Fakta om St. Anton

Samlet
347 km
pister
Blå 144 km
Røde 147 km
Sorte 56 km

St. Anton

Højeste skiløb
2811 m
Antal lifte
97
Liftkapacitet
120000 per/t
Off-piste
Ja
Længste nedfart
14 km
Fun-park
Ja

Skiløb

Børn
Begyndere
Øvede
Eksperter
Off-piste
Snowboard

Byen

Charme
After-ski
Shopping
Spisesteder

Webcam

Skicenter
Galzig Bergstation
Gampen
Rendl

Skiløb og afterski i verdensklasse Skiferie til St. Anton

Er du på udkig efter udfordrende skiløb og legendarisk afterski? Så skal du til St. Anton!

Området henvender sig først og fremmest til den mere øvede skiløber. Her er udfordringerne uendelige, og der er fantastisk skiløb.

Over for Galzigbahn står de verdenskendte afterskibarer Taps, Krazy Kanguruh og Mooserwirt på rad og række. De har alle sammen én ting til fælles: afterski i topklasse.

Selvom om byen hvert år tiltrækker mange danskere og andre nationaliteter fra hele verdenen, så er der stadig en hyggelig atmosfære i byen. I den bilfrie gågade findes der alt fra moderne sportsbutikker, hyggelige restauranter og caféer til festlige barer.

 

FEM GRUNDE TIL AT VÆLGE ST. ANTON

  • Skiløb for den øvede
  • Masser af sjov offpiste til pudderfreaks
  • Meget velfungerende og gennemtænkt liftsystem
  • Kælenavnet "Afterskiens vugge" forpligter!
  • Hyggelig by med masser af puls

Læs mere om skiområdet i St. Anton.

Find dit hotel eller lejlighed i St. Anton

AccommodationTypes

Afstande

Masser af pister for de eventyrlystne Om skiområdet i St. Anton

St. Anton er tilsammen med nærliggende skiområder en del af skiregionen Ski Arlberg. Tilsammen har de hele 347 sammenhængende pistekilometer, der forbindes af 97 lifte. Skisystemet er fordelt på 144 kilometer blå pister, 147 kilometer røde pister og 56 kilometer sorte pister. Med yderligere 200 kilometer off-piste findes der udfordringer for alle niveauer. Skiområdets højeste punkt, Valluga, ligger i 2.811 meters højde og på en skyfri dag, er det muligt at se helt til Schweiz og Italien.

LECH - ZÜRS - OBERLECH - ZUG

Der er mange muligheder for at lave flere lange dagsture i mellem de forskellige områder. Den kendte dagstur "Der Weisse Ring" tager dig igennem flere af skiområdets byer; Lech, Zürs, Oberlech og Zug.

NYHED - FRA STOL TIL GONDOL

Med vintersæsonen 2019/20 har St. Anton optimeret den 40 år gamle 3-personers stolelift, der trofast har fragtet skiløbere fra Galzig til Schindler Spitze. Nu kommer der i stedet en 10-personers gondollift på samme strækning. Den nye Schindlergratbahn kommer med en kapacitet på 2.800 personer i timen til at mindske ventetiden betragteligt, så der er mere pistetid end lifttid.

SOLEN SKINNER I RENDL

Skiområdet, som ligger på den modsatte side af St. Anton, hedder Rendl. Det betegnes ofte som solsiden. Om formiddagen ligger pisterne i skygge, og om eftermiddagen bader de i solens stråler. I Rendl samles soldyrkerne og de ekstreme skiløbere. Enten for at nyde en kold drink i solstolen på Rendl Beach eller for at teste en af områdets funparks.

OFF-PISTE I ST. ANTON

Man kan ikke sige St. Anton uden at sige off-piste. Der findes et stort og udfordrende off-piste terræn, som hver morgen sikres med lavinesprængning.

De markerede ruter ses på pistekortet som en stiplet linje. Vi anbefaler altid, at du har lavineudstyr og har tjekket den daglige lavinefare samt vejrudsigten.  

Læs mere om byen St. Anton.

Austria’s finest Om byen St. Anton

St. Anton, også kendt som Stanton, er uden tvivl den mest kendte skiby i Østrig og rangerer ofte som en af de bedste skidestinationer i verden.

Trods et mangeårigt vokseværk – som følge af en konstant stigende popularitet – har byen formået at opretholde sit image som autentisk, tyrolsk bjerglandsby. Byen, der ofte kaldes afterskiens vugge, rummer nemlig meget mere end barer med schlagermusik og dans på bordene.

St. Anton byder på et stort udvalg af nationale og internationale restauranter i alle prisklasser. Dernæst har byen bevaret meget af sin historiske charme. Flere af byens butikker og spisesteder holder til i gamle, autentiske bondehuse bygget i tømmer eller sten og der findes tilmed en kirke fra det 17. århundrede.

ET HAV AF AKTIVITETER

Skulle du have energi tilbage efter dagens skiløb, er der rig mulighed for at få brændt det sidste krudt af. I sportscenteret arl.rock kan du nemlig både bowle, klatre, spille squash, tennis, fodbold og meget mere. Hvis du keder dig i St. Anton, er det med andre ord din egen skyld – for aktiviteter er der nok af.

MERE END SKILØB - ALT DET ANDET

  • Man er tæt på en lift, stort set alle steder fra byen
  • Verdensklasse afterski
  • Sportscenter med mange aktiviteter
  • To store supermarkeder og gode muligheder for shopping
  • Gode spisesteder

Tilbud til St. Anton

Få et tilbud på en skitur til St. Anton

Vil du med på en skiferie til St. Anton?

Udfyld formularen herunder - så kommer vi med et forslag!

Det tager et minut, koster dig ingenting og er helt uforpligtende!

Så vil du også blive forelsket i .. Elsker du St. Anton?