Baita Gino

Italien, Livigno

Indkvartering Lejlighed

Fakta

Om Baita Gino

Baita Gino har en sublim beliggenhed tæt op liften, restauranter og indkøb - Velkommen til Baita Gino.

Bor du i denne lejlighed hos Baito Gino, får du en hjemlig lejlighed med god plads, som passer til hele familien eller til gruppen.

Komfortabel lejlighed
Her føler du dig hjemme i en lejlighed med 4 soveværelser, 1 med dobbeltseng og 3 med twinbeds, og med et fuldt udstyret køkken i forbindelse med opholdsrummet, hvor hele familien eller alle vennerne kan samles til en god middag efter en lang dag på ski. En stor familievenlig lejlighed, der er rummelig og godt indrettet, ideel til kør-selv familien eller vennerne. Du finder nemlig privat parkering, ude foran huset.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved siden af Bikelivigno, men der er flere i byen. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Beliggenhed
Baita Gino er et lejlighedskompleks der ligger i bydelen Saroch, og har en forrygende placering med kun 250 meter til nærmeste skilift Doss n. 18 og San Rocco n. 17. De kan fører jer til hovedliften Carosello 3000 og videre op i det fanstatiske skiområde. Hvis det ikke er nok, skal du kun gå 30 meter i dine skistøvler for at fange den gratis skibus, der tager dig rundt i byen. Det betyder at du nemt kan starte din skidag på Mottolino bjerget, hvis det skulle friste.

Apropos skibussen, kan den også tage dig hen til hovedgaden, hvor du kan tage på toldfri shopping. Lejlighedskomplekset ligger dog også i gåafstand til supermarkeder, restauranter og barer. Så hvis dine køkkenevner, også trænger til lidt ferie, er der rig mulighed for at tage ud og smage på Livigno. Hvis du trænger til en drink, eller en lille dans efter dagens skiløb, vil der også være mulighed for afterski inden for gåafstand.

Med andre ord: Det perfekte sted til årets skiferie!

Afstande

Afstand til piste 250 m

Afstand til lift 250 m

Afstand til centrum 300 m

Afstand til skibus 30 m

Værelset

TV Ja

Ingen slutrengøring Ja

Vaskemaskine Ja

Elkedel Ja

Toilet Ja

Køleskab Ja

Sengelinned Ja

Håndklæder Ja

Ovn Ja

Opvaskemaskine Ja

Wifi i lejlighed Ja

Mikrobølgeovn Ja

Bruser Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Babyseng € 105 / week (0-1 years)

Skirum Ja

5-vær. lejlighed

4 soveværelser: 1 med dobbelseng og 3 med twin beds. Stor stue med køkken. Stort badeværelse.

Køkken med opvaskemaskine - vaskemaskine - TV

AccommodationTypes

Afstande