Om Slopetrotter

Fedt skiløb til lavpris Skiferier alle har råd til

Ifølge os er skiløb en af livets store fornøjelser, og derfor tilbyder vi markedets billigste skiferier. Vores mission er nemlig, at så mange som muligt skal opleve skiløbet i Alperne!

BEGYNDELSEN

Det hele startede med en arrangeret skitur for venner og medstuderende i 2004.

Det var Christian Kerstens, der for første gang arrangerede en skitur til Italienske Canazei for sine medstuderende ved Københavns Universitet. Vinteren efter var der to skiture - for Københavns Universitet, og for HIH Herning.

Denne gang var Michael Rossen og en fælles ven også med i projektet. De tre venner blev kaldt “Slopetrotters”. Ligesom globetrotter, bare med piste (på engelsk Slope) - pga. deres store passion for skiløb, vintersport og adventure.

Men hvad ville der ske med "Projekt Slopetrotter" efter de succesrige ture, de havde arrangeret? De mente, at der allerede var nok skirejsebureauer, og derfor ville de komme med et anderledes koncept.

Derfra kom idéen om at tilbyde skirejser med noget ekstraordinært, foruden god service og høj kvalitet - og kunne give "almindelige" skiløbere en usædvanlig skitur. Altså at alle skiløbere skulle få muligheden for at teste deres grænser i ekstreme vinteraktiviteter på sin skiferie.

SLOPETROTTER BLEV STIFTET

Med et klart koncept foran sig og stærk entreprenørskab grundlægges Slopetrotter den 1. juni 2006.

Canazei, som ligger i Nordøst-Italien, blev Slopetrotter flagship-destination. Med to skiguider på plads i Canazei og al administration ordnet i et køkken i Jylland, sendte Slopetrotter sine første gæster til Alperne.

En uge senere kom gæsterne hjem med mange herlige oplevelser i bagagen efter både at have prøvet isklatring og overnattet på bjerget på en skisafari.

VOKSEVÆRK

Slopetrotters eventyrs-koncept viste sig at være noget, som gæsterne satte pris på. De tre venner begyndte derfor at se muligheder i andre destinationer, og allerede sæsonen efter kunne man rejse til et tredobbelt udvalg af destinationer.

Efter to vellykkede skisæsoner på det danske marked, åbnede Slopetrotter op for at svenskere nu også kunne rejse med til Alperne - med yderligere flere destinationer at vælge imellem.

De seneste år har Slopetrotter under vintersæsonen haft mere end 100 skiguider med sig i Alperne til at modtage et gæsteantal, som også er vokset år efter år.

SLOPETROTTER I DAG

I dag fortsætter Slopetrotter med at vokse. Fra at arrangere en skiferie til Canazei, byder vi i dag gæster velkommen på hele 19 destinationer fordelt over Italien og Østrig.

Vi gør Alperne tilgængelig for alle. Derfor tilbyder vi markedets billigste skiferier, uden at der gås på kompromis med kvalitet, tryghed og professionalisme. Alle skal have råd til en skiferie, som vi siger det!

Vi tror at det, tilsammen med gæster som deler vores filosofi, er vejen frem til at blive Skandinaviens største skirejsebureau, som ikke “bare” er et skirejsebureau.

Vi ser frem til at byde tusinder af gæster velkommen til Alperne næste sæson - og mange år fremover! 

SUVERÆNT SKILØB I ITALIEN OG ØSTRIG

Ud af de mange destinationer, du har at vælge i mellem, har vi især sendt mange gæster til Canazei. Det er jo den destination, der startede vores foretagende, og den står os stadig nær. 

Derudover har vi satset på en række destinationer i Alperne, som alle har en ting til fælles: Suverænt skiløb.

Det er derfor helt sikkert, at uanset hvilken af alle vores destinationer, du vælger - så får du fedt skiløb for dine penge.

PRISGARANTI

Med os kan du forvente tryghed, stabilitet og professionalisme. Vi vil gerne have, at du er tryg og sikker, når du rejser med os.

Samtidig gør vi en dyd ud af at være de billigste på markedet. Derfor har vi en prisgaranti.

Det betyder blandt andet, at du er garanteret en rejse til laveste mulige pris, og at vi derfor prismatcher, hvis du finder den samme rejse med den samme indkvartering billigere et andet sted. 

SKINETWORKS & PRIMO TOURS

Slopetrotter er en del af Skinetworks, der er Nordens største skirejseburea, som også består af de velkendte brands Danski og Nortlander. Læs mere om det her. Skinetworks er din garanti for at der er styr på det praktiske og besværlige, så du kan nyde din velfortjente skiferie. Vi sørger for at der er styr på alt det kedelige, der bare skal være på plads, for at skiferien kan nydes. Du har sikkerhed for, at der er mange års erfaring og mange dedikerede Skinetworkers bag alt det praktiske omkring din rejse.  

Skinetworks er, fra november 2020, en del af rejsekoncernen Primo Tours, der har jyske rødder og og samme kerneværdier som os - nemlig fokus på nærhed til gæster, dansktalende personale på destinationerne, gode rejseoplevelser og et højt serviceniveau. Det betyder at der er stærke kræfter bag Skinetworks og vores brands.