Fakta om Sauze d'Oulx

Samlet
400 km
pister
Blå 96 km
Røde 220 km
Sorte 84 km

Sauze d'Oulx

Højeste skiløb
2823 m
Antal lifte
70
Liftkapacitet
72809 per/t
Off-piste
Ja
Længste nedfart
9 km
Fun-park
Ja

Skiløb

Børn
Begyndere
Øvede
Eksperter
Off-piste
Snowboard

Byen

Charme
After-ski
Shopping
Spisesteder

Webcam

Sportinia Monte
Trebials Valle

Skiløb med meget for pengene  Skiferie til Sauze d'Oulx

Sauze d'Oulx er en af italienernes favoritter, og det hævdes, at byen er fødestedet for skiløb i Italien. Her finder du skiløb til alle niveauer, hvad enten du foretrækker brede blå boulevarder eller tidligere olympiske pister.

Ikke nok med at Sauze d'Oulx har en masse lækre pister, så byder området også på hele 1.000 kilometer off-piste. 

I alpebyen kan du regne med, at pengene rækker langt, at du oplever idylliske skovruter, spiser god mad på hyggelige restauranter og får meget skiløb for pengene. 

VIA LATTEA

Skirejsen til Sauze d’Oulx er ensbetydende med snesikkkert og varieret skiløb med god forbindelse til Sestriere. Liftkortet giver adgang til Sestriere og Sauze d’Oulx, der tilsammen byder på 310 pistekilometer.

 

TILKØB EKSTRA DAGE I MONTGEENVRE

Fra Claviere, som ligger på grænsen til Italien, er der forbindelse til det franske skiområde Montgenevres 90 kilometer pister. Med et liftkort på seks, syv eller otte dage, får du en dag i Montgenevre gratis.

Det er muligt, på destinationen, at tilkøbe ekstra skidage i Montgenevre.

FEM GRUNDE TIL AT VÆLGE SAUZE D'OULX

  • Et stort skiområde med mulighed for 400 pistekilometer
  • Rigtig meget for pengene
  • Masser af hyggelige restauranter
  • Sublim off-piste
  • Skiløb til alle niveauer 

Læs mere om skiområdet i Sauze d'Oulx.

Tilbud til Sauze d'Oulx

Olympisk skisportssted med rigtig by Om skiområdet i Sauze d'Oulx

Sauze d'Oulx er et charmerende skisportssted beliggende i den naturskønne region Piemonte i Italien.

På en skiferie til alpebyen kan du regne med, at pengene rækker langt, og at du oplever idylliske skovruter og hyggelige restauranter på både pisten og nede i byen.

Efter de Olympiske Lege i år 2006 fik skiområdet en renovering med nye lifter og pister, men det har ikke påvirket byens charme. Landsbyen er stadig præget af brostensbelagte gader, og i de smalle gader finder du et stort antal af vinbarer og restauranter, som byder dig på traditionelle italienske retter til rigtig gode priser.

400 PISTEKILOMETER

Sammen med italienske Sestriere og franske Montgenévre, er Sauze d'Oulx en del af skiområdet Via Lattea. Navnet betyder Mælkevejen, og det består sammenlagt af 400 pistekilometer.

Via Lattea bliver omtalet som 'Det røde paradis'. Der er nemlig 220 kilometer røde pister, 96 kilometer blå og 84 kilometer sorte pister. Området henvender sig derfor til alle slags skiløbere, da der er udfordringer og pister for enhver smag.

MÆLKEVEJEN OG 1.000 KILOMETERS OFF-PISTE

Sauze d'Oulx ligger i et af Alpernes største skiområder, "Via Lattea", som betyder Mælkevejen. Området byder på 400 pistekilometer og skiløb op til 2.823 meters højde.

Liftkortet gælder for hele den italienske del af Via Lattea med 315 pistekilometer, og du har derfor mulighed for flere dagsture til Sestriere, Sansicario, Cesana og Claviere. I liftkortet indgår der desuden en dag på 85 kilometer pister i det franske skiområde Montgenévre, hvis du har et liftkort på minimum seks dage. Det er også i Montgenévre, du finder områdets funpark.

Du finder mange idylliske skovruter, som er perfekte til børnene eller nybegynderen. Når sulten melder sig, findes der et utal af hyggelige restauranter på pisten. Der ligger endda en Michelinrestaurant, så der er noget for alle.

Ikke nok med at Sauze d'Oulx har en masse lækre pister, så byder området også på hele 1.000 kilometer off-piste. Terrænet er perfekt til skiløberen, som søger spænding og eventyr, og der er masser af puddersne at slå sig løs i.

