Hotel Alte Post

Østrig, St. Anton

Indkvartering Hotel

Fakta

Om Hotel Alte Post

Det 4-stjernede Hotel Alte Post ligger centralt i St. Anton og byder på luksuriøse omgivelser tæt på pisterne.

Skal der ikke mangle noget på skiferien, så er Hotel Alte Post i hjertet af St. Anton et godt valg. Det firestjernede hotel byder indenfor med luksuriøs indkvartering, stor wellnessafdeling, lækre gourmetmiddage og service i topklasse.

Central beliggenhed

Du bor centralt i St. Anton tæt på butikker, restauranter og afterski. Samtidig er lifterne bare en lille gåtur fra hotellet, så du kommer også hurtigt op i skiområdet om morgenen.

Hjemmelavede specialiteter og gourmetmad

Både morgen- og aftensmad er hjemmelavet af hotellets dygtige kokke. Morgenmaden består af en stor buffet med et varieret udvalg af lækre og sunde retter. Hver aften bliver du forkælet, når køkkenet serverer 6-retters gourmetmiddag i den flotte restaurant. Særlig til børnene serveres der aftensmad i baren. Der er også kaffe og hjemmelavede specialiteter om eftermiddagen, hvis du skulle være lidt sulten, når du kommer hjem efter dagens skiløb.

Masser af forkælelse i wellness-afdelingen

For at fuldende oplevelsen af luksus byder Hotel Alte Post også på en stor wellnessafdeling med både en stor pool, børne-pool, jacuzzi, sauna, dampbad mm. Du kan også forkæle dig selv yderligere med en omgang massage, en ansigtsbehandling eller en af de andre afslappende behandlinger i wellness-afdelingen. Til brug i spa-afdelingen er der lækre badekåber og tøfler på alle værelser.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation lige over for supermarkedet Billa, men der er flere i byen. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Afstande

Afstand til piste 200 m

Afstand til lift 200 m

Afstand til centrum 0 m

Afstand til shopping 0 m

Afstand til skibus 80 m

Afstand til skileje 100 m

Værelset

Mad og drikke

Faciliteter

Alte Post Deluxe Suite

Deluxe suite bestående af en Alte Post suite, en Galzig suite samt et ekstra dobbeltværelse. Suiten har således i alt 3 soveværelser med dobbeltseng, 3 toiletter, 3 badeværelser samt en stor stue. Derudover med hårtørrer, tv, telefon, minibar, safe-box og balkon.
Sengelinned – Bad – Toilet – Håndklæder – Wi-Fi (gratis)

Alte Post Suite

Flot, rummelig suite bestående af en Galzig suite forbundet med en stor stue. Indrettet med dobbeltseng samt to sovesofaer med plads til hver 2 personer. Derudover med toilet, badeværelse med bruser og badekar, hårtørrer, tv, telefon, minibar, safe-box og balkon.
Sengelinned – Bad – Toilet – Håndklæder – Wi-Fi (gratis)

Dobbeltværelse "Comfort"

Stort dobbeltværelse med toilet/bad, hårtørrer, tv, telefon, minibar og safe-box. Mange af værelserne har også balkon.
Sengelinned – Bad – Toilet – Håndklæder – Wi-Fi (gratis)

Dobbeltværelse "Deluxe"

Stort deluxe dobbeltværelse med mulighed for 2 ekstra opredninger. Indrettet med toilet, badeværelse, hårtørrer, tv, telefon, minibar, safe-box.
Sengelinned – Bad – Toilet – Håndklæder – Wi-Fi (gratis)

Familieværelse

Familieværelse med plads til 4 personer. Indrettet med dobbeltværelse, stue med mulighed for 2 opredninger, toilet samt badeværelse. Derudover med hårtørrer, tv, telefon, minibar, safe-box og balkon.
Sengelinned – Bad – Toilet – Håndklæder – Wi-Fi (gratis)

Suite Galzig

Flot suite med dobbeltseng samt mulighed for 2 opredninger. Indrettet med toilet, badeværelse med bruser og badekar, hårtørrer, tv, telefon, minibar, safe-box og balkon.
Sengelinned – Pengeskab - Bad – Telefon – Toilet – Håndklæder – Wi-Fi (gratis)

AccommodationTypes

Afstande