Fakta om Sestriere

Samlet
400 km
pister
Blå 95 km
Røde 220 km
Sorte 85 km

Sestriere

Højeste skiløb
2823 m
Antal lifte
92
Liftkapacitet
113000 per/t
Off-piste
Ja
Længste nedfart
9 km
Fun-park
Ja

Skiløb

Børn
Begyndere
Øvede
Eksperter
Off-piste
Snowboard

Byen

Charme
After-ski
Shopping
Spisesteder

Webcam

Jolly
Citroc
Fraiteve monte
Trebials monte

Stort og snesikkert skiområde Skiferie til Sestriere

Sestriere er en populær alpeby, og den ligger lige der, hvor Italien møder Frankrig. Den snesikre by ligger i over 2.000 meters højde og tilbyder mulighed for adgang til hele 400 pistekilometer.

En skirejse til Sestriére byder på snesikkkert og varieret skiløb med fantastisk skovskiløb til Sauze d'Oulx. Liftkortet giver adgang til Sestriere og Sauze d’Oulx, der tilsammen byder på 310 pistekilometer.

Fra Claviere, som ligger på grænsen til Italien, er der forbindelse til det franske skiområde Montgenevres 90 kilometer pister. Med et liftkort på seks, syv eller otte dage, får du en dag i Montgenevre gratis. Det er muligt, på destinationen, at tilkøbe ekstra skidage i Montgenevre.

FEM GRUNDE TIL AT VÆLGE SESTRIERE

  • Det handler om skiløb her!
  • Olympisk niveau med masser af pistekilometer
  • Skiløb til Frankrig
  • Varieret natur over og under trægrænsen
  • Gode priser og lækker italiensk mad

Læs om skiområdet i Sestriere.

Find dit hotel eller lejlighed i Sestriere

AccommodationTypes

Afstande

Fra 310 til 400 pistekilometer Skiområdet i Sestriere

Sestriere i Italien er en del af skiområdet "Via Lattea", som betyder Mælkevejen. Området har hele 400 kilometer pister fordelt på de italienske og franske Alper.

Da byen ligger i 2.035 meters højde, er der snesikkert i løbet af hele sæsonen.

Med hele 400 pistekilometer findes der garanteret noget for enhver smag. Skiløbet har alt fra blå til sorte pister, og de har alle én ting tilfælles - alle pisterne er velpræparerede og brede! Selv deres off-piste er fantastisk.

Udover Sestriere er Sauze d'Oulx og Montgenevre også en del af Via Lattea. I Via Lattea finder du 400 sammenhængende pistekilometer af varierende sværhedsgrad. Skiområdet byder på alt lige fra brede blå boulevarder til udfordrende World Cup pister. Der er altså noget for enhver smag og niveau i det store område.

DAGSTUR TIL FRANKRIG

Når du er på skiferie i Sestriere, har du mulighed for at køre til Sauze d'Oulx og en afstikker Montgenévre i Frankrig. Der er altså mulighed for nogle gode og lange ture.

Området i Sestriere og Sauze d'Oulx består af 310 kilometer nedfarter af blandede farvekode. Med naboområdet Montgenevre som del af det store Via Lattea-netværk er der adgang til i alt 95 kilometer blå pister, 220 kilometer røde pister og 85 kilometer sorte pister.

På liftkort, med gyldighed på seks, syv eller otte dage, er der inkluderet én dag i franske område Montgenévre.

Læs mere om byen Sestriere.

Højtliggende i hjertet af Via Lattea Om byen Sestriere

At kalde Sestriere for en charmerende alpeby, ville nok være at spænde skihjelmen lige en tand for meget. Byen blev grundlagt i 30’erne som ferieresort for Fiat-medarbejdere og bærer derfor præg af at være – ja, et resort.

Med sine store hoteller og bredde rækker af chalet-lejligheder kan Sestriere derfor godt føles lidt som en satellitby. Der er dermed ingen tvivl om, at Sestriere, blandt alle vores destinationer i Via Latteaikke just ligger i førerfeltet hvad angår autenticitet.

Dermed ikke sagt, at Sestriere er komplet åndsforladt og fuldstændig uden charme. Udover diverse ski- og tøjforretninger, kan du nemlig sagtens finde små hyggelige restauranter og caféer, der serverer lokale egnsretter og fine vine – og til fornuftige priser.

LILLA? JA, MÅSKE. MEN IKKE UEFFEN.

Selvom Sestriere er en relativt lille by med cirka 900 indbyggere, så finder du alt, hvad du behøver på en skiferie. Efter de Olympiske Lege, som blev afholdt i byen i år 2006, fik liftsystemet en opgradering. Samtidig med at byen udviklede sig, kom der også flere aktiviteter til.

Der findes mange butikker og restauranter, hvor du kan spise lækker italiensk mad eller shoppe. Til børn og barnlige sjæle findes der også en skøjtebane.

MERE END SKILØB - ALT DET ANDET

  • Gode indkøbsmuligheder
  • Lokal svømmehal
  • Mulighed for at køre i hundeslæde
  • Gode muligheder for shopping
  • Spa og fitness på Villaggio Olimpico

Tilbud til Sestriere

Få et tilbud på en skitur til Sestriere

Vil du med på en skiferie til Sestriere?

Udfyld formularen herunder - så kommer vi med et forslag!

Det tager et minut, koster dig ingenting og er helt uforpligtende!