Apartment Bait dal Temp

Italien, Livigno

Indkvartering Hotel

Fakta

Om Apartment Bait dal Temp

Vil I bo i lejlighed i et fredeligt område af Livigno, men stadig være lige ved pisten, så skal I bo på Bait dal Temp.

Beliggende i den første del af Forcola bydelen i Livigno, har disse dejlige lejligheder en fredelig placering, men bor lige ved pisten og en af de mindre træklifte i Livigno.

Beliggenhed
Der er derfor nem adgang til skiløbet og hovedliften Carosello 3000 ligger cirka 300 meter fra huset. Med god fart på, kan man glide hele vejen fra pisten i baghaven til hovedliften.

Vil man over på den modsatte bjergside, Mottolino, og teste skiområdet, kan man tage den gratis skibus, der stopper lige ude foran huset. Også i den umiddelbare nærhed finder man både supermarkeder, restauranter og barer.

Lejlighederne
I huset findes lejligheder i forskellige størrelser, de største helt op til 9 personer. Lejlighederne er rummelige og lyse, og indrettet med et strejf af elegance og originalitet. Alle lejligheder er udstyret med mikroovn, køleskab, kaffemaskine og TV.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved siden af Bikelivigno, men der er flere i byen. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Afstande

Afstand til piste 150 m

Afstand til lift 150 m

Afstand til centrum 1000 m

Afstand til shopping 50 m

Afstand til skibus 50 m

Afstand til skileje 200 m

Værelset

Mad og drikke

Faciliteter

Garage Free

Studio-lejlighed, ”NEF”

Lejlighed med plads til 2 personer beliggende på 1. sal. Indeholder køkken/alrum med dobbeltseng og badeværelse med bruser.

Sengelinned - Kaffemaskine – Kogeplader – Mikrobølgeovn – Køleskab – Viskestykker – Håndklæder – Elkedel - TV – Wi-Fi 

2-værelses lejlighed, ”GRIT”

Lejlighed med plads til 4 personer beliggende på 1. sal. Indeholder køkken/alrum med sovesofa til 2 personer, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med bruser.

Sengelinned - Kaffemaskine – Kogeplader – Fryser – Mikrobølgeovn – Køleskab – Viskestykker – Håndklæder – Elkedel - TV – Wi-Fi

2-værelses lejlighed, ”BUF”

Lejlighed med plads til 4 personer beliggende på 1. sal. Indeholder køkken/alrum med 2 enkeltsenge/dobbeltseng, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med bruser.

Balkon - Sengelinned - Kaffemaskine – Kogeplader – Opvaskemaskine – Fryser – Mikrobølgeovn – Køleskab – Viskestykker – Håndklæder – Elkedel - TV – Wi-Fi (ekstra beregning)

3-værelses lejlighed, ”ARIA”

Lejlighed med plads til 7 personer beliggende stueetage. Indeholder køkken/alrum med sovesofa til 2 personer, soveværelse med dobbeltseng og enkeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med bruser/badekar.

Sengelinned - Kaffemaskine – Kogeplader – Fryser – Mikrobølgeovn – Køleskab – Viskestykker – Håndklæder – Elkedel - TV – Wi-Fi

3-værelses lejlighed, “SOL”

Lejlighed med plads til 7 personer beliggende på 2. sal. Indeholder køkken/alrum med sovesofa til to personer, værelse med dobbeltseng og enkeltseng, soveværelse med dobbeltseng samt badeværelse med bruser.

Balkon - Sengelinned - Kaffemaskine – Kogeplader – Opvaskemaskine – Fryser – Mikrobølgeovn – Køleskab – Viskestykker – Håndklæder – Elkedel - TV – Wi-Fi 

4-værelses lejlighed, "QUAD8"

Lejlighed med plads til 9 personer beliggende på. Denne lejlighed er en kombination af lejlighederne ”NEF” og ”SOL”.

AccommodationTypes

Afstande