Skiferie i Canazei

Gæsternes vurdering 4,7 / 5 Se bedømmelser 167
Piste-km
331 km
737 km
152 km

Canazei er en typisk norditaliensk landsby med hyggelige snoede gader og et prisniveau, der stadig er rimeligt. Byen ligger midt i verdens største skiområde SuperSki Dolomiti, der byder på hele 1220 km pister. Når man er på skiferie i Canazei er der derfor uendelige muligheder for skiløb, hver dag er lig med nye udfordringer og nye nedkørsler.

Vil du udvide din skimæssige horisont når I er på skiferie i Canazei, tilbyder Slopetrotter en bred vifte af spændende muligheder på og udenfor pisten. Du kan deltage i vores 2 dages skisafari, eller tage med på randonnee-ture og isklatring. Dolomitterne byder på alt dette og meget mere.

Liftsystemet i området er nyt og moderne, og pisterne er lækre og velpræparerede. En skiferie i Canazei vil afkræfte alle fordomme om italiensk ineffektivitet - det fås ganske enkelt ikke bedre.


Læs mere om skirejser til Canazei

Canazei

Byens højde 1.470 m
Antal lifte 468
Højeste skiløb 3.264 m
Liftkapacitet 507.577 per/t
Antal km pister 1.220 km
Off-piste Ja
Længste nedfart 9 km
Fun-park Ja

Skiløb

Børn
Begyndere
Øvede
Eksperter
Off-piste
Snowboard

Byen

Charme
Afterski
Shopping
Spisesteder

Skirejser til Canazei

Italiensk charme, madkultur og byggekunst har intet med skirejser at gøre. Eller har det? Flere af disse begreber kan I i hvert fald stifte bekendtskab med på jeres skiferie i Canazei i skønne Italien, Byen ligger idyllisk placeret i det gamle og smukke Tyrolerland, og bærer præg af det, man forbinder med østrigsk gæstfrihed og herlig lokalstemning. Tager man så dette og krydrer dét med alt det smukke fra Italien, får man en lille charmerende bjerglandsby, ca. 80 km fra den østrigske grænse, med hvide udfordrende bjergtinder, brede solrige pister og masser af hyggelige rifugioer, hvor der er rig mulighed for at genoprette væskebalancen.

I Canazei findes alt fra hvad hjerte begærer fra det italienske køkken med tilhørende vine eller Italiens udsøgte nationaldrik ”grappa.” Nyd en hyggelig aftentur til fods i de hyggelige gader med udsigt til Dolomitternes stolthed, bjergmassivet ’Sella’, som skruer morgendagens ski-forventninger helt i top.

På en skiferie i Canazei er der mange andre aktiviteter at fornøje sig med, fra langrend og skøjteløb til paragliding og isklatring mm. Udfordringerne står nærmest i kø når man er på skirejse til Canazei – det er bare om at gribe dem!

Skiløb i Canazei

Dolomitterne byder på op til 1220 km pister med nyt og moderne liftsystem og du kan på kun ét liftkort få mange lange, og spændende ture ned af de perfekt præparerede pister. Du oplever ikke en eneste puklet piste – medmindre, det er meningen.

Der er også rige muligheder for at stå på langrend hvis du tager på skiferie i Canazei. Områderne Val di Fassa og Val di Fiemme er særligt kendte for sine langrendsløjper og for VM i langrend, der har fundet sted her i flere omgange. I selve Canazei by findes der samlet 4,75 km løjper, hvor kroppen udfordres samtidig med at naturen og stilheden nydes. Disse smukke omgivelser ligger hvert år sne til det kendte ”Macialonga di Fiemme Fassa”- en international historisk konkurrence med stor betydning for langrendssporten.

Er dette ikke nok, tilbyder Slopetrotter et bredt udvalg af udfordringer til skiløbere på alle niveauer. Skal din skiferie i Canazei varieres en smule eller skal der prøves noget helt helt specielt?  Vi har udfordringer til dig der gerne vil prøve noget nyt på skiferien, til dig der vil bide skeer med den mere uberørte natur, på vores 2-dages skisafari eller på vores randonnee-ture. Lad Slopetrotter være med til at udvide din skimæssige horisont og få den ultimative skiferie i Canazei.

Læs mere om vores snesikre skiferier til Italien.

Brugernes bedømmelse167

4,5 / 5
Bedøm Canazei som rejsemål
05.02.2018 - Jørgen Refsgaard

Absolut det bedste skiområde i Europa.
Jeg tar derned lørdag d.10 feb. og det er så 12te gang
og forhåbentlig ikke sidste.

19.11.2017 - sven- Jørn Hast

Kæmpe område med fantastisk skiløbsmuligheder og lange lækre nedkørsler
gennem smukke skovområder. Gode restauranter og fasilliteter for børn!

12.09.2017 - test testen

11.09.2017 - thorkild sesten

Super

11.09.2017 - thorkild sesten

Super

31.08.2017 - Hanne Daniella Hansen

Meget hyggelig hotel.
Gammelt, men pænt rent.
Hjemnelig atmosfære.
Lækkert ski område.

29.08.2017 - Per Hailand

På trods af at vi i uge 5 2017 var så uheldige, at der ingen sne var faldet, så var stort set alle pister åbne. Området er så stort, at der er pister nok til mange ugers skiferie uden at køre på de samme pister. Der er noget for alle på alle niveauer. Mange kan lave heldagsudflugter hver dag til et nyt område af pistekortet. Man må specielt ikke snyde sig selv for en tur til Lagazuol, hvor man får en meget lang tur ned forbi isvandfald og en træktur af henstekanen hen over det flade stykke.

27.08.2017 - Jesper Bang Hansen

26.08.2017 - Frank Kronholm

24.08.2017 - Karsten Odd Jensen

Fantastisk skiområde og en super hyggelig by. Selv når der mangler sne alle steder i norditalien laver de perfekte pister. Liftsystemet er super effektivt, nedfarterne er rigelige og forskellige og pauserne kan nydes på hyggelige spisesteder med sydtyrols charmerende blanding af italiensk mad og østrigsk weissbier. En destination man ikke kan undgå at forelske sig i ;o)

23.08.2017 - Nadine Laura Borggild

Canazei er lige som det skal være! En hyggelig by med masser af god mad og hyggelige barer og så er skiområdet omkring super! Kæmpe stort og mulighed for at stå på nye pister hver dag. Vi havde en fanatisk uge i Canazei og overvejer allerede hvornår vi skal tilbage!

23.08.2017 - Carl Åris Mortensen

Superski område

23.08.2017 - Peter Andersen

Canazei er et rigtigt godt og smukt skisports område med mange kilometer pister. Der er noget for både den meget øvede og den ikke så øvede. Restauranterne i byen er Italiensk standart: gode! Jeg kan kun anbefale Canazei.

