Fakta om Sestriere

Samlet
400 km
pister
Blå 95 km
Røde 220 km
Sorte 85 km

Sestriere

Højeste skiløb
2823 m
Antal lifte
92
Liftkapacitet
113000 per/t
Off-piste
Ja
Længste nedfart
9 km
Fun-park
Ja

Skiløb

Børn
Begyndere
Øvede
Eksperter
Off-piste
Snowboard

Byen

Charme
After-ski
Shopping
Spisesteder

Webcam

Jolly
Citroc
Fraiteve monte
Trebials monte

Skiferie til Sestriere

Sestriere er en populær alpeby, og den ligger lige der, hvor Italien møder Frankrig. Den snesikre Olympiske by ligger i over 2.000 meters højde og tilbyder hele 400 pistekilometer.

Et stort og snesikkert skiområde med mange muligheder

Sestriere er en del af skiområdet "Via Lattea", som betyder Mælkevejen. Området har hele 400 kilometer pister fordelt på de italienske og franske Alper. Da byen ligger i 2.035 meters højde, er der snesikkert i løbet af hele sæsonen.

Med hele 400 pistekilometer findes der garanteret noget for enhver smag. Skiløbet har alt fra blå til sorte pister, og de har alle én ting tilfælles - alle pisterne er velpræparerede og brede!

 

Når du er på skiferie i Sestriere, så har du mulighed for at køre til Sauze d'Oulx og franske Montgenévre. Der er altså mulighed for nogle gode, lange dagsture.                                                 

En by fuld af liv

Selvom Sestriere er en relativ lille by med cirka 900 indbyggere, så finder du alt, hvad du behøver på en skiferie. Efter de Olympiske Lege, som blev afholdt i byen i år 2006, fik liftsystemet en opgradering. Samtidig med at byen udviklede sig, kom der også flere aktiviteter til.

Der findes mange butikker og restauranter, hvor du kan spise lækker italiensk mad eller shoppe. Til børn og barnlige sjæle findes der også en skøjtebane.

Der er masser at lave i den italienske alpeby - både dag og nat, og uanset hvem du er.

Find hotel eller lejlighed i Sestriere

AccommodationTypes

Afstande

Skiområdet i Sestriere

I Via Lattea finder du 400 sammenhængende pistekilometer af varierende sværhedsgrad. Skiområdet byder på alt lige fra brede blå boulevarder til udfordrende World Cup pister. Der er altså noget for enhver smag og niveau i det store område.

Området i Sestriere består af 95 kilometer blå pister, 220 kilometer røde pister og 85 kilometer sorte pister. Udover Sestriere er Sauze d'Oulx også en del af Via Lattea. I liftkortet er der desuden inkluderet én dag i franske område Montgenévre.

Få tre tilbud på en skitur til Sestriere

Sestriere lyder dejlig, ikke?

Hvis du vil med på en skiferie hertil, så lad os hjælpe med tre skarpe forslag.

Det tager et minut, koster dig ingenting og er helt uforpligtende!