Haus Weiskopf

Østrig, St. Anton

Indkvartering Lejlighed

Fakta

Om Haus Weiskopf

I et roligt område i St. Anton, tilbagetrukket fra byen ligger det hyggeligt familiehus, Haus Weiskopf, hvor tredje generation af familien af samme navn også bor.

Central beliggenhed

Huset ligger med kort afstand til Nassereinbahn, en af de tre hovedlifte i St. Anton. Så om morgenen er I hurtigt oppe i St. Antons fantastiske område, hvilket er en af første prioriteterne på en skiferie. Der er mulighed for brødservice om morgenen, så I ikke skal ned i byen efter frisk brød hver morgen, men bare kan afhente det i receptionen.

Skibussen holder lige foran huset og gående er der små 10 minutters gang ind til centrum og byens mange hyggelige afkroge.

Lejlighederne

Lejlighederne er af forskellig størrelse i fin standard. De er hyggelig indrettede, med et mindre køkken og god spiseplads. Dobbeltværelset som man kan booke indeholder ikke køkken. Der er skikælder og opholdsrum i huset.

Vær opmærksom på

Ejeren af huset stiller store krav til fred og ro og accepterer ikke festgrupper. Minimumsalder for boligen er 20 år. Så er I en flok unge mennesker der skal afsted for at feste, så anbefaler vi IKKE, at bo her.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation lige over for supermarkedet Billa, men der er flere i byen. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer fra € 0,50 - € 5,00. Der vil derfor maksimalt blive opkrævet € 31,50 pr. person, og dette er ved en uges ophold på et 5-stjernet ophold. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Afstande

Afstand til piste 200 m

Afstand til lift 300 m

Afstand til centrum 700 m

Afstand til shopping 400 m

Afstand til skibus 20 m

Afstand til skileje 300 m

Værelset

TV Ja

Viskestykker Ja

Balkon / Terasse Ja

Kaffemaskine Ja

Elkedel Ja

Sengelinned Ja

Håndklæder Ja

Fryser Ja

Komfur Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Skirum Ja

2-vær. Lejlighed

Til maksimum 4 pers. Indrettet med et soveværelse, dusch/wc, køkken og opholdsrum. Køkkenet er udstyret med kogeplader og køleskab. Der er endvidere trådløst internet.
Balkon - Sengelinned - Kaffemaskine - Kogeplade - Fryser – Køleskab -Viskestykker - Håndklæder – TV - Elkedel  

2-vær. lejlighed "5 pax"

Til maksimum 5 pers. Indrettet med et soveværelse, dusch/wc, køkken og opholdsrum. Køkkenet er udstyret med kogeplader og køleskab. Der er endvidere trådløst internet.
Balkon - Sengelinned - Kaffemaskine - Kogeplade - Fryser – Køleskab -Viskestykker - Håndklæder – TV - Elkedel – WiFi (gratis)

3-vær. Lejlighed

Til maksimum 6 pers. Indrettet med et soveværelse, dusch/wc, køkken og opholdsrum. Køkkenet er udstyret med kogeplader og køleskab. Endvidere et værelse, som ligger lige overfor lejligheden, med to sovepladser. Der findes trådløst internet.
Balkon - Sengelinned - Kaffemaskine - Kogeplade - Fryser – Køleskab -Viskestykker - Håndklæder – TV - Elkedel – WiFi (gratis)

Dobbeltværelse m. dusch/wc uden køkken

Til maksimum 2 pers. Værelse med dusch/wc, TV og trådløst internet. Værelset har ikke køkken.
Sengelinned -Håndklæder – TV

AccommodationTypes

Afstande