23.08.2017 - Jill Jacobsen

Skiløb for alle. God til heldagsture .

22.08.2017 - Annette søe Jepsen

Canazei er det fedeste skisportsområde. Masser af pistekilometer, udfordringer for enhver smag, mulighed for at køre i forskellige områder hver dag og masser af hygge på østrigsk niveau.
Sidst men ikke mindst skinner solen ofte i canazei.

22.08.2017 - Hans A Pedersen

Skiområde med det hele og specielt Sella-ronda, en god mulighed for en rundtur. Afvekslende og udfordrende skiløb. God funpark.

22.08.2017 - Kaj Lorenzen

Vi var i Canazei uge 3 uden sne fra oven, men med hjælp fra snekanoner var pisterne perfekte hver morgen med masser af sol. Områdets bjerge er bare helt fantastisk natur oplevelse, og Sella Ronda turen er bare en oplevelse.

22.08.2017 - Brian Westberg Olsen

Den bedste ski destination der findes. Mange pister i alle klasser, så der er ski for alle.

22.08.2017 - Toke Fonsbøl

Canezei er et fantastisk ski-område, hvor der er skiløb for alle. Fantastiske hoteller pister i alle niveauer som er toppræparede. Et område der kun kan anbefales til alle der er vildemed at stå på ski, og nyde eftermiddagen med afslapning og lækker mad.

22.08.2017 - Merete Gorski Mortensen

Fantastisk godt skiterræn, gode pister i alle sværhedsgrader, mulighed for at tage på tur, hyggelige og gode spisesteder i terrænet, det er ikke sidste gang vi er der.

22.08.2017 - Lasse Baggenæs

Fantastisk destination. Kæmpe område med pister i alle kategorier. Priser og service er også helt i top.

22.08.2017 - Kaj Verner Jensen

Ja som de fleste skriver, er det jo et af verdens bedste steder at løbe på alpin- ski, med en fantastisk udsigt overalt. Så det er hvis igen tvivl hvor jeg vil hen næste gang...........

22.08.2017 - Jørgen Andersen

Canazei er et skiområde med alle sværhedsgrader.
Samtidig en hyggelig by med mange spisesteder.

22.08.2017 - jan sørensen

Canazei ligger i det bedste og største område. Man kan altid finde plads på bakkerne.

22.08.2017 - Klaus Wendelboe Hansen

Vi er kommet i Canazei de sidste 10 år. Næsten altid både i nytåret og til påske. Skiløbet er fantastisk med masser af forskellige løjper med varierende sværhedsgrad. Er der ikke faldet sne, fixer de næsten alle løjper med kunstsne, som i kvalitet er mindst på højde med ægte sne. Det er imponerende at det kan lade sig gøre. Alle løjper(1220 km) er hver morgen nypræparerede. Byen er super - med flere gode spisesteder. Spiser tit i Kaiserkeller - hvor kvaliteten er i top og priserne fornuftige. Vi elsker stedet er det bedste der findes til ski.

22.08.2017 - Lene Laursen

Canazei er blevet mit yndlingsområde! Super terræn, og imponerende som de kan holde så stort et område kørende, selv når sneen svigter. Dejlig by også, med fine afterski steder. Har været der både med og uden børn, og begge gange var vi meget tilfredse!

22.08.2017 - Frode Pagh Bæk

Super lækkert skiområde - var dog lidt snefattigt da vi var på besøg i uge 2 i år.

22.08.2017 - Martin Jensen

Der findes ikke bedre skiløb når man er vild med ski dygtig til det. De 2 ture rundt om bjerget (Sella Ronda) som man kan køre med- og mod uret er 26 km skiløb uden man skal køre med den samme lift 2 gange.

Afterski er dog ikke som i Østrig, selvom der ikke er langt til Østrig. Men maden er bedre end Østrig.

22.08.2017 - Andrea Aaberg

Canazeis piste område er så stort at man kan næsten ikke nå at ski på alke sammen på en uge.
Fantastiske landskab men byen har ikke særlige meget natliv.
Pension Margoni er ok for prisen men maden er ikke særlige god og det er kyn 2 bruserbad og 2 toiletter på gang per etage. Man skal vente for sit tur og vente sig at høre folk som bruger dem i løbet i nat.

22.08.2017 - Lars Bechsgaard

Jeg er vild Canazei og kommer helt sikkert igen. Hyggelig by med gode spise- og indkøbsmuligheder. Gode skishops med god service. Fantastisk stort skiområde med dejlige restauranter tilfrokosten.

22.08.2017 - Jacob Sørensen

Canazei har det hele for den øvede eller blot erfarne skiløber. Masser af kilometer til benene hver dag, og et særdeles veludviklet pistenet med variationer til hele ugen. Gode spisesteder på bjerget og masser af muligheder generelt.

22.08.2017 - Hanne Jørgensen

Super lækkert skiområde, man kan tage nogle fantastiske udflugter f.eks. Sella Ronda, desværre var der ingen sne uge 3/2017 udover kunstsne på pisterne, hvilket også fungerede fint, men visuelt havde det været et plus havde der ligget sne

22.08.2017 - Simon Olesen

Rigtig godt sammenhængende

22.08.2017 - Lars Kvist

Super godt og sammenhængende skiområde. Var der julen 2016, og der var der ikke store trængsel.

01.04.2017 - lis klysner

Elsker det omr?de

06.02.2017 - Kirsten Bække Franck

Hyggelig by med mange gode spisesteder. Super skiterræn for alle, velpræparerede pister og velfungerende liftsystem, stort set uden træklifter. Grunden til at jeg ikke giver 4 stjerner er, at der ikke er mulighed for ski-in-and-out.
Skal derned for 4.gang i uge 9

26.01.2017 - Ib Hagner

Jeg/vi har besøgt godt 15 destinationer, og der findes ikke noget bedre sted end Canazei. Det gælder både skiløbet og den gode service - stadig til rimelige priser.

17.01.2017 - Niels Kristian Jørgensen

Canezei byder hyggelig atmosfære , pister i alle niveauer som er toppræparede . Dejlige charmerende spisesteder overalt i terrænet . Sol og klart vejr i langt størstedelen af sæsonen .
Et absolut velfungerende kunstsneanlæg som sikrer vil altid kan stå på ski !

08.10.2016 - Lin Sludekilde Kähler

Fantastisk område, stort med brede pister og på grund af størrelsen ikke overfyldt. Super dejligt. Pister til alle niveauer og aldersklasser. Dejlige spisesteder. Alt i alt et fantastisk område. Jeg vil for altid vende tilbage til Canazei.

