Skiskole i Alperne

Skiskole og skiundervisning i Alperne

Skiskole for alle

Vi tilbyder skiskole for alle, uanset hvilket niveau du er på. Skiundervisning er altid en god investering, hvis du ønsker at få det maksimale ud af dit skiløb på skiferien.

På alle vores rejsemål har vi ekstremt dygtige og kompetente samarbejdspartnere, som sørger for at optimere dit skiløb og udvikle dig som skiløber.

Dansk skiskole

På en række destinationer i Alperne kan vi tilbyde hhv. dansk og skandinavisk skiskole. 

Du finder danske undervisere på følgende destinationer: 

Italien

Østrig

Derudover er der danske instruktører i Bad Gastein og Ischgl, men ikke garanteret.

Skiskole kan tilkøbes efter du har bestilt din skiferie under 'min skiferie'.

Skiskole for børn

De fleste skiskoler på vores destinationer har en aldersgrænse på 4 år. I børneskiskolen bliver børnene modtaget af skiinstruktører, der brænder for deres arbejde og som i mange tilfælde har gjort deres job som skilærer til en livsstil.

På mange af vores destinationer sørger skiskolen for både mad og drikke til dine børn i løbet af dagen.

Vi anbefaler en destination med dansktalende instruktører, hvis du rejser med børn. Det hjælper på både indlæringen og tryghedsfølelsen. 

Off-piste skole og guidede ture

For skiløbere, der har mod på at rykke sig selv en smule videre end at slå sig løs på de præparerede pister, er der mulighed for at lære eller forbedre teknikkerne i puddersneens sjove univers. Offpiste er ikke forbeholdt de ekstreme adrenalinjunkier. I St. Anton i Østrig og Champoluc i Italien har vi allieret os med lokale skiskoler med speciale i offpiste. Se mere om at lære at stå på offpiste ski.

Hvis du er mere erfaren og lidt af en pulversnerotte, kan vi tilbyde visninger i terrænet med certificerede bjergguider på rigtig mange af vores destinationer. Se mere om at få ekstra offpiste på skiferien. Og så er der jo også den ultimative offpiste-oplevelse: helikopter ski. Se mere om heliskiing i Alperne.

Du kan naturligvis altid kontakte os på slopetrotter@slopetrotter.dk eller ringe på 70 225 285 for at høre mere.