Fakta om Livigno

Samlet
115 km
pister
Blå 40 km
Røde 55 km
Sorte 20 km

Livigno

Højeste skiløb
2796 m
Antal lifte
33
Liftkapacitet
46000 per/t
Off-piste
Ja
Længste nedfart
5 km
Fun-park
Ja

Skiløb

Børn
Begyndere
Øvede
Eksperter
Off-piste
Snowboard

Byen

Charme
After-ski
Shopping
Spisesteder

Webcam

Livigno
Mottolino
lago
Passo del Gallo
Trepalle

Skiferie til Livigno

Brede pister og udfordringer for alle skiløbere

Lange og brede pister, ingen liftkøer, fantastisk mad, billig shopping og et pulserende natteliv - dette er opskriften på en skiferie til Livigno i Italien.

Livigno ligger i 1.816 meters højde og byder på skiløb i op til 2.796 meters højde, hvilket gør byen snesikker hele sæsonen. Her finder du noget for alle, uanset niveau eller smag. En ting er dog helt sikkert – i toldfrie Livigno får du en fantastisk kombination med masser af skiløb og masser af byliv.  

 

Fem grunde til at booke en skirejse til Livigno

1. Skiløb til alle niveauer 
2. Snesikker destination
3. Brede pister af høj kvalitet
4. Meget familievenlig destination
5. Toldfri by med et stort udbud af shopping, restauranter og barer

Læs mere om Livigno

Find hotel eller lejlighed i Livigno

AccommodationTypes

Afstande

Skiområdet i Livigno

Livigno byder på 115 kilometer pister fordelt over de to bjergsider, Carosello og Mottolino. Tilsammen udgør de skiområdet.

Der findes i alt 30 lifter, som hurtigt og nemt tager dig rundt i Livignos skisystem. Pisterne er fordelt på 40 kilometer blå pister, 50 kilometer røde pister og 20 kilometer sorte pister. Livigno er generelt et rigtig godt område for nybegyndere og familier. De fleste af pisterne leder ned til byen, og det er derfor nemt at finde rundt i området.

Liftkøer er ofte et sjældent syn i Livigno, og da pisterne er brede, vil du næsten føle dig ensom på bakken. Desuden er Livignos skisystem kendt for at være godt for snowboardere, da der er få transportspor.

Carosello

Carosello, som du ser til højre på pistekortet, består først og fremmest af blå og røde pister. Det er et rigtig godt område for børn og nybegyndere, og det er også her skiskolerne har deres base. Carosello er desuden kendt for at være bjergsiden med solskin, da solen stråler over bjerget hele dagen.

Carosello har med sine 2.796 meters højde også Livignos højeste skiløb og en helt fantastisk udsigt. Pisten som går fra toppen af bjerget og ned til Ferderia er en smuk tur, hvor du blandt andet kan se den schweiziske nationalpark. Federia, som ligger på bagsiden af Carosello, er kendt for at være en smule køligere, da placeringen i dalen gør luften koldere.

Mottolino

Mottolino, som du ser til venstre på pistekortet, har mange røde og sorte pister. På Mottolinosiden finder du Livignos længste piste, som er hele 5 kilometer lang. Du starter på toppen af Monte della Neve og følger den blå piste hele vejen ned til byen. Mottolinos snekvalitet er desuden kendt for at holde sig god hele dagen, da denne side er Livignos skyggeside.

Hvis du er til off-piste, så finder du også markerede freeride områder på Mottolinosiden. Har du certificeret udstyr, kan du udforske området selv, men du kan også komme på guidede ture. Der ligger desuden Europas femte største funpark på Mottolinosiden. Med sine 43 rails og 25 hop er dette et paradis for legebørn og barnlige sjæle. 

Få tre tilbud på en skitur til Livigno

Livigno lyder dejlig, ikke?

Hvis du vil med på en skiferie hertil, så lad os hjælpe med tre skarpe forslag.

Det tager et minut, koster dig ingenting og er helt uforpligtende!