18.09.2016 - Dorte Flygenring

Det er det bedste skiområde jeg har prøvet endnu. super fint til både let øvede og super gode. Prøv guidernes pisterundvisning, den er kanon på alle niveauer. Det er ikk sidste gang jeg kommer til Canazei.

07.09.2016 - Annette Santos

Første gang i 2016, men bestemt ikke sidste gang i Canazei!

06.09.2016 - Finn N. Jørgensen

Canazei, Dolomiti Superski,er et super område, gode pister, med udfordringer for alle niveauer, mange gode spise steder, rundt i området, det samme gælder, i byen, hyggelig afterski på Isbaren (Albergo International) under 100 meter fra skovpisten

05.09.2016 - Henrik Tarp Logis

Super skisportssted. Vi har været der 3 gange, og har stadig lyst til at komme der igen.
Der er terræn for alle både nybegyndere og øvede. Masser af muligheder for heldags udflugter.
Slopetrotter har pistevisninger som kun kan anbefales.
Canazei er en superhyggeligt italiensk by, med mange specialbutikker og gode spisesteder

04.09.2016 - Britta Folmer Genét

Efter at have stået på ski rigtig mange forskellige steder ( også Canada ) må jeg indrømme: "Der findes ikke noget bedre sted end Dolomitterne." Vi har været hér mange gange og vender tilbage påny.

04.09.2016 - Tim Lyhne Brostrøm

Verdens bedste skiområde, masser af muligheder, tror ikke jeg har været en gang hvor er ikke er blevet kørt på en ny pist, derudover god mad til rimelige priser.

03.09.2016 - Kjell Laursen

Canazei har et fint og varieret område, og vi vil nok besøge stedet igen til næste år. Specielt rundturen kan anbefales, selv om der er megen lift tid...

01.09.2016 - Henriette Løwe Press

Super område, med pister til alle niveauer. Kommer helt klart igen, at køre sella rondaen er et must. Vores unge drenge kørte den begge vej samme dag.

30.08.2016 - Hans Henrik Juda

Fantastisk skiområde. Meget stort med mange flotte pister. Det hele hænger meget fint sammen og skiltningen er helt perfekt. Man spiser særdeles godt på restauranterne. Pasta smager bare godt på en solbeskinnet bjergside.
Der er mange blå og røde pister, men selvfølgelig også en del sorte, men er man ikke så rutineret på ski, er der mange muligheder for at komme rundt i området uden at ramme de stejle pister. Vi kommer igen i 2017. Det er tæt på at være det bedste skiområdet vi har besøgt.

30.08.2016 - Søren Kjær

Super skiområde - alt fungerede og maden i terrænet var noget over middel på de restauranter vi benyttede.

30.08.2016 - Anders Wulff Toft

Verdensklasse skiområde. Adgang til hele liftsystemet i området og der er mere end rigeligt med pister til en uges skiferie.
Pisterne bliver præpareret løbende, og vi oplevede ikke større køer ved liftene. God solid tyroler-mad ved pisterne.
Byen er hyggelig og har gode restauranter og shoppingmuligheder.

30.08.2016 - Vagn Leon Jacobsen

Canazei er verden bedste ski område har kun været der 38 gange og det er en ny ferie hvergang man kommer både i uge 1 og uge 11.

30.08.2016 - Jacob D

Rigtig godt skiområde, med en masse varierede pister. Det hænger rigtig godt sammen. Byen har også en rigtig fin stemning. Og Slopetrotters guideteam var meget imødekommende.

30.08.2016 - Pierre Maina

Fantastisk skiområde med stor variation. Rigtig gode muligheder for lange dagsture. meget smuk natur. Stort set ingen liftkøer oppe i terrænet

30.08.2016 - Mads Nicolai Mardahl

SUPER skiområde. Har stået på ski i det meste af Europa, og har sjældent været så begejstret for et område som Canazei.

Gode liftforbindelser uden køer, gode lange pister og fede muligheder for dagture rundt på de 1200 km pister uden at skulle køre på de samme pister to gange. Kan iøvrigt varm anbefale at tage med på SlopeTrotters pistevisning, hvis man er ny i området, da det giver et godt billede af området størrelse og potentiale.

30.08.2016 - Rasmus Foged

Påsken 2016 var med sol, sol og atter sol, perfekt præparerede pister, skiløb dagen lang. Gode restauranter i terrænet og i byen. Verdensklasse! Intet mindre.

30.08.2016 - Elsemarie Dam

Elsker bare Canazei! Har været der mange gange - både på familieskiferie med børn/unge og som par sidste år. Alt fungerer bare. Aldrig bøvl med lifter eller kort. Kæmpe område med skiløb for en hver smag - pisterne er af høj kvalitet. Mulighed for dagsture. Masser af spisesteder - også her stor mulighed for variation. Byen er hyggelig på alle måder. Vi kommer helt sikkert igen - næste gang med børnebørn :)

30.08.2016 - Elsemarie Dam

Elsker bare Canazei! Har været der mange gange - både på familieskiferie med børn/unge og som par sidste år. Alt fungerer bare. Aldrig bøvl med lifter eller kort. Kæmpe område med skiløb for en hver smag - pisterne er af høj kvalitet. Mulighed for dagsture. Masser af spisesteder - også her stor mulighed for variation. Byen er hyggelig på alle måder. Vi kommer helt sikkert igen - næste gang med børnebørn :)

30.08.2016 - Lene Damgaard

Så smukt et skiområde. Selvom jeg kun står på ski det halve af dagen er der altid dejlige oplevelser i restauranterne i terrænet, i byen eller, gåture eller andet.
Så dejligt et område.

30.08.2016 - Hanne Hangaard

Det dejligste sted man ka stå på ski!!- findes ikke bedre!

28.08.2016 - Lars Lauridsen

Et af verdens bedste skiområder. Man er simpelthen bar nødt til at komme igen. Selv om der, engang imellem, ikke er noget natursne, er der altid masser velpræparerede pister med kunstsne

23.08.2016 - Simon Falsig

Canazei er et fantastisk sted hvis man gerne vil have noget afveksling i skiløbet. Området er enormt, og der er mulighed for mange forskellige længere ture rundt i afkrogene. En tur ud til Lagazuoi kan for eksempel klart anbefales - fantastisk landskab selv når det er overskyet, og træk-turen efter en hestevogn det sidste stykke vej tilbage er også værd at prøve.
Eneste problem er at størrelsen på området gør at det kan være svært at mødes i løbet af dagen, hvis man er flere afsted der ikke har lyst/evner til at køre de samme steder.

