Haus Emil Mall

Østrig, St. Anton

Indkvartering Hotel

Fakta

Om Haus Emil Mall

Haus Emil Mall ligger i hjertet af St. Anton - kun 5-10 minutters gang fra pisten og liften.

Haus Emil Mall byder på pæne lejligheder for 2 - 9 personer
Alle lejlighederne er moderne indrettet med alle fornødenheder for en optimal ferie med familie eller venner. Haus Emil Mall ligger centralt og roligt, under 1 minuts gang fra St. Antons livlige gågade. Supermarked, bager og restauranter ligger lige omkring huset. Liften og pisterne ligger 5 - 10 minutters gang fra Haus Emil Mall afhængigt af tempoet. 
*Huset stiller store krav til ro og accepterer ikke festglade grupper. Derfor skal alle der bor i huset her være minimum 20 år.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation lige over for supermarkedet Billa, men der er flere i byen. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - kontant, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Afstande

Afstand til piste 300 m

Afstand til lift 450 m

Afstand til centrum 0 m

Afstand til shopping 50 m

Afstand til skibus 50 m

Afstand til skileje 450 m

Værelset

Mad og drikke

Faciliteter

WiFi (mod betaling) 10 euro per lejlighed

Lejlighed 2-værelses 4 personer

2-værelseslejlighed til 4 personer på ca. 42m2. Lejligheden består af entré, separat dobbeltværelse, opholdsrum med spiseplads, sovesofa, tv og åbent køkken med ovn og opvaskemaskine, bad og toilet samt balkon.
Balkon - Sengelinned – Kogeplade - Opvaskemaskine- Ovn - Håndklæder– TV

Lejlighed 2-værelses 5 personer

2-værelseslejlighed til 5 personer på ca. 50m2. Lejligheden består af entré, separat dobbeltværelse med dobbeltseng og enkeltseng, opholdsrum med spiseplads, sovesofa, tv og åbent køkken med ovn og opvaskemaskine, bad og toilet samt balkon.
Balkon - Sengelinned – Kogeplade - Opvaskemaskine- Ovn - Håndklæder– TV

Lejlighed 3-værelses 6 personer

3-værelseslejlighed til 4 - 6 personer på ca. 70m2. Lejligheden er lækkert indrettet med gang, to separate soveværelser, større opholdsrum med spiseplads og stort åbent køkken med ovn og opvaskemaskine, badeværelse samt separat toilet. Der er tv i opholdsrummet samt udgang til terrasse.
Sengelinned – Kogeplade - Opvaskemaskine- Ovn – Terrasse - Håndklæder– TV

Lejlighed 4-værelses 8 personer

Stor 4-værelseslejlighed til 8 personer (evt. 10, hvis der er børn iblandt). Lejligheden er 140m2 og består af entré, stort opholdsrum med sofaarrangement og tv, der hænger sammen med lejlighedens åbne køkken med spiseplads til op til 10 personer. Der er 3 separate soveværelser i lejligheden med hhv. 3, 3 og 2 sovepladser samt badeværelse og to toiletter.
Sengelinned – Kogeplade - Opvaskemaskine- Ovn – Køleskab - Håndklæder– TV

Lejlighed 1-værelses 2 personer

Studiolejlighed til 2 personer bestående af gang, separat bad og toilet, opholdsrum med spiseplads, to sovepladser, veludstyret køkken med ovn og opvaskemaskine, tv samt balkon.
Balkon - Sengelinned – Kogeplade - Opvaskemaskine- Ovn – Køleskab
- Håndklæder – TV

AccommodationTypes

Afstande