Om os

Skiferier alle har råd til

Markedets billigste skiferier

Ifølge os, er skiløb er en af livets store fornøjelser, og derfor tilbyder vi markedets billigste skiferier. Vores mission er nemlig, at så mange som muligt skal opleve skiløbet i Alperne!

Vi er specialiseret i ferier til Italien og Østrig, og du kan vælge mellem vores 20 destinationer. Desuden tilbyder vi et udvalg af adventuresaktiviteter og rejser, som virkelig sætter skioplevelsen i centrum!

Se fx vores skisafari, eller oversigten over alle vores adventure-oplevelser.

Suverænt skiløb i Italien og Østrig

Vi er en del af Skandinaviens største skirejsebureau og har arrangeret skiferier til Italien og Østrig siden 2005.

Ud af de tyve destinationer, du har at vælge i mellem, har vi især sendt mange gæster til Canazei. Det er den destination, der startede vores foretagende, dengang i 2004. Det kan du læse mere om i vores historie.

Derudover har vi satset på en række destinationer i Østrig og Italien, som har en ting til fælles: suverænt skiløb.

Det er derfor helt sikkert, at uanset hvilken af alle vores destinationer, du vælger - så får du fedt skiløb for dine penge.

Prisgaranti

Med os kan du forvente tryghed, stabilitet og professionalisme. Vi vil gerne have, at du er tryg og sikker, når du rejser med os.

Samtidig gør vi en dyd ud af at være de billigste på markedet. Derfor har vi en prisgaranti.

Det betyder blandt andet, at du er garanteret en rejse til laveste mulige pris, og at vi derfor prismatcher, hvis du finder den samme rejse med den samme indkvartering billigere et andet sted.