23.08.2016 - Conrad van Acker

Uovertruffen terræn og fantastisk liftsystem over det hele

23.08.2016 - Marianne Malmstedt

Canazei er et utroligt lækkert skiområde både for nybegyndere og øvede. Man kan tage fantastiske skiture.
Byen er også hyggelig med gode madsteder

23.08.2016 - Trine Lunddal Larsen

Super fedt område, nemt at komme til, super pister både i solskin og sne.
Vi er allerede på vej i 2017.

23.08.2016 - Lisbeth Jørgensen

Rigtig godt skiområde, som hænger godt sammen, og hvor der er gode sorte pister men også en masse brede blå og røde selvtillidspister i bedste italienske stil. Byen er virkelig hyggelig og charmerende, og både by og skiområde passer perfekt til en familie med mange forskelligartede krav til skiløb, hygge, udsigt osv.

23.08.2016 - Inge Lise Ballegaard

Et super dejligt skiområde med en masse muligheder og de skønneste udsigter. Selve liftsystemet er meget velfungerende og oftes nye og behagelige. Der kan være lidt kø tidligt på dagen for at komme op i området fra byen Canazei. Vi har været der 2 gange og har stadig ikke set/prøvet det hele. Hver formiddag er pisterne meget velpræparerede.

23.08.2016 - Karen Hjerrild Larsen

Det var et rigtig lækkert sted, tæt på det hele og god udsigt. Vejen ned til skiliften var dog lidt besværlig. Lejligheden var lækker der manglede ikke noget, og der var masser af plads. Kan bestemt anbefales !

23.08.2016 - Torben Nørregaard

Kanon sted - på alle områder :-) vi kommer gerne igen 2017

23.08.2016 - Mette spile

Fantastisk område! Vi var med på skisafari; en stor oplevelse hvor man virkelig kommer ud i afkrogene, hvilket var en god afveksling fra den lidt crowdede sella ronda

23.08.2016 - Brian Friis Lauridsen

Fantastisk skiområde. Smukt landskab. sammenhængene liftsystem og rig mulighed for lange dagsture. Selvom der er mange transportstier og lifter, når man vil på langtur er det en varieret og smuk oplevelse.

23.08.2016 - Mona Bach

Det er bare verdens bedste skiområde - mere er der ikke at sige til det :-)

23.08.2016 - Søren Hessellund

Fantasisk område med terræn til alle stadier i skiløb. Var der første gang for 31 år siden, dengang løb man ned til Arabba og tog så en bus tilbage ad snørklede veje op igen. Men det er mange år siden og nu er alt bare super med hensyn til lifter og forbindelser. Sella Ronda er en meget flot tur men studerer man kortet og tager alle afstikkerne kan man på en uge nå rigtigt langt omkring. en fantastisk tur er at tage op til Borgen hvor der ligger et Museum. kigge lidt der og herefter løbe ned igennem dalen med de flotte hvide tinder på siden. Midtpå er der en restaurant som har nogle fantastiske grillede bøffer. Når man så har spist der løber man fem minutter og kommer til "Det frosne vandfald" hvor man i sin tid optagede Cliffhanger. Her er en god bagrund til ferie billederne. for neden af denne løjpe slutter man så lige af med at tage fat i en snor efter en hestetrukken slæde og blive kørt tilbage til løjperne. Vil sige det er ikke et spørgsmål om man skal til Canazei NÆRMERE Hvornår. God tur. Søren.

23.08.2016 - Jan Iversen

Har været på 15 destinationer gennem de sidste 20 år, og Canazei er bare toppen! Fantastisk sted og natur, perfekt til både begyndere og øvede. Utallige lækre spisesteder og et liftsystem der virkelig virker.

23.08.2016 - Jeppe Lenstrup

Fedt skiområde med utrolig mange muligheder for at tage på ture. Liftsystemet fungerede perfekt. Sella Ronda kan anbefales. Vi oplevede kun lidt kø ved den store lift, som man skal tage for at komme op i selve skiområdet. Fantastiske skiinstruktører. Gode restauranter, som er til at betale.

23.08.2016 - Nicolai Lyngbygny

Canazei er toppen af poppen. Ny piste hver dag ;) Skønt sted! Piste for alle.

20.08.2016 - Jannie Hallø

Elsker, elsker Canazei. Der er noget for alle. Jeg var afsted før der kom rigtig sne og selv på kunstsne var det fedt. Guiderne er guld værd......

20.08.2016 - Kent Andersen

Ikke det bedste sted alt for meget køren i lift dårlige kort og piste skiltning

19.08.2016 - Claus Lohse

Canazei er bare et super område. Som man aldrig bliver færdig med. Der så mange muligheder for ture til alle de skønne områder som ligger hele vejen rundt på Sella- Rondaen. Var der for 3 gang, men kommer helt sikkert igen.

18.08.2016 - Martin Lund

Canazei er bare toppen af poppen! Canazei er et sted man skal prøve som sne elsker:-)

18.08.2016 - Peter Stauning

Dejligt skiområde med mange muligheder for afvekslende dagture. Liftsystemet fungerede helt i top og præparationen af pisterne er glimrende - selv i snefattige perioder. Specielt var skisafari-turen med overnatning på bjergtoppen en smuk oplevelse. Men SellaRonda turen rundt om det centrale Sella bjergmassiv er også fin. Med lidt fart i skiene tar man den begge veje rundt samme dag.

17.08.2016 - Finn sørensen

Med fare format gentage mig selv, det fås ikke bedre

17.08.2016 - Emil Mikkelsen

Findes ikke bedre sted!

17.08.2016 - Daniel Christensen

Canazei er et kæmpe ski område der byder på alt hvad hjertet begærer. Der er mulighed for at køre Sella Ronda ruten, der kører hele vejen rundt om bjerget, hvilket betyder du kan køre en hel dag uden at køre på de samme pister. Og så dagen efter kører du bare ruten baglens!

16.08.2016 - Morten Jensen

Canazei har noget for en hver smag! Virkelig et fedt og kæmpe stort ski-område.

16.08.2016 - Nina Lindner

Super godt og stort område. Vi havde desværre ikke meget sne, men det var top profesionelt med kunstsne og mange pister åbne. Vil gerne tilbage og opleve med rigtig sne.

16.08.2016 - Dorthe Møller Hansen

Fantastisk område og stort. Selv i uge 52, hvor der næsten ingen nysne var faldet, var der mange pister åbne og sellarundaen var åben.

16.08.2016 - John Thomsen

Meget stort område, som man slet ikke kan få fuldt udbytte af. Pisterne lokalt i Canazei er gode og brede. Kun få svære pister. Det er nemt at tage til andre områder og specielt Val Gardena pisten (Set i fjernsynet) er en god oplevelse.

