Vinterferie i Alperne

Tag på skiferie i uge 7 eller 8 Alle skal have råd til at tage på ski i vinterferien

Vinterferien skal tilbringes med familien, og jo flere aktiviteter desto bedre! Derfor er skiferien det mest populære valg, for der er intet bedre sted end i Alperne.

Skolernes vinterferie i uge 7 og 8 er naturligt nok vores mest efterspurgte uger. Det er også netop de uger, som bliver hurtigst udsolgt.

Det er således en særdeles fornuftig idé at booke tidligt, hvis du vil være sikker på at få lige præcis det, du vil have.

SKIFERIEN TIL DIN FAMILIE

Alle skiferierne inkluderer overnatning og 6-dages liftkort. Du kan starte bilen og smutte til Alperne med familien. Hvis du vil afsted med en anden transportform end bil, kan du finde de skirejser hos vores søsterselskab, Danski.

Vi har skiferier, der passer til familier med børn i alle aldre og i alle niveauer af skiløb.

Her nedenfor har vi udvalgt seks destinationer som anbefalinger til skiferien i vinterferien.

Læs mere om vinterferie i Alperne her.

De seks bedste destinationer til vinterferien i Alperne

01

Passo Tonale

Overskueligt skiområde og en hyggelig by. Passo Tonale er en af børnefamiliens absolutte favoritter i Italien - og det er ikke uden grund.

Passo Tonale har et børnevenligt, men fremfor alt overskueligt skiområde. Her finder du skiløb i alle niveauer lige fra børnepister til gletsjerskiløb. Byen er lille og takket være det, så er du tæt på det hele!

Dansk skiskole: Ja

Egnet til: Familier med mindre børn

Se mere om Passo Tonale

Livigno

Skiområdet er kendt for sine brede og fine pister, der primært består af blå og røde pister. Perfekt for de mindste skiløbere. Der er dog stadig masser af udfordrende skiløb for de mere erfarne skiløbere.

Udover skiløbet så findes der også mange aktiviteter for hele familien i byen! Et hit blandt børn og voksne er et besøg på Livignos eget mejeri, hvor der er hjemmelavet ost til de voksne og is til børnene.

Dansk skiskole: Ja

Egnet til: Familier med mindre børn

Se mere om Livigno

Wagrain

Et godt sammenhængende skiområde og en hyggelig by - Wagrain er den perfekte introduktion til Alperne for de mindste børn!

Wagrain har i mange år været en af børnefamiliens favoritter i de østrigske Alper.

Skiområdet er let at finde rundt i, og desuden er byen hyggelig og fyldt med aktiviteter for hele familien. Det er blandt andet populært at besøge det lokale vandland.

Dansk skiskole: Ja

Egnet til: Familier med mindre børn

Se mere om Wagrain

Canazei

Med 1.220 kilometer pister at vælge imellem er der skiløb for alle i familien! Canazei passer perfekt til børn, som tidligere har været på ski og som kan køre sammen med mor og far. Her tilbringes hele ugen helt og holdent på pisten.

Canazei er en del af verdens største skiområde, og der findes derfor udfordrende skiløb for alle niveauer i skiområdet.

Området bærer præg af den hyggelige atmosfære fra Tirol og selvfølgelig ægte italiensk kultur.

Dansk skiskole: Nej

Egnet til: Familier med ældre børn

Se mere om Canazei

Saalbach

Sammenhængende og varierende skiområde, som passer perfekt til familien med ældre børn, som vil have en klassisk østrigsk skiferie.

Udover et sammenhængende og varieret område, så er Saalbach kendt for sine brede og velpræparerede pister. Det betyder, at der findes en piste som passer lige til dig og dit niveau.

Selve byen er hyggelig og bilfri. Her findes et hav af restauranter, butikker og barer.    

