Fakta om St. Anton

Samlet
347 km
pister
Blå 144 km
Røde 147 km
Sorte 56 km

St. Anton

Højeste skiløb
2811 m
Antal lifte
97
Liftkapacitet
120000 per/t
Off-piste
Ja
Længste nedfart
14 km
Fun-park
Ja

Skiløb

Børn
Begyndere
Øvede
Eksperter
Off-piste
Snowboard

Byen

Charme
After-ski
Shopping
Spisesteder

Webcam

Skicenter
Galzig Bergstation
Gampen
Rendl

Skiferie til St. Anton

Er du på udkig efter udfordrende skiløb og legendarisk afterski? Så skal du til St. Anton! Området henvender sig først og fremmest til den mere øvede skiløber. Her er udfordringerne uendelige, og der er fantastisk skiløb.

Oplev verdensklasse skiløb - både på pisten og i off-pisten

St. Anton er en del af Østrigs største sammenhængende skiområde, Ski Arlberg, som består af 347 pistekilometer, der primært er røde og sorte. Pisterne ligger i højt terræn, og der er skiløb i op til 2.811 meters højde.

En perfekt dagstur er "Der Weisse Ring", som tager dig forbi de omkringliggende byer Lech og Zürs. Her oplever du noget af det bedste skiløb!

 

Hvis det ikke er nok, så byder skiområdet også på 200 kilometer let tilgængelig off-pist, som har noget af Østrigs mest eftertragtede puddersne. Det må siges, at være skiløb i verdensklasse - både på pisten og udenfor pisten.

Internationalt byliv med legendarisk afterski

Afterskien er ligesom skiløbet - førsteklasse! Over Galzigbahn står de verdenskendte afterskibarer Taps, Krazy Kanguruh og Mooserwirt på rad og række. De har alle sammen én ting til fælles: afterski i topklasse.

Selvom om byen hvert år tiltrækker mange danskere og andre nationaliteter fra hele verdenen, så er der stadig en hyggelig atmosfære i byen. I den bilfrie gågade findes der alt fra moderne sportsbutikker, hyggelige restauranter og caféer til festlige barer.

Der findes alt, hvad hjertet kan begære i St. Anton!

Find hotel eller lejlighed i St. Anton

AccommodationTypes

Afstande

Skiområdet i St. Anton

St. Anton er tilsammen med nærliggende skiområder en del af skiregionen Ski Arlberg. Tilsammen har de hele 347 sammenhængende pistekilometer, der forbindes af 97 lifte. Skisystemet er fordelt på 144 kilometer blå pister, 147 kilometer røde pister og 56 kilometer sorte pister. Med yderligere 200 kilometer off-piste findes der udfordringer for alle niveauer. Skiområdets højeste punkt, Valluga, ligger i 2.811 meters højde og på en skyfri dag, er det muligt at se helt til Schweiz og Italien.

Lech - Zürs - Oberlech - Zug

Der er mange muligheder for at lave flere lange dagsture i mellem de forskellige områder. Den kendte dagstur "Der Weisse Ring" tager dig igennem flere af skiområdets byer; Lech, Zürs, Oberlech og Zug.

Rendl

Skiområdet, som ligger på den modsatte side af St. Anton, hedder Rendl. Det betegnes ofte som solsiden. Om formiddagen ligger pisterne i skygge, og om eftermiddagen bader de i solens stråler. I Rendl samles soldyrkerne og de ekstreme skiløbere. Enten for at nyde en kold drink i solstolen på Rendl Beach eller for at teste en af områdets funparks.

Offpist

Man kan ikke sige St. Anton uden at sige off-piste. Der findes et stort og udfordrende off-piste terræn, som hver morgen sikres med lavinesprængning. De markerede ruter ses på pistekortet som en stiplet linje. Vi anbefaler altid, at du har lavineudstyr og har tjekket den daglige lavinefare samt vejrudsigten.  

Få tre tilbud på en skitur til St. Anton

St. Anton lyder dejlig, ikke?

Hvis du vil med på en skiferie hertil, så lad os hjælpe med tre skarpe forslag.

Det tager et minut, koster dig ingenting og er helt uforpligtende!