Hotel Kertess

Østrig, St. Anton

Indkvartering Hotel

Fakta

Om Hotel Kertess

Det 4-stjernede Hotel Kertess ligger i udkanten af St. Anton i rolige omgivelser. Her finder du god wellness og en fantastisk udsigt over de smukke Rendl-bjerge.

Hotel Kertess er et klassisk og traditionelt hotel i en lidt mere stille del af St. Anton. En 15-minutters gåtur fører dig til byens centrum og skiløb. Men bare rolig, skibussen går lige uden for hotellet, hvis du ikke ønsker at gå.

Værelserne

På hotellet finder du blandt andet dobbelt- og familieværelser, der er lyse og traditionelt indrettede. I alle værelser finder du tv, WiFi og hårtørrer.

Skiferie med wellness

Efter en lang dag med skiløb er der få ting, der er bedre end lidt afslapning. Hotel Kertess har et dejligt wellness-område, hvor du kan slappe af i den finske sauna, dampsauna, indendørs pool eller tage en lur i wellness-områdets afslapningsrum. Wellnessområdet er åbent hver dag fra kokken 08.00 til 20.00.

Halvpension

På Hotel Kertess er morgenmad og aftensmad inkluderet i prisen. Hver morgen serveres der en ordentlig morgenmad, der holder dig optaget af dagens aktiviteter. Efter en lang dag på pisterne og lidt afslapning i wellness-området, skal du bare hoppe ned til den hyggelige restaurant og nyde den lækre middag.

Hvis du har lidt energi tilbage efter det, anbefaler vi, at du tager en god drink i hotellets bar, inden det er tid til at gå i seng til morgendagens aktiviteter.

Opbevaring af ski

På hotellet er der et skirum med skistøvlevarmer. Hvis du vil undgå at bære på dine ski til og fra skiløbet, er der en ekstern skiopbevaring ved liften. Skiopbevaring er gratis.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation lige over for supermarkedet Billa, men der er flere i byen. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Slopetrotter ser frem til at byde dig velkommen på din skiferie i St. Anton!

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Afstande

Afstand til piste 800 m

Afstand til lift 800 m

Afstand til centrum 1000 m

Afstand til shopping 500 m

Afstand til skibus 10 m

Værelset

Mad og drikke

Faciliteter

Enkeltværelse

Enkeltværelse med eget badeværelse.
Sengelinned - Hårtørrer - Badekar eller bruser - Toilet - Telefon - Håndklæder - TV

Dobbeltværelse


Dobbeltværelse med eget badeværelse.
Sengelinned - Hårtørrer - Badekar eller bruser - Toilet - Telefon - Håndklæder - TV

Familieværelse med 1 opredning


Familieværelse med eget badeværelse og mulighed for 1 opredning.
Sengelinned - Hårtørrer - Badekar eller bruser - Toilet - Telefon - Håndklæder - TV

AccommodationTypes

Afstande