Dansk skiskole: Ja

Egnet til: Familier med ældre børn

Se mere om Saalbach

Tilbud i uge 7 til Italien

Tilbud i uge 7 til Østrig

Tilbud i uge 8 til Italien

Tilbud i uge 8 til Østrig

Billig skiferie i de populære uger På ski i skolernes vinterferie

Hvor skal turen gå til, når både de voksne og ungerne skal have en herlig vinterferie?

Det er ingen hemmelighed, at skolernes vinterferie dikterer, hvornår familien kan tage på skiferie sammen. Af samme årsag kommer det heller som den store overraskelse, at netop uge 7 og 8 er endog særdeles eftertragtede rejseuger med høje priser til følge.

Den tendens tager vi som en udfordring, for vi vil sikre, at alle, der vil, kan komme på ski i Alperne i vinterferien.

HVOR SKAL JEG TAGE PÅ VINTERFERIE?

Her på siden kan du se hvilke destinationer, vi anbefaler at lade skiferien gå til. Gennemgående handler det om at finde et sted, hvor der plads til sjov i sneen for både de store og de mindre rejsedeltagere.

SKIFERIE I UGE 7 OG 8 TIL ITALIEN

Italienerne er verdensberømte for deres kærlighed til familien. La Famiglia, og i særdeleshed børnene er noget af det, der ligger allerøverst på de fleste italieneres prioriteringsliste. De knuselsker simpelthen deres bambini, ja, alle børn skal have masser af kærlighed.

OVERSKUELIGE OG HYGGELIGE PASSO TONALE

Blandt de absolutte favoritter blandt skiglade børnefamilier er Passo Tonale i Italien i toppen. Det er der mange grunde til, men områdets overskuelighed er den afgørende. Det er stort set umuligt at fare vild her, for langt størstedelen af pisterne ende samme sted ved den lille bys hovedtorv for lifterne. Der er skiløb for alle niveauer og byen er ganske lille, så der kort vej til det hele.

BLÅ OG RØDE BOULEVARDER I LIVIGNO

Livigno er hjemstedet for de famøse italienske brede og fine pister. Dette er et oplagt sted for selv de yngste skiløbere, og deres voksne skivenner skal ikke være bange for at kede sig, for de kan også finde udfordinger her. Desuden er der masser af familieaktiviteter i byen. Et hit blandt børn og voksne er et besøg på Livignos eget mejeri, hvor der er hjemmelavet ost til de voksne og is til børnene.

VERDENS STØRSTE CANAZEI

Med sine imponerende 1.220 pistekilometer byder Canazei på fedt skiløb for alle i familien. Området er meget velegnet til børn med lidt skierfaring, der så småt er klar til at suse ned ad pisterne sammen med mor og far. Det er tydeligt, at man er i Sydtyrol, for her finder du en herlig blanding af tyroleratmosfære og italiensk kultur.

VINTERFERIE PÅ SKI I ØSTRIG

Står der Østrig på ønskelisten til årets skiferie med ungerne, er der også et par gode steder, vi gerne vil fremhæve og anbefale.

WAGRAIN ER PERFEKT TIL BEGYNDERE PÅ SKI

Med et godt komponeret skiområde og en herlig by med masser af stemning er Wagrain et oplagt sted til at introducere Alperne for de mindste. Skiområdet er nemt at navigere rundt i, byen er hyggelig og hele destinationen tilbyder aktiviteter for store og små. Det lokale vandland er et stærkt trækplaster.

HOLD VINTERFERIE I SAALBACH HINTERGLEMM

Velgennemtænkt og varierende skiområde, der passer særligt godt til familier med større børn. Udover et sammenhængende netværk er Saalbach-Hinterglemm kendt for gode og velpræparerede pister og et udvalg, der passer til ethvert skiniveau. Byen er bilfri og hyggelig, og den byder på masser af restauranter, forretninger og barer.

Få et tilbud på skiferien i uge 7

Skal vi finde den helt rigtige skiferie til dig?

Udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Vil du gerne rejse på et andet tidspunkt?