Samlet
400 km
pister
Blå 95 km
Røde 220 km
Sorte 85 km

Sauze d'Oulx

Højeste skiløb
2823 m
Antal lifte
92
Liftkapacitet
113000 per/t
Off-piste
Ja
Længste nedfart
9 km
Fun-park
Ja

Skiløb

Børn
Begyndere
Øvede
Eksperter
Off-piste
Snowboard

Byen

Charme
After-ski
Shopping
Spisesteder

Webcam

Sportinia Monte
Trebials Valle

Skiferie til Sauze d'Oulx

Skiløb med meget for pengene 

Sauze d'Oulx er en af italienernes favoritter, og det hævdes, at byen er fødestedet for skiløb i Italien. Her finder du skiløb til alle niveauer, hvad enten du foretrækker brede blå boulevarder eller tidligere olympiske pister. Ikke nok med at Sauze d'Oulx har en masse lækre pister, så byder området også på hele 1.000 kilometer off-piste. 

På en skiferie til alpebyen kan du regne med, at pengene rækker langt, at du oplever idylliske skovruter, spiser god mad på hyggelige restauranter og får rigtig meget skiløb for pengene. 

Fem grunde til at vælge Sauze d'Oulx 

1. Du får et stort skiområde med 400 km. pister
2. Du får rigtig meget for pengene
3. Her er masser af hyggelige restauranter 
4. Sublim off-piste 
5. Du får skiløb til alle niveauer 

Læs mere om Sauze d'Oulx 

 

Find hotel eller lejlighed i Sauze d'Oulx

AccommodationTypes

Afstande

Skiområdet i Sauze d'Oulx

Sauze d'Oulx er et charmerende skisportssted beliggende i den naturskønne region Piemonte i Italien. På en skiferie til alpebyen kan du regne med, at pengene rækker langt, at du oplever idylliske skovruter og hyggelige restauranter på både pisten og nede i byen.

Olympisk skisportssted med rigtig by

Efter de Olympiske Lege i år 2006 fik skiområdet en renovering med nye lifter og pister, men det har ikke påvirket byens charme. Landsbyen er stadig præget af brostensbelagte gader, og i de smalle gader finder du et stort antal af vinbarer og restauranter, som byder dig på traditionelle italienske retter til rigtig gode priser.

Sammen med italienske Sestriere og franske Montgenévre, er Sauze d'Oulx en del af skiområdet Via Lattea. Navnet betyder Mælkevejen, og det består af 400 pistekilometer.

Sauze d'Oulx bliver omtalet som 'Det røde paradis'. Der er nemlig 220 kilometer røde pister, 95 kilometer blå og 85 kilometer sorte pister. Området henvender sig derfor til alle slags skiløbere, da der er udfordringer og pister for enhver smag.

En del af Mælkevejen og 1.000 kilometer off-piste

Sauze d'Oulx ligger i et af Alpernes største skiområder, "Via Lattea", som betyder Mælkevejen. Området byder på 400 pistekilometer og skiløb op til 2.823 meters højde.

Liftkortet gælder for hele Via Lattea, og du har derfor mulighed for flere dagsturer til Sestriere, Sancicaro, Cesana og Claviere. I liftkortet indgår der desuden en dag i det franske skiområde Montgenévre, hvis du har et liftkort på minimum 6 dage.

Du finder mange idylliske skovruter, som er perfekte til børnene eller nybegynderen. Når sulten melder sig, findes der et utal af hyggelige restauranter på pisten. Der ligger endda en michelinrestaurant, så der er noget for alle.

Ikke nok med at Sauze d'Oulx har en masse lækre pister, så byder området også på hele 1.000 kilometer off-piste. Terrænet er perfekt til skiløberen, som søger spændning og eventyr, og der er masser af puddersne at slå sig løs i.

Få tre tilbud på en skitur til Sauze d'Oulx

Sauze d'Oulx lyder dejlig, ikke?

Hvis du vil med på en skiferie hertil, så lad os hjælpe med tre skarpe forslag.

Det tager et minut, koster dig ingenting og er helt uforpligtende!