Apartment Eco Baita le Stelle

Italien, Livigno

Indkvartering Hotel

Fakta

Om Apartment Eco Baita le Stelle

Med direkte adgang til pisterne i San Rocco-området finder du Eco Baita le Stelle med sine lyse og nyrenoverede lejligheder.

Når du bor her, er du tæt på alt, hvad du behøver på din skiferie. Ud over at være tæt på pisten og skiløbet i enestående Livigno, så er du heller ikke langt fra byen med barer, restauranter og supermarkeder. Derudover stopper den gratis skibus også lige foran lejligheden.

Lyse og pæne lejlighederLejlighederne, der kan rumme 4-6 personer, er lyse og rummelige. I alle lejligheder er der køkken med blandt andet opvaskemaskine og kaffemaskine. Der er altså ingen der skal spille om, hvem der skal tage dagens opvask – og alle morgner kan du vælte direkte ud til en varm kop kaffe.

Lejlighederne har internet og adgang til parkering, en stor solterrasse og skirum med støvlevarmer.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved siden af Bikelivigno, men der er flere i byen. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.


Slopetrotter ser frem til at byde jer velkommen i Eco Baita le Stelle.

Afstande

Afstand til piste 150 m

Afstand til lift 150 m

Afstand til centrum 1000 m

Afstand til shopping 50 m

Afstand til skibus 50 m

Afstand til skileje 200 m

Værelset

Mad og drikke

Faciliteter

2-vær. lejlighed, "Alpina"

Lejlighed (ca. 50 m2) med plads til 4 personer beliggende i stueetagen. Indeholder et køkken/opholdsrum med sovesofa til 2 personer, et soveværelse med dobbeltseng og et badeværelse med bruser.
Sengelinned - Kaffemaskine – Kogeplader – Opvaskemaskine – Fryser – Mikrobølgeovn – Køleskab – Viskestykker – Håndklæder – Elkedel - TV – Wi-Fi

3-vær. lejlighed, "Cometa"

Lejlighed (ca. 65 m2) med plads til 6 personer beliggende på 1. sal. Indeholder køkken/alrum med sovesofa til 2 personer, to soveværelser med dobbeltseng og badeværelse med bruser.

Balkon - Sengelinned – Kaffemaskine – Kogeplade – Opvaskemaskine - Fryser – Mikrobølgeovn – Køleskab – Viskestykker – Håndklæder – TV – Elkedel - Wi-Fi 

4-vær. lejlighed, "Marina"

Lejlighed (ca. 120 m2) med plads til 10 personer beliggende på 2. sal. Lejligheden er opdelt i 2 etager. Den første etage indeholder køkken/alrum med sovesofa til 2 personer, soveværelse med dobbeltseng og et badeværelse med bruser. Den øvre etage indeholder soveværelse med tre enkeltsenge, soveværelse med dobbeltseng og enkeltseng, badeværelse med bruser.
Balkon - Sengelinned - Kaffemaskine - Kogeplade - Opvaskemaskine - Fryser - Mikrobølgeovn - Køleskab - Viskestykker - Håndklæder - TV - Elkedel – Wi-fi 

AccommodationTypes

Afstande