Apartment Gruber

Østrig, Zell am Ziller

Indkvartering Hotel

Fakta

Om Apartment Gruber

Apartment Gruber placerer jer i et roligt område af Zell am Ziller, men stadig tæt på gondolen.

God placering i Zell am Ziller

Appartements Gruber i Zell am Ziller byder på en ideel beliggenhed, 600 meters gang fra gondolen, der tager jer op i det fantastiske område.
Lejligheden, der ligger i rolige omgivelser, byder på hele 70m2 fordelt på 3 pæne soveværelser til hhv. 2, 2 og 1 personer, køkken/alrum, en god balkon samt bad og toilet.

Der er ca. 10 minutters gang til Zell am Zillers hyggelige centrum med restauranter, barer, bager og supermarked.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger blandt andet en ladestation ved Zillertal Arena, men der er flere i byen. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Afstande

Afstand til piste 600 m

Afstand til lift 600 m

Afstand til centrum 500 m

Afstand til shopping 400 m

Afstand til skibus 100 m

Afstand til skileje 500 m

Værelset

Mad og drikke

Faciliteter

WiFi (mod betaling) 10

Lejlighed 4-værelses 5 personer

Lejligheden er på 70 kvm og består af køkken/opholdsrum, dusch/wc, balkon og tre soveværelser. De to soveværelser har to sovepladser mens det sidste har en enkelt.
Balkon - Sengelinned - Kaffemaskine - Kogeplade - Opvaskemaskine - Køleskab - Håndklæder - TV - Wi-Fi (ekstra beregning)  

Lejlighed 4-værelses 6 personer

Indrettet med 3 soveværelser, 3 dusch/wc og køkken/opholdsrum med soveplads.
Balkon - Sengelinned - Kaffemaskine - Kogeplade - Opvaskemaskine - Køleskab - Håndklæder - TV - Wi-Fi (ekstra beregning)  

AccommodationTypes

Afstande