Læs om byen Sauze d'Oulx.

Alpin autenticitet i bjergtagende omgivelser Om byen Sauze d'Oulx

Omgivet af Via Latteas mælkehvide bjergtinder, vil du fra byen i Sauze d'Oulx konstant føle dig på toppen – bogstavelig talt.

Sagt på en anden måde: Her kan suset fra skiløbet, mærkes helt nede i byen.

Selvom man som gæst hurtig kan miste jordforbindelsen af den betagende udsigt til de snebeklædte alpetoppe, finder du her et lokalsamfund med begge ben på jorden. Byen har en afslappet atmosfære hvor hygge og ægte italiensk livsnyderi er i højsædet.

FRA AFTERSSKI-KULTUR TIL SKI-KULTUR

Sauze d'Oulx har således ændret sig markant de sidste 30-40 år. Hvor det før i tiden var et yndet turistmål for fest og pubcrawls, er det i dag selve skiløbet og den alpine kultur, der er omdrejningspunktet for turismen i byen.

MIDDELALDERBY MED NOGET FOR ALLE

Dele af byen blev opført helt tilbage i middelalderen, hvorfor du stadig finder brostensbelagte gader og autentiske stenhuse. restauranter. Byen er en ægte bjergby, der ligger smukt op ad skråningen i det kuperede terræn.

AFTERSKI I SAUZE D'OULX

Rundt omkring på de små gader, der slingrer og bugter sig igennem byens centrum, finder du hyggelige caféer, barer og selvom skiløbet og den afslappede livsstil har høj prioritet i Sauze d'Oulx, kan du sagtens finde afterski – både for de festglade og dem, der måske bare gerne vil nyde en enkel Aperol Spritz efter en lang dag i skiterrænet.

LAD DIN ELBIL OP PÅ SKIFERIEN

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved den offentlige parkering ved Carrefour Express, men der er flere i byen. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

MERE END SKILØB - ALT DET ANDET

  • Bjergtagende omgivelser
  • Historisk middelalderby med autentiske bygninger
  • Hyggelig og afslappet atmosfære
  • Lokalsamsund er down to earth
  • Dyrkelse af alpin kultur

Læs mere om aktiviteterne i Sauze d'Oulx.

Find dit hotel eller lejlighed i Sauze d'Oulx

AccommodationTypes

Afstande

Nyd de fantastisk omgivelser Det sker i Sauze d'Oulx

Oplev gin, off-pist og heliskiing i Sauze d'Oulx

Når når du er på ski i Sauze d'Oulx befinder du du i et sandt off-piste paradis. Der er rige muligheder for utrolige oplevelser i de uberørte sne uden for pisterne. Allier dig med en lokal bjergguide, kom væk fra pisten.

SAUZE D'OULX - NOGET AF EUROPAS BEDSTE OFF-PISTE

Det kan du opleve med en lokal bjergguide, der kan tage dig med på de bedste uberørte steder, med den fedeste puddersne. Der er off-pisteture for forskellige niveauer, og du kan også få undervisning, hvis du ikke er så erfaren med skiløb uden for pisterne.

GINSMAGNING

I Sauze d'Oulx har du også mulighed for at komme til ginsmagning og smage en masse forskellige gin.

HELISKI I SAUZE D'OULX

I Sauze d'Oulx kan du opleve den ypperste inden for skiløb. Nemlig heliskiing. Du bliver fragtet med helikopter op på toppen af et urørt bjerg, hvorefter du kører i den dybe sne, hvor der ingen andre spor er. I følgeskab med en lokal bjergguide, der kender terrænet, får du den bedste oplevelse og minder for livet.

I Sauze d'Oulx samarbejder vi med Faure Sport.

BRONZE: Til nybegynderen eller den mindrede øvede skiløber med 0-4 års ski-erfaring.
SØLV: Til den erfarne skiløber med 4-6 års erfaring.
GULD: Til den øvede skiløber med +6 års erfaring. 
PLATIN: Til den meget øvede skiløber der også vil i off-pisten.

Book skilejen online på Min Skiferie eller ring til os på 70 225 285, hvis du har spørgsmål. 

Book skileje her

Få et tilbud på en skitur til Sauze d'Oulx

Vil du med på en skiferie til Sauze d'Oulx?

Udfyld formularen herunder - så kommer vi med et forslag!

Det tager et minut, koster dig ingenting og er helt uforpligtende!

Så vil du også blive forelsket i .. Elsker du Sauze d´Oulx?