Hotel Cristallo

Italien, Livigno

Indkvartering Hotel

Fakta

Om Hotel Cristallo

På Hotel Cristallo kan I opleve rigtig italiensk gæstfrihed og har mulighed for at stå på ski næsten helt til hotellet.

Hotel Cristallo er et af vores mest roste hoteller i Livigno og når I først har mødt ejeren Maura, så ved I, hvorfor skiglade danskere kommer igen året efter. På Hotel Cristallo venter personalet nemlig med italiensk gæstfrihed, når det er bedst og et højt serviceniveau.

Hotellet

Dette nyrenoverede hotel lever i sandhed op til sit navn og ligger som en lyseblå krystal midt i det sneklædte Livigno. Kombinationen af den traditionelle italienske stil samt lyse og rustikke naturmaterialer danner en perfekt ramme om jeres skiferie.

Maden

Dominerende i restauranten er, foruden maden, den store kakkelovn som beroligende og raffineret giver en hyggelig stemning under middagen. Om morgenen kan du nyde udsigten til det sneklædte landskab,samt en dejlig buffet, der klæder dig på til dagens aktiviteter.

Beliggenhed

Skibussen standser tæt ved hotellet, og når dagen går på hæld, kan I stå på ski ned til hotellet, for pisten slutter kun 50 meter væk. Ikke langt fra hotellet ligger også det store handelscentrum, som byder på et væld af forretninger, caféer og modebutikker.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved siden af Bikelivigno, men der er flere i byen. Spørg

guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Afstande

Afstand til piste 50 m

Afstand til lift 200 m

Afstand til centrum 400 m

Afstand til shopping 200 m

Afstand til skibus 0 m

Afstand til skileje 300 m

Værelset

Mad og drikke

Faciliteter

Babyseng 25 € / night

Garage Free

Dobbeltværelse Comfort

Dobbeltværelse Comfort er 16 m2 og lyst, til 2 personer med dobbeltseng, safeboks, TV og balkon. Derudover eget dusch/wc, hvor du kan forkæle dig selv med blandt andet "whirlpool"-brusekabine.
Balkon - Sengelinned - Hårtørrer - Pengeskab - Bad og toilet - Telefon - Håndklæder - TV - Wi-Fi (gratis)

Dobbeltværelse Superior

Dobbeltværelse Superior er 20 m2 og lyst, til 2 personer med dobbeltseng og mulighed for 1 ekstra soveplads på en komfortabel sovesofa. Derudover indeholder værelset safeboks, TV, og eget dusch/wc med blandt andet "whirlpool"-brusekabine.
Sengelinned - Hårtørrer - Pengeskab - Bad og toilet - Telefon - Håndklæder - TV - Wi-Fi (gratis)

Suite

Suite er 24 m2 og lyst, til 2 personer med dobbeltseng og mulighed for 2 ekstra sovepladser på en komfortabel sovesofa. Derudover indeholder værelset safeboks, TV, og to dusch/wc med blandt andet "whirlpool"-brusekabine. Plus at soveværelset er udstyret med et badekar.
Sengelinned - Hårtørrer - Pengeskab - Bad og toilet - Telefon - Håndklæder - TV - Wi-Fi (gratis)

AccommodationTypes

Afstande