Apartments Casa Planber

Italien, Canazei

Indkvartering Hotel

Fakta

Om Apartments Casa Planber

I Casa Planber lejlighederne, bor I tæt på skiløbet i Dolomiti Superski-området - lettere bliver det ikke.

Bo ved hovedliften

Casa Planber ligger perfekt til skiløbet lige ved hovedliften i Canazei, og der findes da ikke noget bedre end at bo et sneboldkast væk fra pisten – nemmere bliver det næsten ikke. Hovedliften tager dig nemt og effektivt op i det store skiområde, uden at du behøver at få sved på panden, inden du er ankommet til liften. Du skal nemlig nok nå at få sved på panden, hvis du vil udforske alle de 1.220 pistekilometer, der er at udforske i Dolomiti Superski-området.

Samtidig ligger lejlighederne også tæt på centrum, så det er nemt for dig at udforske det gode udvalg byen har at byde på. Elsker du også italiensk mad? Så har du gode muligheder for at smage dig igennem Canazei, og byens brede udvalg af restauranter, som du finder lige uden for din hoveddør. Du finder alt fra dejlige italienske specialiteter til flere internationale køkkener, så der burde være noget for alle. Er du glad for afterski, finder du også et godt udvalg af barer, så hvis du drømmer om at slutte skidagen af med en dejlig kølig og frisk Aperol eller nyde et godt glas vin, er der også masser af muligheder for det.

Er der et lille shoppegen gemt i dig, så kan du også få stillet shoppe lysten lige rundt om hjørnet. Det samme med supermarkederne, det nærmeste ligger kun 100 meter fra lejligheden, så du vil nemt kunne få handlet ind til at lave en dejlig middag til dine medrejsende.

Hyggelig personlig betjening

Sætter du pris på at bo et sted hvor der er en familiær, hjemlig og hyggelig atmosfære, så skal du ikke lede længere. Apartment Casa Planber bliver bestyret af den hjertevarme og virkelig gæstfrie familie, som brænder for gæstfrihed. Du kan være helt sikker på, at de vil gøre alt for at gøre din skiferie til den bedste. Når du træder ind ad døren, vil du blive mødt med et smil af den hyggelige fyr, Danilo, som vil tage godt imod dig og byde dig velkommen.

Lejlighederne ligger i en ny tilbygning, og er derfor vældig nydelige. Lejlighederne er indrettet i en moderne tyrolsk stil, og er udstyret med god komfort, så du kan få en god skiferie. Der er plads til at du kan invitere enten familie og svigerforældre med eller vennerne, der kan nemlig bo 2-12 personer i lejlighederne. Lejlighederne er vældig rummelige, og er indrettet godt med soveværelse, badeværelse og køkken med siddepladser, så der er også god mulighed for at kunne sidde og hygge om aftenen, efter en dag på ski.

I lejligheden står du selv for at lave mad, men ønsker du at gøre det lidt nemt for dig selv, har du mulighed for at bestille morgenbrød. Bestiller du dagen før, senest klokken 18:00 i receptionen, kan du få leveret friskbagt morgenbrød og kager leveret til døren næste morgen. Der er det helt store udvalg af forskellige brød og morgenkager. Det er mod ekstra betaling, og du betaler direkte i receptionen.

Hvis du er mere til det helt store morgenbord, er der også mulighed for at tilkøbe morgenmadsbuffet, mod ekstra betaling på 15 euro/dag. Morgenmadsbuffeten består at et stort udvalgt af alt hvad man kunne ønske sig til morgenmad, og så går familien meget op i at bruge lokale råvarer. Der er i hvert fald garanti for, at du ikke kommer sulten ud på pisten, og har energi til at kunne boltre dig rundt i det store skiområde.

I huset er der WIFI, som kan benyttes mod betaling af 10 € for hele ugen.

God information

I skikælderen på lejlighedskomplekset kan du også opbevare dine ski i skabe. Du slipper også for at træde ned i et par kolde skistøvler hver morgen, da du kan tørre dine støvler på en støvlevarmer.

Vælger du at køre til Canazei, er der mulighed for at få bilen parkeret i parkeringskælderen, mod ekstra betaling. Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved siden af Hotel Gran Paradis. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Slopetrotter glæder sig til at byde dig velkommen i Canazei!

Afstande

Afstand til piste 400 m

Afstand til lift 50 m

Afstand til centrum 200 m

Afstand til shopping 200 m

Afstand til skibus 50 m

Afstand til skileje 350 m

Værelset

Mad og drikke

Faciliteter

Babyseng Un request / € 50,- weekly price

Garage Upon request

3 vær. lejlighed "Spacious Superior Deluxe"

Lejlighed på 95 m2 Indrettet med to soveværelser, to badeværelser, stue med sovesofa samt køkken.
Balkon - Sengelinned – Håndklæder – Hårtørrer - opvaskemaskine – vaskemaskine smart TV – WIFI 

3-vær. lejlighed "Luxury Dolomoties Apartment"

Lejlighed på 87 m2 bliver totalrenoveret inden sæsonen. Beskrivelser opdateres snarest.

3-vær. lejlighed "Mountain View Superior Deluxe"

Lejlighed på 68 m2 indrettet med to soveværelser, badeværelse, køkken/alrum med sovesofa.
Balkon - Sengelinned – Håndklæder – Hårtørrer - opvaskemaskine – vaskemaskine smart TV – WIFI 

4-vær. lejlighed ”Dependance, Central Apartment Canazei”

Lejlighed på 100 m2 indrettet med tre soveværelser, to badeværelser, stue med sovesofa og køkken.
Balkon - Sengelinned – Håndklæder – Hårtørrer - opvaskemaskine – vaskemaskine smart TV – WIFI 

AccommodationTypes

Afstande