16.08.2016 - Thomas Frandsen

Sindsygt lækkert sted som jeg kun kan anbefale alle at prøve ,der er ski løb på alle niveauer og top fede guider som formår at få alle til at give gas på de seje pister
super tilfreds med en uge i ski paradis og elsker Selle Ronda turen ligemeget hvilken vej den tages rundt
Vh Thomas

16.08.2016 - Kirsten Sørensen

Super fedt skiområde - et sted man aldrig får nok af

16.08.2016 - Kirsten M. Sørensen

Canazei har bare det hele - er uden sammenligning vores foretrukne skiområde. Mange brede og altid velpræparerede løjper. Der er noget for enhver.
Fin by med gode restauranter og et godt badeland

07.10.2015 - Jørgen Refsgaard

Canazei er bare SKISPORTSSTEDET.

03.09.2015 - Dorthe Lund Hansen

Rigtig godt område ingen kø ved lifterne, fint med sne på alle pister selvom vi var afsted i den sidste uge af sæsonen. Der er fint med indkøbs mulighedder, gode resturenter og after-ski mulighedder.

31.08.2015 - Ingo Johansson

Kæmpe skiområde med varieret skiløb. Desværre forhindrede vejrforholdene at komme op på nogle topper. Anbefaler Selle ronda, orange runda, Pisterne vid Val Gardena, specielt Saslong. Det bliver helt sikkert flere ganger skitur til Canazei.

31.08.2015 - Thomas Friis Henriksen

Super fedt område, er man til lange dags ture, eller er man kun til at køre i nær området. der er det hele.
Dejlig brede pister, der er mange gode ski legepladser til børn og barnlige sjæle.

31.08.2015 - Karina Daugaard

Vores ynglings-skidestination!!!!!

31.08.2015 - Poul Henriksen

29.08.2015 - søren steen rasmussen

Alle tiders og efter min opfattelse det allerbedste skiområde i et af Europa's skønneste bjergkæder.

28.08.2015 - Karin Strube

Fantastisk sted,kan altid finde nye steder,solen ,sneen,den gode mad, Mange mennesker,skøn musik,stilhed,det hele for sig selv,en kold øl, et godt glas vin,søde børn,et åndehul.
Et dejligt sted at holde skiferie.

28.08.2015 - Lars Anker

Skønt skiområde med alle sværhedsgrader og rige muligheder for at gå på opdagelse i de forskellige hjørner af området. Canazei by har mange gode restauranter.

28.08.2015 - Signe Sloth

Helt fantastisk skisportsområde!!

27.08.2015 - Freddy Christiansen

Dejligt stort område, meget stort dog synes vi der mangler lidt variation, løjperne ligner meget hinanden. Gode brede løjper og velpræpareret, god plads til alle. Vi blev også meget positivt overrasket over liftkapaciteten, vi stod næsten aldrig i kø. Byen er hyggelig med mange egnsbutikker.

27.08.2015 - Brorson Prag

Canazei som skiområde er bare godt. Til alle slags skiløb, og til løbere på alle niveauer. Eneste negative er, at der ikke er så mange hyggelige spisesteder på pisterne.

26.08.2015 - Ann-Karina Nordvig Hermansen

Et fantastisk smukt skiområde med masser af udfordringer på alle niveauer. Hyggelige restauranter på løjperne, gode lifter, som gør at det går hurtigt, til trods for lange køer af of til. Vi er bestemt ikke færdige med området..

26.08.2015 - Bjørn Jensen

Fedt område. Alle sværhedsgrader, og fine variationer. Spændende at kunne tage hele turen rundt begge veje om massivet. Fedt at sidde på torvet til afterski i solen. Meget danskerkoloni agtigt i påsken. Alt i orden

26.08.2015 - Allan Knudsen

Supert skiområde med alt hvad vi havde brug for. Velpreparrede løjper og gode lifte der fint hænger sammen.
Det var første gang at vi var der og absolut ikke sidste.
Vi har iøvrigt været på samme destination uge i juli måned hvor vi vandrede i bjergene, en rigtig fed tur.
Kan anbefales både sommer og vinter.

26.08.2015 - Bent Randeris

Kan varmt anbefale skiferie i Canazei, og jeg vil vende tilbage.

26.08.2015 - Lars Christoffersen

Ikke første og heller ikke sidste gang i Dollomitterne. Skiløb for en hver smag og et kæmpe område at bevæge sig i.
Kan stærkt anbefales.

26.08.2015 - claus veistrup

Lækkert område med gode lifte og smuk natur :-)

26.08.2015 - Claus Elley

Canazei er et super skiområde. Var der i påsken 2014 - ingen kø ved lifterne - heller ikke den store lift op fra byen. Meget varieret skiløb, med mulighed for nye udfordringer hver dag.

26.08.2015 - Lasse Hoff

Canazei hører til området Dolomitti Superski, som er et helt et fantastisk flot område og meget anderledes end alle andre skiområder i Europa. Man bliver hurtigt facineret af det fantastiske natur som er helt specielt for området. Rigtig mange brede og gode og sammenhængende pister, for folk på alle niveauer. Vi brugte ikke vores pistekort særligt meget, fordi det er så nemt at finde rundt. Moderate priser på cafeer og restauranter overalt i området. Canazei som by, er dog lidt kedelig men er ok for 1 uges ophold. Byens supermarked er dog ikke særligt vel assorteret, så hvis man selv skal sørge for maden, skal man være mere end kreativ. Vi var også i området i sommerferien 2015, hvor jeg cyklede bjerge og vi vandrede i Dolomiterne - så det absolut anbefalelsesværdigt for både sommer- og vinter ferier. Vi kommer helt sikkert tilbage til ski-området, men ikke nødvendigvis Canazei by.

26.08.2015 - Per Engelbrecht

Det er utvilvsomt Europas bedste skiområde, særligt Belvedere området er godt for familier, hvor niveauet er forskelligt. Alle kan løbe inden for synsafstand af hinanden. Hele området giver mulighed for spændende "safarier". Sella Ronda skal løbes mindst en gang, det kræver dog at man er tryg ved røde piste.
Jeg har været der rigtig mange gange og kan stadig finde ny ture.

24.08.2015 - Jørgen Bidstrup

Fantastisk stort skiområde. Et sted jeg gerne vender tilbage til.
Mange supergode pister i forskellige niveauer, men også mange "glidestrækninger" for at nå helt ud i krogene. Eneste minus er måske det faktum, at skovpisten ned til byen, hurtigt får lidt myldretidstrafik, når skidagen er ved at være forbi - men det kan ikke overskygge glæden ved det gode skiløb.

