Fakta om Canazei

Samlet
1220 km
pister
Blå 331 km
Røde 737 km
Sorte 152 km

Canazei

Højeste skiløb
3264 m
Antal lifte
468
Liftkapacitet
507577 per/t
Off-piste
Ja
Længste nedfart
9 km
Fun-park
Ja

Skiløb

Børn
Begyndere
Øvede
Eksperter
Off-piste
Snowboard

Byen

Charme
After-ski
Shopping
Spisesteder

Webcam

Ciampac
Panorama

Skiløb i verdens største skiområde Skiferie til Canazei

Italienske Canazei ligger midt i verdens største skiområde, SuperSki Dolomiti, med hele 1.220 kilometer.

Med en skirejse til Canazei får du et større byliv med masser af restauranter samt flere forskellige butikker. Kort sagt, så byder den sydtirolske perle på det bedste fra både Italien og Østrig.

FEM GRUNDE TIL AT VÆLGE CANAZEI

  • Her er 1220 km. pister til alle niveauer
  • Mulighed for mange hyggelige dagsture, bl.a. den kendte Sella Ronda
  • Skiløb på Marmolada gletscheren 
  • En af de største skisportsbyer i Italien
  • Du får både skiløb og centrum tæt på, og er i gåafstand til det hele.

Læs mere om skiområdet Canazei.

Find dit hotel eller lejlighed i Canazei

AccommodationTypes

Afstande

Masser af skiløb for alle Om skiområdet i Canazei

Der findes flere områder at udforske i Canazei, og der er noget for alle - uanset niveau og interesse.

Pisterne fordeler sig på 331 km blå pister, 737 km røde og 152 km sorte. Det moderne liftsystem består af 468 lifter, som hurtigt og effektivt tager dig rundt i skiområdet. Du er derfor ikke afhængig af skibusser, men har derimod de bedste forudsætninger for at få løbet en masse på ski. 

Du kan for eksempel sagtens holde dig i Belvedere-området, hvis du er nybegynder. Der er dog stadig klart mest at nyde godt af på områdets mange pistekilometer, hvis du kan lide at stå på røde pister. 

PERFEKT TIL DAGSTURE

Det store skiområde byder på kilometervis af pister - det betyder, at det er et oplagt område til dagsture. Tag eksempelvis med på den 40 km. lange Sella Ronda rute, som er en af verdens mest kendte skiture. Turen går rundt om det fantastiske Sellamassiv og tager dig igennem de fire dale: Val di Fassa, Val Gardena, Alta Bardia og Arabba. 

På dine ture rundt i terrænet, vil du også have mulighed for at gøre stop i mange af de hyggelige hytter, som alle byder på ægte sydtirolsk stemning. På Marmolada-gletscheren er der desuden fabelagtig off-piste.

Med en skiferie til Canazei, er du dermed garanteret skiløb i absolut verdensklasse!

Læs mere om byen Canazei.

Autentisk skiby i smukke omgivelser Om byen Canazei

Modsat mange andre destinationer, er Canazei faktisk en rigtig by – og en af de større af slagsen, sammenlignet med andre skibyer.

Omgivet af Dolomitternes smukke bjergtoppe, består særligt den ældre del af Canazei af tyrolske bjælkehytter, autentiske stenhuse samt en gammel katolsk kirke. Den alpine by falder derfor ganske naturligt ind i det omkringliggende alpeterræn.

Canazei har på mange måder det, satellit-skibyerne ellers kan savne: charme, idyl og atmosfære. Går man en tur gennem byens smalle gader, vil man undervejs fornemme et livligt lokalmiljø i form af caféer, barer og små specialbutikker.

Her lever gastronomien i bedste velgående. I Dolomitterne er vildt nemlig en delikatesse, hvorfor hare, vildsvin og bjergged er populære egnsretter i byen. Skønt det generelle prisniveau er nogenlunde det samme som i andre italienske skibyer, er udvalget af forretninger uden tvivl større i Canazei!

INDENDØRS AKTIVITETER I CANAZEI

Skulle der stadigvæk være krudt tilbage i kroppen, efter en hel dag på ski, er der mulighed for at få det brændt af i det 2.400 kvadratmeter store vandcenter, Dolaondes. Udover den store og opvarmede swimmingpool, som både børn og voksne kan boltre sig i, har Dolaondes et fitness-center samt et lækkert område med wellness.

Skulle du have lyst til at se det seneste skud på stammen fra Hollywood, er der tilmed mulighed for det i den lokale biograf, der ligger centralt i byen. Derudover findes der også aktiviteter som skøjteløb og bowling i byen. Der er med andre ord nok at give sig i kast med i Canazei, efter lifterne er lukket!

MERE END SKILØB - ALT DET ANDET

  • Charmerende by i smukke omgivelser
  • Autentisk alpin atmosfære og livligt lokalmiljø
  • Gode og varierede indkøbsmuligheder
  • Masser af aktiviteter i byen
  • Spisesteder med gastronomiske egnsretter

 

Tilbud til Canazei

Få et tilbud på en skitur til Canazei

Vil du med på en skiferie til Canazei?

Udfyld formularen herunder - så kommer vi med et forslag!

Det tager et minut, koster dig ingenting og er helt uforpligtende!