Hotel Angelica

Italien, Livigno

Indkvartering Hotel

Fakta

Om Hotel Angelica

En kombination af et roligt område og tæt afstand til livligt centrum, er hvad Hotel Angelica kan byde på.

Midt i byen finder I Hotel Angelica, som ligger på en sidegade til Livignos gågade.

BeliggenhedI bor dermed i rolige omgivelser, men har det livlige handels-centrum, italienske kaffebarer og specialbutikker få skridt fra jeres dør.

Samtidig er der kort afstand til liften og pisten, så hermed en ideel placering hvis I ønsker et godt kompromis mellem central beliggenhed og skiløbet på jeres skiferie.

MadenMorgenmaden består af en lækker buffet med et varieret udvalg, så er du uden tvivl klar til en lang dag på bjerget. Igen om aftenen kræses der om en tre-retters menu, som serveres i varme omgivelser, og mon ikke I skal fuldende jeres dag med et godt glas rødvin fra hotellets lille vinkælder? Angelica er bestemt et besøg værd.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved siden af Bikelivigno, men der er flere i byen. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Afstande

Afstand til piste 150 m

Afstand til lift 150 m

Afstand til centrum 0 m

Afstand til shopping 0 m

Afstand til skibus 20 m

Afstand til skileje 400 m

Værelset

Mad og drikke

Faciliteter

Garage 10€/week

Kæledyr (på forespørgsel) € 10 per day - on request

3-sengsværelse m. dusch/wc

Særlig familie rabat, i uge 7 tilbyder vi dette 3 sengsværelse med en ekstra familierabat. Men der er et begrænset antal. Dobbeltværelse på 17-19 kvm med en opredning, indrettet med dusch/wc, minibar, hårtørrer, safeboks, TV, telefon, internet og balkon.
Sengelinned - Hårtørrer - Pengeskab - Bad og toilet - Håndklæder - TV - Wi-Fi (gratis)

Dobbeltværelse m. opredning

Dobbeltværelse på 17-19 kvm med en opredning, indrettet med dusch/wc, minibar, hårtørrer, safeboks, TV, telefon, internet og balkon.
Balkon - Sengelinned - Kaffemaskine - Hårtørrer - Minibar - Pengeskab - Bad og toilet - Telefon - Håndklæder - TV - Wi-Fi (gratis)

4-sengsværelse

Værelse på 22 kvm indrettet med en dobbeltseng og en sovesofa eller slå-ud seng til to pers, indrettet med dusch/wc, minibar, hårtørrer, safeboks, TV, telefon, internet og balkon.
Balkon - Sengelinned - Hårtørrer - Minibar - Pengeskab - Bad og toilet - Telefon - Håndklæder - TV - El-kedel - Wi-Fi (gratis)

Dobbeltværelse

Dobbeltværelse på 14 kvm med dobbeltseng eller to enkeltsenge, indrettet med dusch/wc, minibar, hårtørrer, safeboks, TV, telefon, internet og balkon.
Balkon - Sengelinned - Hårtørrer - Minibar - Pengeskab - Bad og toilet - Telefon - Håndklæder - TV - Wi-Fi (gratis)

AccommodationTypes

Afstande