24.08.2015 - Sven Birger Ahlén

Kæmpe område med muligheder for at køre på nye pister hver dag. Mange fortrinlige pistevisninger arrangeret af Slopetrottter, men man skal helst føle sig godt til pas på røde piste for at deltage i disse. Og så er Dolomitterne et utroligt betagende bjergområde.

23.08.2015 - Jesper Duckert

Canazei er i udgangspunktet en fin skiby. Desværre kører hovedvejen lige igennem byen med megen støj og støv til følge.
Der mangler i den grad liftkapacitet nede fra byen, da der kun er en enkelt lift til mellemstation med kæmpe morgenkøer som resultat.
Det virker uforståeligt, at man ikke bygger endnu en lift, f.eks. fra enden af skovpisten og op til Lupo Bianco.
Selv uden for højsæsonen 2015 - i uge 5 - var der problemer.
Det virker helt tåbeligt, at man nu skal betale separat for at køre med skibussen. Det bør være incl. i liftkortet.
Vi er kommet jævnligt i Canazei fra 1970, men nu gider vi det ikke mere. Alt for mange mennesker, både i lifterne og på pisterne.

22.08.2015 - knud sørensen

Fantastisk skiområde med udfordringer for alle og altid mulighed for at finde et godt sted i alle vejrforhold. Masser af hyggelige restauranter på pisterne.

21.08.2015 - Anne Brodersen Angaard

Canazei er et kæmpe stort og virkelig fedt skiområde med noget for alle. Vi var en stor gruppe afsted med folk på mange forskellige ski-niveauer og det fungerede rigtig fint. Især var vi imponerede over, at det kan lade sig gøre at køre en hel dag (runden) flere dage i streg uden overhovedet at køre på de samme pister. Restauranterne på pisterne var i hyggelige med god italiensk mad til fornuftige priser. Helt sikkert et sted vi vil vende tilbage til!

20.08.2015 - Kim Thygesen

Dejligt stort skiområde med mange muligheder. Brede boulevarder, lange ture m.m. I bund og grund super godt sted - husk det er primært røde og blå pister, så allertiders til nybegyndere og øvede skiløbere.

20.08.2015 - Niels Erik pedersen

Cacazei er bare bedst ??

19.08.2015 - Ronny Kert

Kanon område med pister for alle typer skiløbere....Om du kører i området eller "runden" så er der altid en ny piste ....kan anbefales varmt

19.08.2015 - Niels Krarup Jensen

19.08.2015 - Finn sørensen

Har aldrig været et bedre sted, tør heller at tage andre steder hen af frygt for at blive megaskuffet

19.08.2015 - Markus Arnason

Canazei er en del af Dolitmiti Superski og det er en af de allerbedste skiområder i Europa. Der er 1220 km pister, så der er rig mulighed for at se noget nyt hver dag. Hvis man ikke vil langt væk fra byen kan tage op i Belvedere eller Col Rodella, som begge har pister der ender lige ned i Canazei by. Et ski-paradis og det er ikke sidste gang jeg besøger det :-)

19.08.2015 - Jan Klysner

Canazei er et kanon område der er mulighed for at lave en tur hver dag, har været der 3 gange, der er lidt kø om morgenen ved den store lift kom i god tid.

19.08.2015 - Klaus B

Fint område, hvor man nemt kommer rundt til andre skiområder. Canazei som by er hyggelig nok men forvent ikke afterski som i Østrig

19.08.2015 - Jeanette H Holm

Canazei er et hit :-) Har været der 7 gange. Startede med Magoni, og derefter har det kun været bedre ( Kunne næsten heller ikke andet ;-) ) Skiløbet og løjperne i Canazei er noget af det bedste vi har prøvet. Altid en fornøjelse at komme op om morgenen til altid velpræperede løjper og super sne :-)

19.08.2015 - Henriette Løwe Press

Kan kunne sige gode ting om Canazei. Mulighed for nybegyndere med mange varierende piste 'lokalt'. Og så er der hele Selamassivet og mulighed for spændende afstikkere hele vejen rundt. Eller en tur med bus til et andet skiområde. Skal helt sikkert til Canazei igen på næste skiferie.

18.08.2015 - Malene B

Jeg har de sidste år været på skiferie i bl.a. Frankrig, Østrig, Schweiz, Sverige, og Norge og kan klart anbefale Italien og Canazei som jeres næste destination. Canazei er et stort område med masser af muligheder for den erfarne samt mindre øvede skiløber. På trods af masiv snemangel i år, havde vi alligevel 7 super gode skidage (Italienerne er rigtig gode til at lave kunstsne så snart der er mulighed for det). Desuden er maden på pisterne væsentlig bedre end i de fleste andre Europæiske lande og også til rimelige penge.

18.08.2015 - Camilla Faurholdt-Löfvall

Et område vi er vendt tilbage til gennem foreløbig 16 år - og vi kommer helt sikkert igen-igen.
Der er plads til nye ture hver dag - selvom man måtte være heldig og have flere ugers ferie. Idylliske skovpister, panorama-udsigts-pister tæt på toppen, rå styrtløbspister og bløde bakker - frosne vandfald til at kigge eller klatre på, stemningsfyldt heste-trukken lift, nat-ski-løb - Canazei har det hele og meget mere.
For dem der vil lave mad selv er der fremragende råvarer i supermarkedet og specialbutikker - og der er også restauranter der byder på gourmet-versionen af italiensk køkken.

18.08.2015 - Klaus Jensen

Fås ikke meget bedre. Jo bedre man kender det kæmpe område, jo mere spændende bliver det

18.08.2015 - Kasper Nielsen

Rigtig godt sted til alle niveauer både ski og snowboard.
Har været der 2 gange og skal helt sikkert til Canazei igen.
Gode lifte og gode pister, hyggelige spisesteder i bjergene

18.08.2015 - Flemming Ryan Kristensen

Det er vist svært at finde et bedre skiterræn! Jeg har været der tre gange, og vil meget gerne derned igen.

18.08.2015 - Jørgen michael

Jeg har stået på ski i 40 år og været maget steder med ski løb bliver ikke breder en her både for nye og begynder der er noget til alle

18.08.2015 - Søren Christensen

Vinteren 2015.
Canazei er et sted man gerne vender tilbage til. Kan altid finde nye steder at afprøve.
Altid god sne, fine løjper,gode lifter, mange spisesteder, vi vender tilbage hvert år.
Skal afsted igen.
Hilsen Once

18.08.2015 - Hanne Callesen

Suverænt skisportssted. Fede piste og gode spisesteder i bjergene. Der er bestemt også hyggeligt i byen med en brækket arm.

