Fakta om Livigno

Samlet
115 km
pister
Blå 40 km
Røde 55 km
Sorte 20 km

Livigno

Højeste skiløb
2796 m
Antal lifte
33
Liftkapacitet
46000 per/t
Off-piste
Ja
Længste nedfart
5 km
Fun-park
Ja

Skiløb

Børn
Begyndere
Øvede
Eksperter
Off-piste
Snowboard

Byen

Charme
After-ski
Shopping
Spisesteder

Webcam

Livigno
Mottolino
lago
Passo del Gallo
Trepalle

Brede pister og udfordringer for alle Skiferie til Livigno

Lange og brede pister, ingen liftkøer, fantastisk mad, billig shopping og et pulserende natteliv - dette er opskriften på en skiferie til Livigno i Italien.

Livigno ligger i 1.816 meters højde og byder på skiløb i op til 2.796 meters højde, hvilket gør byen snesikker hele sæsonen. Her finder du noget for alle, uanset niveau eller smag. En ting er dog helt sikkert – i toldfrie Livigno får du en fantastisk kombination med masser af skiløb og masser af byliv.  

 

FEM GRUNDE TIL AT VÆLGE LIVIGNO

  • Skiløb til alle niveauer 
  • Snesikker destination
  • Brede pister af høj kvalitet
  • Meget familievenlig destination med dansk skiskole
  • Toldfri by med et stort udbud af shopping, restauranter og barer

Læs mere om skiområdet i Livigno.

Find dit hotel eller lejlighed i Livigno

AccommodationTypes

Afstande

Brede velpræparerede boulevarder Om skiområdet i Livigno

Livigno byder på 115 kilometer pister fordelt over de to bjergsider, Carosello og Mottolino, der tilsammen udgør det samlede skiområde.

Der findes i alt 30 lifter, som hurtigt og nemt tager dig rundt i Livignos skisystem. Pisterne er fordelt på 40 kilometer blå pister, 50 kilometer røde pister og 20 kilometer sorte pister. Livigno er generelt et rigtig godt område for nybegyndere og familier. De fleste af pisterne leder ned til byen, og det er derfor nemt at finde rundt i området.

Liftkøer er ofte et sjældent syn i Livigno, og da pisterne er brede, vil du næsten føle dig ensom på bakken. Desuden er Livignos skisystem kendt for at være godt for snowboardere, da der er få transportspor.

CAROSELLO

Carosello, som du ser til højre på pistekortet, består først og fremmest af blå og røde pister. Det er et rigtig godt område for børn og nybegyndere, og det er også her skiskolerne har deres base. Carosello er desuden kendt for at være bjergsiden med solskin, da solen stråler over bjerget hele dagen.

ET KIG TIL SCHWEIZ

Carosello har med sine 2.796 meters højde også Livignos højeste skiløb og en helt fantastisk udsigt. Pisten som går fra toppen af bjerget og ned til Ferderia er en smuk tur, hvor du blandt andet kan se den schweiziske nationalpark. Federia, som ligger på bagsiden af Carosello, er kendt for at være en smule køligere, da placeringen i dalen gør luften koldere.

MOTTOLINO

Mottolino, som du ser til venstre på pistekortet, har mange røde og sorte pister. På Mottolinosiden finder du Livignos længste piste, som er hele 5 kilometer lang. Du starter på toppen af Monte della Neve og følger den blå piste hele vejen ned til byen. Mottolinos snekvalitet er desuden kendt for at holde sig god hele dagen, da denne side er Livignos skyggeside.

Hvis du er til off-piste, så finder du også markerede freeride områder på Mottolinosiden. Har du certificeret udstyr, kan du udforske området selv, men du kan også komme på guidede ture. Der ligger desuden Europas femte største funpark også her. Med sine 43 rails og 25 hop er dette et paradis for legebørn og barnlige sjæle. 

Læs mere om byen Livigno.

Charmerende skiby med historisk privilegie Om byen Livigno

Den aflange skiby, Livigno, strækker sig cirka fem kilometer fra den ene ende af byen til den anden. Et effektivt bussystem sørger dog for, at du kan nemt omkring i hele byen.

Den hyggelige og stemningsfyldte bjergby er flækket over i to dele af et vandløb, der løber ned langs midten af dalen. Det er også her, i det flade midterlandskab mellem bjergsiderne, at der er mulighed for at tage lange strækninger på langrendsski – hvis skiløbet på Carosello og Mottolino ikke allerede skulle have kørt dig ud.

Det var den daværende konge af Italien, Napoleon Bonaparte – ja, ham – der i sin tid skænkede Livigno det privilegie at være toldfrit område. Man vurderede nemlig, at en fattig og isoleret by – som Livigno var dengang – ikke skulle belastes med et toldsystem. Byen har på snedig vis formået at bevare dette privilegie, til glæde for turister og ikke mindst byen borgere.

GODE INDKØBSMULIGHEDER

Med sine enorme mængder af solskin, toldfrie priser og afslappede, italienske atmosfære er det svært ikke at blive begejstret for Livigno! Med et balanceret miks af gammelt og nyt byder byen derudover på festlig afterski samt gode muligheder for indkøb af både dagligvarer, skiudstyr og elektronik til favorable priser.

MERE END SKILØB - ALT DET ANDET

  • Hyggelig toldfri by
  • Masser af solskin
  • Gode indkøbsmuligheder
  • Festlig afterski
  • Afslappet atmosfære

Tilbud til Livigno

Få et tilbud på en skitur til Livigno

Vil du med på en skiferie til Livigno?

Udfyld formularen herunder - så kommer vi med et forslag!

Det tager et minut, koster dig ingenting og er helt uforpligtende!