Fakta om Bad Gastein

Samlet
201 km
pister
Blå 60 km
Røde 117 km
Sorte 24 km

Bad Gastein

Højeste skiløb
2686 m
Antal lifte
45
Liftkapacitet
71261 per/t
Off-piste
Ja
Længste nedfart
10 km
Fun-park
Ja

Skiløb

Børn
Begyndere
Øvede
Eksperter
Off-piste
Snowboard

Byen

Charme
After-ski
Shopping
Spisesteder

Webcam

Bergstation
Talstation
Snowpark

25 skiområder i ét liftkort Skiferie til Bad Gastein

Bad Gastein er en del af skiparadiset Ski Amadé, der i alt består af 760 pistekilometer og som blandt andet omfatter St. Johann, Maria Alm og Wagrain.

Det bedste af det hele er, at du i dit liftkort får adgang til hele skiområdet, når du booker en skirejse til Bad Gastein.

I selve dalen Gasteinertal kan du opleve skiløb fordelt på 201 pistekilometer, og her er noget for enhver smag og niveau. Byen var tidligere kendt som en eksklusiv kurby, men er i dag mere kendt som et af Østrigs mest populære skisportsteder - som samtidig koster langt mindre end de større skisportssteder i Tyrol. 

FEM GRUNDE TIL AT VÆLGE BAD GASTEIN

  • 25 områder og 760 kilometer pister i dit liftkort
  • Flere tusinde kroner billigere end mange andre østrigske destinationer
  • Brede pister og sublim off-piste i Sportgastein området
  • Mulighed for ultimativ afslapning i byens mange spa-muligheder
  • Fedt byliv og afterski

Læs mere om skiområdet i Bad Gastein.

Find dit hotel eller lejlighed i Bad Gastein

AccommodationTypes

Afstande

Skiløb til mere end én skiferie Om skiområdet i Bad Gastein

Bad Gastein er en del af Ski Amadé, som byder på 760 km pister med hele 25 skiområder.

Når du booker en skirejse til Bad Gastein, får du adgang til alle områderne - bl.a. Flachau, Wagrain, St. Johann og Maria Alm. 

En af fordelene ved Bad Gastein er, at en rejse hertil er flere tusinde kroner billigere sammenlignet med de større skisportssteder i Tyrol. Det skyldes blandt andet, at indkvarteringerne i Bad Gastein generelt er billigere. 

I selve Gasteinerdalen kan du opleve skiløb fordelt på 201 pistekilometer, og her er noget for enhver smag og niveau. I dalen findes fem forskellige skiområder: Bad Gastein, Bad Hofgastein, Dorfgastein, Grossarl og Sportgastein. 

Her strækker pisterne sig fra 835 meter til hele 2.687 meters højde, og byder på alt fra hyggelige skovpister til mere udfordrende skiløb. 

BAD GASTEIN OG BAD HOFGASTEIN

Bad Gastein og Bad Hofgastein er forbundet af området Schlossalm-Angertal-Stubnerkogel, som er det største område. Her er der skiløb fra 860 meter til 2.300 meters højde, alt sammen perfekt forbundet af et netværk af lifter og gondoler, der gør det nemt at komme rundt. 

I skicentrum Angertal i nærheden af Bad Hofgastein ligger "KIDS PARK". Det er et perfekt område for de mindste skiløbere, med transportbånd og begynderbakker, som gør det enkelt for børnene.   

Fra Bad Gastein kan du også tage til Graukogel, som byder på udfordrende pister.

DORFGASTEIN OG GROSSARL

Dette er et familievenligt skiområde med varierende skiløb. Her finder du brede pister, der giver plads til alle niveauer. Området er også kendt for sine hyggelige skihytter, hvor du kan nyde en skøn frokost, eller bare slappe af inden turen går videre. 

Den nemmeste måde at komme til dette område, er at tage på ski til Bad Hofgastein og derefter tage den gratis skibus til Dorfgastein.

SPORTGASTEIN

Sportgastein byder på skiløb fra 1.590 meter til 2.650 meters højde. Her findes ikke så mange pister, men dem som er her, er til gengæld i topklasse. Den høje beliggenhed og de mange snekanoner garanterer snesikkerhed fra slutningen af november til slutningen af april. 

Det er også i Sportgastein du finder den bedste off-piste. Her er der rig mulighed for first tracks og masser af powder. 

TRANSPORT MELLEM OMRÅDERNE

Med skiudstyr eller liftkort kan du komme gratis med skibusserne i Gasteinerdalen. Her kører der flere busser, som nemt og bekvemt tager dig rundt mellem de forskellige områder i dalen. 

Det tager cirka 20 minutter med skibussen mellem de forskellige områder. Skal du fra den ene ende af dalen til den anden, skal du dog regne med længere transporttid. Du kan læse mere om hvordan, du hurtigst kommer rundt med skibusserne her.

Læs mere om byen Bad Gastein.

Skibyen med de varme kilder Om byen Bad Gastein

Bad Gastein er en smuk gammel kurby, der udover skiløbet er kendt for sine varme kilder og store spa-anlæg.

Byen ligger i flotte alpine omgivelser med udsigt til Gasteinerdalens træklædte bjergtoppe og er grundet de mange varme kilder et oplagt besøgsmål for spaglade.

Der er dog også rig mulighed for at finde mere simple indkvarteringer – og til en god pris. Sammenlignet med andre østrigske skisportssteder, er Bad Gastein nemlig en relativt billig destination at rejse til.

Hvis du har dårligt knæ eller måske bare synes, at stejle bakker er trælse, er Bad Gastein nok ikke stedet for dig. Byen ligger nemlig på en ret stejl bjergskråning. Bor du i bunden af byen, vil en spadseretur op ad bakke være nødvendig for at nå supermarkedet, togstationen og hovedliften til Stubnerkogel, der ligger på toppen.

ET SPRUDLENDE BYLIV PÅ DE STEJLE GADER

Beliggenheden på en skråning gør til gengæld, at du har godt udsyn til de flotte naturomgivelser, stort set alle vegne fra byen. Og selvom det kræver lårmuller at bevæge sig op i byen, er det det hele værd.

På den hyggelige gågade, som løber fra top til bund, finder du nemlig flere gode spisesteder, stemningsfyldte barer med afterski samt natklubber hvor der festes igennem til ud på de sene nattetimer.

MERE END SKILØB - ALT DET ANDET

  • Smuk og charmerende by
  • God afterski og festligt natteliv
  • Mange muligheder for spa
  • Gode spisesteder
  • Kæmpe supermarked med stort udvalg

Tilbud til Bad Gastein

Få et tilbud på en skitur til Bad Gastein

Vil du med på en skiferie til Bad Gastein?

Udfyld formularen herunder - så kommer vi med et forslag!

Det tager et minut, koster dig ingenting og er helt uforpligtende!

Så vil du også blive forelsket i .. Elsker du Bad Gastein?