18.08.2015 - Claus Lohse

Super ski område. Godt udgangspunkt for nogle lange skiture. Var der for anden gang, og det er absolut ikke sidste gang. Der ligger masser af gode ski oplevelser og venter i det område endnu.

18.08.2015 - Søren Jensen

Total fedt....

18.08.2015 - Ane Wille Lunde

Canazei er et super fint skiområde og byen er rigtig hyggelig. Jeg har besøgt rigtigt mange skiområder verden over, og det er en sjælden fornøjelse at opleve en lille by med så meget lokal "sjæl" som i Canazei. Har kun været der en enkelt gang, hvor der var lidt sparsomt med sne (det var der alle steder i Europa på det tidspunkt), så glæder mig til at komme derned og opleve lidt mere af, hvad terrænet har at byde på.

18.08.2015 - jesper

Vi har fået en ny tradition. Turen går til Canazei fremover!

18.08.2015 - Mikkel Bjergskov

Canazei er det smukkeste og mest alsidige område jeg har besøgt. Der findes udfordringer og aktiviteter for alle. Det er bestemt ikke sidste gang jeg skal der ned.

18.08.2015 - per Lund Christensen

Canazei - Superski Dolomitti byder på helt fantastisk skiløb og storslående naturoplevelser. Har er alt, lige fra den berømte Val Gardena styrtløbspiste, Marmolada gletsjeren til den smukke skovpiste ned til Sankt Ulrich. Listsystemet er veludbygget. Helt klart et område jeg varmt kan anbefale.

18.08.2015 - Frederik A. Christensen

Stort flot område med alle sværhedsgrader. Meget snesikkert, også kunstig sne, hvis det er nødvendigt. Mange lifter, derfor for det meste ikke lang ventetid.
I Canazei er mange gode spisesteder.
Jeg erkommet der i mange år, for det meste 2 gange pr. år.

18.08.2015 - Søren Mikkelsen

En gang Canazei, altid Canazei, man bliver aldrig færdig med det område!

18.08.2015 - klavs morville

Dejligt sted, håber at se det en dag når der er rigtig og rigeligt med sne, også i Dalen; velfungerende skiområde og liftsystem som desværre også er afhængigt af en vis mængde sne for at vise sig fra sin bedste side.
Vi var som sagt en smule uheldige med sneen; i følge en lokal skilærer var det den første gang i hans levetid at der ikke var sne i midten af december, og at der overhovedet kunne stås på ski medens vi var der skyldtes udelukkende snekanonerne på de lavere pister.

men, vi er ikke sådan at slå af pinden så det skulle undre mig om vi ikke vender tilbage for en revanche.
Den sidste stjerne kommer med sneen !
MH Sean Christian 7 år, og Klavs (en velbevaret hemmelighed)

18.08.2015 - ib kilde mechlenborg

Canazei er et godt udgangspunkt for skiferie i Dolomiti Skuperski, hyggelig by og rar stemning.

18.08.2015 - Jeanet Kruse Rasmussen

Super lækkert skiområde med skønne brede pister, hvor alle kan være med. Der er lidt til enhver smag. Masser af hyggelige spisesteder på løjperne. Kan varmt anbefale Canazei.

18.08.2015 - Klaus Wendelboe

Har man først været i Canazei, kommer man tilbage.
Ideelt for "voksne", med nogenlunde samme skiniveau - med det store område(1220 km pister)- hvor man kan vælge en ny tur hver dag. Der er altid sne på de gode piste fra uge 51 til påske. Meget sjældent liftkø. Der kan forekomme stærk vind, nogle gange med lukkede lifter, som følger deraf - Ellers ingen minuser. Vi kommer der 1-2 gange om året - og overvejer ikke andre destinationer

18.08.2015 - Henrik Sand

Til stadighed et af de bedste skiområder vi har besøgt - og er vendt tilbage til det flere gange efter et par afstikkere til andre destinationer. Dejlig varieret område hvor enhver kan finde pister der passer til temperament og evner. Gode muligheder for hel og halv dages udflugter. Tager du på Sella Ronda, så kom afsted i god tid - om eftermiddagen er der mange passager med pukler som kan være en udfordring at komme ned af hvis man ikke føler sig helt sikre på sine ski.

18.08.2015 - Peter Tjæreborg

Fantastisk skiområde der dækker alles behov for skiløb - og sneen er (næsten) altid god. Sella Ronda er altid hyggeligt selvom der nogen gange er for mange mennesker, men ellers er turen til Marmolada et godt alternativ.

18.08.2015 - Jannie Hallø

Er vældig glad for området, der er noget for alle. Dog er der pister der bliver så ødelagt i løbet af dagen, at begyndere har mere end almindelig svært ved at køre der.

18.08.2015 - Helle Hedegaard

Canazei får helt sikkert alle de stjerne det er muligt at give. En fantastisk sted ikke kun skiområdet,men også den hyggelige by, med mange skønne restauranter.

18.08.2015 - Helle Knudsen

Et rigtigt lækkert område, som henvender sig til alle niveauer af skiløbere. Godt og effektivt liftsystem, hvor der dog ofte var en del kø pga de velbesøgte pister.

18.08.2015 - Kristina Jørgensen

Super lækker skiområde, gode løjper og fine lifte. Gode spisesteder oppe i bjergene, skønt område med god sne, særligt for øvede. Muligheder for mange forskellige lange spændende og udfordrende heldagsture.

21.03.2015 - Jan spile

Meget fint område som henvender sig til alle kategorier af skiløbere. Godt og effektivt liftsystem. Mange hyggelige byer og hytter i området. Et carving paradis, men muligheder for offpiste og pukkel piste findes også.

10.10.2014 - Oliver N

Indenfor Europa er Canazei i topklasse. Området ligger så højt, at der hele dagen er god sne, selv hen i slutningen af sæsonen. Der er pister i alle sværhedsgrader og man behøver ikke løbe på samme bakker dag efter dag, da der er omkring 1200 km piste.

14.08.2013 - Erik K

Meget fint skiområde. Vi var på skisafari januar 2013 og boede 3 dage på hotel Marconi. Det hotel er så ufatteligt ringe at det kun bliver til 3 stjerner. Men jeg rejser gerne til Canazei igen på et andet hotel.

14.08.2013 - Henrik Høyer

Selve området omkring Canazei er ikke specielt interessant, men som udgangspunkt til skiløb i Dolomiti Skuperski har Canazei en god beliggenhed

04.01.2013 - Mona

Vil også gerne ROSE skiområdet, vi er kommet der HVERT år 2-3 uger ad gangen.Startede der for ca. 28 år siden. Ja det er ligsom at komme hjem. Vi glæder os igen til komme til Canazei, hvor vi igen skal være der i 2 uger. Har også været andre steder bl.a lige holdt jul i Wagrain, men Canazei er der ingen steder der kan slå.

