Residence Doss

Italien, Livigno

Indkvartering Lejlighed

Fakta

Om Residence Doss

Velkommen til Livigno og Residence Doss – her bor I med udsigt til liften.

Med kun 80 meter fra den nærmest lift, Doss, kommer I hurtig og nemt på ski hver dag. Pisterne står skarpe hver morgen, og med så kort afstand er der ingen undskyldning, for ikke at være de første på pisterne. I har mulighed for et godt skiløb både i Carosello og Mottolino.

Lejligheder med plads til alle


Der er plads til hele banden i lejlighederne på Residence Doss, om det er familie eller vennerne. Lejlighederne har plads til seks sovende gæster, så hvis I rejser med familien, kan I med fordel invitere svigerforældrene med. I finder her en lejlighed for 1. etage, på 58 m2, fordelt på to soveværelser, en stue med sovesofa, veludstyret køkken, badeværelse med bruser og en dejlig sydvendt altan. Der er god plads til afslapning når skidagen er omme.

Når I kommer hjem fra en lang dag på ski, har I mulighed for at opbevare skiene i husets skirum. Der er mulighed for privat parkering ved Resdidence Doss, hvis I kommer kørende til Livigno. Ankommer I i elbil, og har brug for at lade bilen, er der mulighed for det i byen. Der ligger en ladestation ved siden af Bikelivigno, men der er flere i byen. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Her er I tæt på det meste


Residence Doss er lejligheder, der er placeret i rolige omgivelser i San Rocco området, med omkring 1,2 kilometer til Livignos pulserende centrum. Med blot 20 meter til det nærmest busstoppested, kan I tage bussen ind til centrum.

Ønsker I at starte dagens skiløb skal ved en anden lift end Doss, er det nemt at fange shuttlebussen, uden at gå for langt i skistøvlerne, og den kan tage jer til Carosello 3000, som hurtig og nemt tager jer op i det skønne skiområde.

I behøver dog ikke tage bussen ind til centrum, for at finde alt det gode Livigno har at byde på. Kun 50 meter fra hoveddøren finder I supermarkeder med lækre italienske specialiteter, spisesteder, shopping og barer.

Når I ikke er på pisterne, er der rig mulighed for at udforske Livignos mange muligheder for mad, drinks og shopping. Apropos shopping, kan du handle toldfrit i byens mange butikker, så der er gode muligheder for at komme hjem med en god handel.

Vi glæder os til at tage imod jer i Livigno!

Afstande

Afstand til piste 150 m

Afstand til lift 150 m

Afstand til centrum 300 m

Afstand til skibus 20 m

Værelset

TV Ja

Ingen slutrengøring Ja

Babyseng (gratis) Ja

Kaffemaskine Ja

Elkedel Ja

Badekar eller bruser Ja

Toilet Ja

Køleskab Ja

Sengelinned Ja

Håndklæder Ja

Wifi i lejlighed Ja

Mikrobølgeovn Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Skirum Ja

AccommodationTypes

Afstande