Tilbud på skiferien 2023/2024

Filtrer din skirejse
Vælg ferielængde
Transport
Vælg antal rejsende pr. værelse
Vælg dato for ankomst

Billig skiferie tilbud Store rabatter på skiferien

Når det handler om at komme billigt på skiferie har Slopetrotter markedets absolut bedste tilbud.

Hvis du er på udkig efter det allerbedste tilbud på en skiferie, så er denne side - fyldt med tilbud - stedet at holde øje.

LAVPRIS SKIFERIE MED RABAT

Det er vist tydeligt nok, at vi gerne vil tilbyde dig en billig måde at komme på ski. Det fede er, at hvis du er hurtig, kan du være heldig at score en rabat, der gør din skiferie særdeles billig. Det gælder dog om at være vaks, for du er ikke den eneste, der gerne vil billigt og hurtigt på ski.

TILBUD PÅ EN BILLIG SKIFERIE I ITALIEN

Vi elsker Italien! De kan et eller andet med at gøre tingene bare en smule mere lækre. Deres pister er dejligt brede. Pisterne er velpræparerede og groomet til perfektion - og så er der maden, espressoen og alt det andet, som italienerne og alle os andre elsker så højt.

Vi har altid et godt tilbud på en billig skiferie til Italien. Du finder øverst på siden her en menu, hvor du kan filtrere efter lande og destinationer, og så eller bare vælge mellem de mange billige skiferier. Som et eksempel på en sådan filtrering har vi her skiferie tilbud Italien.

Du kan finde en billig skiferie til CanazeiSauze d’Oulx, Cervinia, SestrierePasso Tonale, Livigno og Champoluc.

TILBUD PÅ BILLIG FERIE PÅ SKI I ØSTRIG

Er det i stedet Østrig, der trækker? Det kan vi godt forstå. Øverst her på siden kan du også filtrere på hele Østrig.

Du kan også søge mere specifikt efter tilbud på en billig last minute skiferie til Sölden, Zell am See, St. Anton, Bad Gastein, WagrainSaalbach-Hinterglemm, Zell am Ziller og Ischgl.

SKARPESTE TILBUD PÅ KØR SELV SKIFERIE

Har du mest lyst til selv at køre på skiferie, så er Slopetrotter eksperter på lige præcis dét område! Hvis du hellere vil flyve, hoppe på toget eller bussen, så tilbyder vores søsterskelskaber, Danski og Nortlander, skirejser med de muligheder - naturligvis også på tilbud.

TILBUD PÅ EN SKIFERIE SYDPÅ

Vi holder niveauet på vores kvalitet og service ganske som på enhver anden skiferie med Slopetrotter. Det vil være det samme produkt, du får, når du køber en billig skiferie.

Vores guider og personale kan og vil ikke se forskel på, hvordan du har købt din skirejse. Det handler for dem om at levere det bedste til alle! Alle skal have råd til en billig skiferie!

Opret en tilbudsagent

Du behøver ikke lave søgearbejdet selv. Opret en tilbudsagent og lad os gøre det for dig!

Det er valgfrit, hvor meget du vil udfylde. Jo mere detaljeret du er, desto bedre kan vi finde et match til dig.

Vi kontakter dig, når vi har en rejse, der matcher dine ønsker.