31.08.2012 - Asger

Fedt sted, har været der 12-13 gange, ca. 2 gange om året, det er lidt som at "komme hjem".
Der er efterhånden så mange steder man lige skal se, at det begynder at knibe med 8 dag..,:-))).

01.02.2012 - Thomas Jensen

Rigtigt lækkert sted at tage på ski.
Masser af mulighedder for at finde udfordringer der passer til en.
Der kan dog forkomme en lidt mat føelse, når der tages lidt ud i terænget, pga. mange transport lifter, samt nogle få stedder, hvor man skal gå op til 200m, for at komme med den næste lift.
Jeg vil gerne stå på ski her igen.

24.01.2012 - Dorte Bo Jensen

Canazei har noget til alle og trods 13 år på destinationen finder jeg stadig " nye veje". God stemning og venlige lokale italienere

14.02.2010 - Claudia & Niels, Roskilde

Hej til dig, der læser..

Jeg har selv besøgt følgende destinationer :
ØSTRIG : St. Anton, Ischgl, Sölden, St.Johann, Wagrain
FRANKRIG : Alpe d'Huez
NORGE : Hemsedalen, Geilo

Jeg har rejst både med fly, tog og bus.

Jeg er blevet kræsen, og sidste år rejste jeg og min kommende hustru Claudia med Jer for første (og langt fra sidste) gang. Vi blev her indkvarteret hos en særdeles venlig ældre kvinde på Haus Mühlbacher.

I år var turen kommet til Itaaaliaaa..mange havde skrevet om Canazei som værende destinationÉN..og ja, vi er nødt til at BEKRÆFTE at dette er sandt !

Et par gode tips til dig/Jer, som netop nu sidder og overvejer hvad du skal.. :
1) SLOPETROTTER !!
2) CANAZEI, stort og meget varieret skiområde med typisk mange røde og en del blålige pister, prøv fx. SELLA RONDA rundturen i enten ORANGE eller GRØN variant, henviser til Sella massivet enten med eller mod uret. Turen rundt tog os iøvrigt lidt over 4 timer, så husk at afsætte tilstrækkelig med tid !
3) HOTEL GARNI PETER, hvorfor ? 20 meter fra skikælder-døren til "seilbahnen Belvedere", egen hyggelig café, SUPER god og charmerende/korrekt betjening, de mindre værelser er blevet totalt gennemrenoveret og fremstår utrolig lækre og hyggelige, ligesom rum-temperaturen er i top ;o) Ja, jeg fatter SLET ikke, hvis du/I ikke giver dette lækre sted med central placering i forhold til by/forretninger/internet/restauranter m.v. en chance..?!
4) Er du/I til GOD gastronomi ?? Ja ?
"Wine & Dine", rimelig lang ventetid men fantastisk smagfuldt og lækker sprød indretning ! God vinkælder !!
"La Cantinetta" i midten af Campitello, lige overfor skibus-holdestedet. Dette sted MÆ du/I bare prøve :
Mange gode pizza'er med lokalt præg, men et "must" er følgende dessert : HONEY MOUSSE (en parfait-lignende honning "ting" med ribs, florsukker, kakao m.v.). PS : Husk at skibussen stopper med at køre ved 18.33 tiden !!
"Hotel/restaurant Laurin" ved sport Walter i centrum af Canazei. God minestrone med grøntsager, gode pizza'er, god nødde-parfait med mandel-likør samt SUPER vin-anbefalinger !!
"Hotel Rita" (som også har internet) ligger næsten skråt overfor Garni Peter, og her fås byens gode heste-steak (hvis man da ikke har skrupler med at spise heste-kød)
5) GODE "rifugio's" i terrænet, især vil vi anbefale mad/drikke i refugio Tita Piaz overfor Marmolada-liften/-skiskolen, dertil rifugio Gherdecia midt i terrænet.
6) FLOT natur, og udsigten fra Pass Pordoi i 2239 mts højde er ligeledes et "must" !
7) Gode gratis-bus forbindelser, forvent busser for ca. hvert 5-10. minut.
8) Snup flyet til Verona, kun et par timer fra Danmark, læg dertil ca. 3 timers buskørsel i en magelig tour-bus, og så er du/I fremme ved ét af dit livs største skioplevelser..
9) MANGE lækre forretninger med især tillokkende tøjindkøbs muligheder !!! (især ved centrum tæt på "Sport Walter"

Vi vil sige Jer på Slopetrotter en ualmindelig stor "tak" for endnu en dejlig ski-oplevelse ! Fortsæt det gode arbejde !!

Vi ses til næste sæson, og forhåbentligvis får I snart Val d'Isere og Aspen, Colorado på programmet (o)(-)

23.01.2010 - ian d.

Super fed tur vi havde i uge 2.skimæssigt findes det ikke bedre!!bylivet tjaa,ikke meget,dog masser af forretninger.afterski-livet er trist.en stor tak til sloppetrotter"guider for en super service.

28.08.2009 - Tommy Stærk

Canazei er et Rigtig fedt område. Kunne dog godt som andre også gør opmærksom på, bruge lidt mere liv i byen...
Men trods alt det bedste sted jeg har været ren skisportmæssigt

25.08.2009 - Martin Pedersen

Jeg har nu været der en del gange og kommer gerne igen... Verdens bedste skiområde..:-)

22.08.2009 - Heidi H. Petersen

4 stjerner herfra men det er kun pga. af byen er lidt kedelig hvis man er skadet eller vil have en dag uden ski. men bedre skiløb skal man lede længe efter.. Fantastiske bakker og udsigten er ubeskrivelig
velprebereret bakker, skøn sne og dejligt vejr for det meste.. Venlige mennesker alt ialt et skønt sted og tilbringe sin ferie på ski

20.08.2009 - Bjarke Christensen

Godt skiområde og i 2008 var der masser af sne og det var velholdt. Lad være med at få skader for der sker ikke meget nede i byen før pisterne lukker ;-)

14.08.2009 - Janni Jørgensen

5 stjerner fra mig..:-) et område i en klasse for sig selv. 1200 km pister i den bedste kvalitet. Ikke kun god skiløb, men også en vildt hyggelig og charmerende by

Brugerbedømmelse af Canazei

Fulde navn *

E-mail-adresse *

Tlf. *

Angiv dine stjerner *

Kommentar

Slopetrotter SkitoursJylland: Møllevænget 15 DK-7100 Vejle Sjælland: Rosenborggade 1A DK-1130 København K

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 1712 og forsikret i henhold til pakkerejseloven med udvidet ansvarsforsikring.

Få de bedste tilbud

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få:

... Direkte i din indbakke!