Skiferier til par

Romantisk getaway til Alperne Få den bedste skiferie med din partner

Vi har i mange år sendt tusindvis af kærestepar afsted på skiferier. Udnyt det til at finde den helt rigtige destination til netop dig og din partner.

Tag på skiferie og få nogle fede oplevelser sammen - på og uden for pisterne.

Her på siden har vi samlet fem af vores bedste anbefalinger til jer.

Uanset jeres skiniveau!

Læs mere om destinationer til en romantisk skiferie for to her.

De4 bedste destinationer til kæreste-skiferien

01

Livigno

Livigno er en hyggelig italiensk alpeby.

Her har I mange muligheder for hyggelige stunder i byen, på caféer, restauranter og andre aktiviteter.

Se mere om Livigno

Sauze d'Oulx

En charmerende italiensk by under radaren og med charmerende stemning.

Her får I et stort skiområde med mange udfordrende pister.

Se mere om Sauze d'Oulx

Saalbach

Saalbach er en livlig og hyggelig by, et fedt skiområde og selvfølgelig - afterski.

Her kan I altså få masser af sjove stunder sammen på og uden for pisterne.

Se mere om Saalbach

St. Anton

Vi anbefaler St. Anton for det fede, udfordrende skiløb - på eller uden for pisterne! Der er faktisk lige så mange kilometer offpiste, som der er pister.

Byen har desuden masser af østrigsk afterski i verdensklasse.

Se mere om St. Anton

To og to ned ad pisterne Del glæden ved skiløb med din partner

Lad dig inspirere til en tur på ski med din kæreste eller ægtefælle. Se vores anbefalinger her.

Det er en helt særlig oplevelse, at tage på skiferie med sin allerbedste halvdel. Ingen børn, svigerforældre, naboer, kolleger, folk i trafikken eller i det hele taget bare andre mennesker har lov til at forstyrre jeres tosomhed.

Når der står romantik og skiløb på ønskelisten til skiferien, er der visse destinationer, der egner sig bedre end andre. Det betyder ikke, at man ikke kan nyde hinandens selskab alle mulige andre steder, men disse destinationer byder på charmerende rammer, der er velegnede til hygge og samvær hånd i hånd. Se vores anbefalinger her.

SKIFERIE TIL ITALIEN MED KÆRESTEN

Vores førstevalg er Sauze d'Oulx i Italien, der er en god destination til kæreste-turen på ski. Perfekt til det mere letøvede/øvede ski-kærestepar, der vil have fedt skiløb og lækker mad. Sauze d'Oulx har 400 km pister, hvoraf 220 km er røde, smuk natur og idylliske skovpister samt en meget charmerende by, hvor maden er god og vinen lækker. Passer godt til parret, der er vilde med italiensk charme - og har været på ski et par gange før.

Livigno er i den grad oplagt til en kærestetur! Livigno er en god destination til kæreste-turen Livigno er en hyggelig by, et toldfrit område med billige restaurantbesøg og masser af shopping, og så skinner solen ca. 300 dage om året. Denne destination passer godt til livsnyderne og parret, hvor den ene eventuelt er nybegynder.

ROMANTISK SKIFERIE TIL ØSTRIG

Hvis I er glade for en god fest efter en dejlig dag på pisterne, er vores første anbefaling den perfekte kæreste-destination til skirejsen. Saalbach-Hinterglemm i Østrig er en god destination til kæreste-turen, for I får generelt fedt skiløb med 270 km pister fordelt godt over blå, røde og sorte pister, fabelagtig afterski og østrigsk stemning, særligt på Hinterhag Alm, som er kåret til et af Europas bedste afterski-steder. Saalbach-Hinterglemm passer godt til det festlige kærestepar, som vil have lækkert skiløb og lige så fedt afterski.

Er I festlige og øvede skiløbere, bør I overveje St. Anton. St. Anton er en god destination til kæreste-turen, for her er skiløb i verdensklasse og god snesikkerhed, offpiste i kilometervis og så er St. Anton en livlig by med mange restauranter, butikker og barer. Byen passer godt til det øvede par, som vil have udfordrende skiløb, offpiste og afterski.

Få et tilbud på kæreste skiferien

Udfyld formularen herunder og få et uforpligtende, skræddersyet tilbud på din kæreste-skiferie!

Rejser du med andre end kæresten?