

Charme
After-ski
Shopping
Spisesteder

Webcam

Gaislachkogl
Seekogl
Tiefenbachgletscher
Rettenbachgletscher

Skiferie til Sölden

Det er ikke svært at forstå, hvorfor skiløbere i alle aldre og niveauer tager til Sölden i Østrig. Her får du skiløb i verdensklasse og et moderne liftsystem. Der er to gletsjere, bjergtoppe som strækker sig over 3.000 meter, fantastisk afterski og masser af solrige dage.

Et skiområde - to destinationer  

Sölden ligger i 1.400 meters højde og har skiløb helt op til 3.249 meter. Skisystemet bliver også kaldt for "Big 3", fordi der er tre bjergtoppe over 3.000 meter. Det gør også Sölden til en rigtig snesikker destination. 

 

 

Det moderne skisystem byder på 254 varierende pistekilometer, og her er der noget for enhver smag og niveau.

Har du et liftkort på minimums tre dages varighed, så gælder liftkortet også til Obergurg/Hochgurgl, som ligger 20 minutter væk fra Sölden. Skibussen mod Obergurgl er gratis, og den går cirka hver 20. minut. Her er der 110 pistekilometer, og masser af plads til både nybegynderen og den mere erfarne skiløber.

Når benene trænger til et hvil, så kan du tage en pause i solstol og nyde solstrålerne - Sölden har nemlig flest soltimer i Østrig!

 

Find hotel eller lejlighed i Sölden

AccommodationTypes

Afstande

Skiområdet i Sölden

I Sölden finder du masser af spændende skiløb med udfordringer for alle niveauer. De fleste pister og muligheder egner sig til den letøvede skiløber. Du finder også både brede blå boulevarder, sorte pukkelpister og ekstreme off-piste områder. 

De mest begyndervenlige pister finder du i området omkring Giggijoch-liften. Her er en del blå pister som nærmest er lige så brede, som de er lange. Er du til mere udfordrende skiløb, skal du tage til Gaislachkogl-området, som primært består af røde og sorte pister.

Skiløb på gletsjeren

Vil du være sikker på fantastisk sne, så skal du tage op til de to gletsjere i området. Både Tiefenbach-gletsjeren og Rettenbach-gletsjeren byder på brede boulevarder i en høj højde, og det giver fantastisk sne. Tag turen gennem "Den Gyldne Port", som er en skitunnel, der forbinder de to gletsjere. I starten af Rettenbachsystemet på gletsjeren finder du også World Cup pisten, hvor VM i alpinskiløb hvert år starter og slutter.

Få tre tilbud på en skitur til Sölden

Sölden lyder dejlig, ikke?

Hvis du vil med på en skiferie hertil, så lad os hjælpe med tre skarpe forslag.

Det tager et minut, koster dig ingenting og er helt uforpligtende!