Hotel Angelica

Italien, Livigno

Indkvartering Hotel
Inkl. halvpension

Fakta

Om Hotel Angelica

En kombination af et roligt område og tæt afstand til livligt centrum, er hvad Hotel Angelica kan byde på.

Bo i centrum af Livigno

Midt i byen finder I Hotel Angelica, som ligger på en sidegade til Livignos gågade. I bor dermed i rolige omgivelser, men har det livlige handels-centrum, italienske kaffebarer og specialbutikker få skridt fra jeres dør.Samtidig er der kort afstand til liften og pisten, så hermed en ideel placering hvis I ønsker et godt kompromis mellem central beliggenhed og skiløbet på jeres skiferie.Morgenmaden består af en lækker buffet med et varieret udvalg, så er du uden tvivl klar til en lang dag på bjerget. Igen om aftenen kræses der om en tre-retters menu, som serveres i varme omgivelser, og mon ikke I skal fuldende jeres dag med et godt glas rødvin fra hotellets lille vinkælder? Angelica er bestemt et besøg værd.

Afstande

Afstand til piste 150 m

Afstand til lift 150 m

Afstand til skibus 20 m

Afstand til skileje 400 m

Værelset

TV Ja

WiFi Ja

Balkon / Terasse Ja

Minibar Ja

Pengeboks Ja

Føntørrer Ja

Toilet Ja

Mad og drikke

Pension Halvpension

Bar Ja

Restaurant Ja

Glutenfri mad Ja

Faciliteter

Bruser Ja

Garage Ja

Halvpension Ja

Skirum med støvletørrer Ja

Solterrasse Ja

WiFi Ja

3-sengsværelse m. dusch/wc

Særlig familie rabat, i uge 7 tilbyder vi dette 3 sengsværelse med en ekstra familierabat. Men der er et begrænset antal. Dobbeltværelse på 17-19 kvm med en opredning, indrettet med dusch/wc, minibar, hårtørrer, safeboks, TV, telefon, internet og balkon.
Sengelinned - Hårtørrer - Pengeskab - Bad og toilet - Håndklæder - TV - Wi-Fi (gratis)

Dobbeltværelse m. opredning

Dobbeltværelse på 17-19 kvm med en opredning, indrettet med dusch/wc, minibar, hårtørrer, safeboks, TV, telefon, internet og balkon.
Balkon - Sengelinned - Kaffemaskine - Hårtørrer - Minibar - Pengeskab - Bad og toilet - Telefon - Håndklæder - TV - Wi-Fi (gratis)

4-sengsværelse

Værelse på 22 kvm indrettet med en dobbeltseng og en sovesofa eller slå-ud seng til to pers, indrettet med dusch/wc, minibar, hårtørrer, safeboks, TV, telefon, internet og balkon.
Balkon - Sengelinned - Hårtørrer - Minibar - Pengeskab - Bad og toilet - Telefon - Håndklæder - TV - El-kedel - Wi-Fi (gratis)

Dobbeltværelse

Dobbeltværelse på 14 kvm med dobbeltseng eller to enkeltsenge, indrettet med dusch/wc, minibar, hårtørrer, safeboks, TV, telefon, internet og balkon.
Balkon - Sengelinned - Hårtørrer - Minibar - Pengeskab - Bad og toilet - Telefon - Håndklæder - TV - Wi-Fi (gratis)

AccommodationTypes

Afstande