Apartment Hörhager

Østrig, Zell am Ziller

Indkvartering Lejlighed

Fakta

Om Apartment Hörhager

Store lejligheder, der ligger 150 meter fra pisterne i Kaltenbach- altså et andet skiområde end Zillertal. Men skibusserne og toget tager dig nemt til alle områder i dalen - og fordelen er, hvis du rejser med børn, at Kaltenbach (Hochzillertal) er super børnevenligt!

Under 200 meter fra Hochzillertal-gondolen i Kaltenbach ligger disse store 5-værelses lejligheder. Lejlighederne kan rumme op til 10 personer, så de er den oplagte indkvartering til den store familie eller gruppe.  

Rummelige lejligheder  

Lejlighederne rummer alle 4 soveværelser, et stort spisekøkken, et badeværelse, separat toilet og en altan, hvor I kan nyde udsigten over bjergene. 


Stort og kendt skiområde  

Skiområderne i Zillertal er først og fremmest kendt for gletsjeren ’Hintertux’ i enden af dalen, men der er masser af pister – både til nybegynderen og den erfarne skiløber i resten af områderne. Området Hochzillertal her i Kaltenbach byder på 93km sammenhængende pister, og resten af omårderne i Zilletal nås nemt med bus eller tog. Dette er gratis at benytte med liftkort. Her får I altså rigtig meget for pengene – en stor og rummelig lejlighed i et af Østrigs bedste skiområder. 

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger blandt andet en ladestation ved Zillertal Arena, men der er flere i byen. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Afstande

Afstand til piste 200 m

Afstand til lift 150 m

Afstand til centrum 700 m

Afstand til shopping 500 m

Afstand til skibus 200 m

Værelset

Slutrengøring Ja

Sengelinned Ja

Håndklæder Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Børnevenlig Ja

Skirum med støvletørrer Ja

WiFi Ja

5-værelses lejlighed til 8-10 personer

5-værelses lejlighed til op til ti personer. Lejligheden indeholder fire soveværelser, et stort køkken, et badeværelse og et separat toilet samt en balkon / terrasse.
Balkon eller terrasse - Bad og toilet - Ovn - Kogeplade - Køleskab - Kaffemaskine - El-kedel - Mikrobølgeovn - TV

AccommodationTypes

Afstande