Billige skiferier med store rabatter!

Filtrer din skirejse
Vælg ferielængde
Transport
Kategori
Vælg dato for ankomst

Book nu & spar penge Tilbud på skiferien til 2020/2021

Igen i år tilbyder vi en rabat til dig, der er klar til at booke tidligt, på udvalgte ophold i Alperne. Så hvorfor ikke få styr på skiferien nu og spare penge?

Rabatterne gælder på alle de hoteller, du kan se herunder. Det er forskelligt, hvor meget du kan spare - men det kan helt sikkert betale sig at booke allerede nu!

3 FORDELE VED AT BOOKE SKIFERIEN TIL 2021 NU

✓ Det største udvalg af lejligheder og hoteller i Alperne. 
✓ Du skal kun betale depositum nu – resten skal først betales 60 dage før. 
✓ Gratis afbestilling frem til 1. oktober 2020.

Skal vi hjælpe med at finde årets skiferie? Udfyld formularen her - så vender vi tilbage med et par forslag til årets skiferie.

FRI AFBESTILLING TIL 1. OKTOBER 2020

I en tid hvor intet er, som det plejer, forsøger vi at gøre noget, som vi altid har gjort på dette tidspunkt, nemlig at have programmet til vinteren 2020/2021 klar. Men fordi alt ikke er, som det plejer, har vi naturligvis tilpasset os situationen.  

Det betyder, at du kan booke skiferien nu, og hvis situationen er ændret, du er forhindret i at rejse eller af andre årsager ikke vil på skiferie alligevel, så kan du afbestille skiferien og få alle dine penge tilbage helt frem til 1. oktober 2020.  

Desuden har Slopetrotter altid været medlem af Rejsegarantifonden, som er din sikkerhed for, at du er bedst muligt stillet, når du rejser på ferie.