Hotel Garni Erwin Falch

Østrig, St. Anton

Indkvartering Hotel

Fakta

Om Hotel Garni Erwin Falch

På Hotel Garni Erwin Falch starter skieventyret i St. Anton med alt den østrigske charme kan byde på.

Pisten og liften er cirka 500 meter væk fra huset – skibussen er dog lige i nærheden, som tager dig hurtigt og effektivt til liften. Det gælder jo om at være først på pisten, ikke?

Central beliggenhed

Lige uden for huset mærker du det pulserende byliv, hvor du er tæt på både restauranter, barer og butikker.

Værelse eller lejlighed

Huset råder over to lejligheder til henholdsvis 4 og 6 personer samt værelser til 1-3 personer. Der er altså helt sikkert en lejlighed eller et værelse der passer perfekt til dig og dine medskiløbere! Værelserne har det, du har brug for på skiferien – og naturligvis den klassiske østrigske charme.

Morgenmad inkluderet

Hotel Garni Erwin Falch tilbyder en god østrigsk morgenmad til alle ophold på værelserne. Bor du i lejlighed, kan du tilkøbe dette. Den hyggelige morgenmadsrum danner rammen om morgenmaden (naturligvis) og står senere til fri afbenyttelse til husets gæster. Oplagt mulighed for at slå dine medskiløbere i et brætspil eller nyde en kold øl efter dagens tur på pisterne.

Sauna på skiferien

Få varmen tilbage i kroppen i husets sauna eller ‘ruheraum’. Her er der garanti for at slappe af og sikre, at benene er klar til mere skiløb dagen efter.

Slopetrotter ser frem til at se dig i St. Anton på Hotel Garni Erwin Falch!

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation lige over for supermarkedet Billa, men der er flere i byen. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer fra € 0,50 - € 5,00. Der vil derfor maksimalt blive opkrævet € 31,50 pr. person, og dette er ved en uges ophold på et 5-stjernet ophold. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Afstande

Afstand til piste 500 m

Afstand til lift 500 m

Afstand til centrum 50 m

Afstand til shopping 50 m

Afstand til skibus 25 m

Afstand til skileje 450 m

Værelset

TV Ja

Balkon / Terasse Ja

Wi-fi i værelset Ja

Badekar eller bruser Ja

Toilet Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Børnevenlig Ja

Reception Ja

Sauna Ja

Skirum Ja

TV rum Ja

WiFi Ja

Dobbeltværelse m. dusch/wc

Dobbeltværelse med bruser eller badekar samt wc.

Balkon - Sengelinned - Bad og toilet - Telefon - Håndklæder - TV - Wi-Fi - morgenmad inkl.

3-værelseslejlighed til 6 personer

3-værelseslejlighed bestående af 2 soveværelser med to dobbeltsenge. Større opholdsrum med køkken, spiseplads og sovesofa til 2 personer samt badværelse og balkon.

Balkon - Sengelinned - Kogeplade - Opvaskemaskine - Ovn - Køleskab - Håndklæder - TV - Wi-Fi - morgenmad kan tilkøbes

AccommodationTypes

Afstande