Billigste rejseuger

I disse uger kan du spare mange penge Hvornår er det billigst at tage på ski?

De billigste rejseuger 

Hvis du kan være fleksibel og ikke er låst fast til at skulle rejse i de eftertragtede uger (jul, vinterferie, påske), kan du generelt spare rigtigt mange penge. Det er billigere at rejse i uge 2-6 og uge 11-12, da de ikke falder sammen med ferier.

Særligt uge 2, 3 og 4 har haft medaljen for sæsonens laveste priser. Prisforskellen skyldes ganske enkelt, at indkvarteringer og liftkort koster mere i uge 7 og 8 på grund af større efterspørgsel.  

 

 

For dig som kan være rigtig fleksibel, så kig efter skiferier med enten book-tidlig rabat eller last-minute rabat. Hold øje med dem her på vores særlige tilbudsside, hvor du kan oprette en søgeagent og tilmelde dig tilbudsklubben.

Det er dog ikke alle uger eller rejsemål, som er tilgængelige på disse rejser.

Tilbud til uge 2

Tilbud til uge 3

Tilbud til uge 4

Tilbud til uge 6

Tilbud til uge 10

Tilbud til uge 11

Tilbud til uge 12

Bedre sne og masser af skiløb Fordele ved at rejse uden for højsæson-ugerne

FORDELE VED AT LÆGGE SKIFERIEN TIDLIGT PÅ SÆSONEN

  • Sneen er bedst tidligt på sæsonen.
  • Rejser du tidligt på sæsonen, så kan du regne med køligere temperaturer, hvilket betyder, at sneen er helt fantastisk!
  • Passer til dig som gerne vil fokusere på skiløbet.

For at være helt sikker på, at du får så meget skiløb som muligt, så er det en god idé at satse på destinationer, som er snesikre.

VI ANBEFALER

  • Cervinia - Italiens højst beliggende destination.
  • Livigno - Højtbeliggende og med en fantastisk snehistorik.
  • Sestriere - Skiområde, der ligger højt og er kendt for sin snesikkerhed.

HVORNÅR ER DET TIDLIGT PÅ SKISÆSONEN?

Når det skal være økonomisk fordelagtigt at tage på skiferie tidligt på sæsonen, handler det om at undgå de store rejseuger i julen, over nytår og i skolernes vinterferie.

Ved ren brug af denne udelukkelsesmetode, er det skiferie uge 2, der åbner ballet. Festen fortsætter med uge 3 og uge 4 i januar måned. De helt store rejseuger i februar er naturligvis skolernes vinterferier, der alt afhængig af kommune ligger i uge 7 eller uge 8. Dermed er der til de heldige gode penge at spare ved at tage på skiferie i uge 5 og faktisk også uge 6.

FORDELE VED AT TAGE PÅ SKIFERIE SENT PÅ SÆSONEN

  • Her er der masser af solskinstimer - og det er mindre koldt!
  • Meget få mennesker på pisterne og ingen kø ved liften.
  • Passer til dig som gerne vil stå på ski om formiddagen, men gerne vil nyde solen i en solstol om eftermiddagen.

For at være helt sikker på, at du får så meget lækkert skiløb som muligt, så er det en god idé at satse på en destination, som har en gletsjer.

VI ANBEFALER

HVORNÅR ER DET SENT PÅ SÆSONEN FOR EN SKIFERIE?

Generelt kan man sige, at definitionen på et sent tidspunkt på skisæsonen er i marts og ind i april måned. Der opstår en midlertidigt øget efterspørgsel på rejser omkring påsken, hvor særligt italienere, østrigere og franskmænd selv tager på ski i deres eget lands bjerge.

Derfor er det som hovedregel uge 11, der indleder det, man kalder end of season, hvor du begynder at finde de gode tilbud. Uge 12 er der hvor det for alvor begynder at blive sjovt og billigt at tage afsted på ski. Vel at mærke med det forbehold, at påsken IKKE falder i en af de nævnte uger.

Se vores skarpe tilbud på skiferie i de billigste uger her.

Få et tilbud på en billig skiferie

Udfyld dine informationer og ønsker her, så vender vi tilbage med den billigste tur til Alperne, du kan finde!

Vil du gerne rejse på et andet tidspunkt?