Appartment Gallahaus

Østrig, Zell am Ziller

Indkvartering Lejlighed

Fakta

Om Appartment Gallahaus

På Appartment Gallahaus får I en rigtig god udsigt og bor samtidig tæt på liften der tager jer op i skiområdet.

Hvis du ønsker at bo tæt på liften og pisterne, så er Aparthotel Gallahaus noget for dig.

Når du bor på Aparthotel Gallahaus, har du få minutters gang til Rosenalmbahn, som hurtigt tager dig til Zell am Zillers skønne skiområde.

Indkøbsmuligheder finder du inde i Zell am Zillers centrum, hvor der også er enkelte butikker. Hvis ikke du har bil til rådighed, kan du nemt og bekvemt tage skibussen, som på få minutter tager dig til hjertet af den hyggelige by.

Oplev gæstfriheden

Aparthotel Gallahaus er et familiedrevet hotel, hvor gæstfrihed er i højsædet. Huset byder på hyggelige og pæne lejligheder, alle med et veludstyret køkken. Lejlighederne kan huse fra 2-8 personer, hvorfor størrelsen vil variere herefter. Fra hotellet og lejlighederne får du fint udsyn til skiområdet og Zell am Zillers skønne bjerge.

Huset byder også på et afslappende wellness område, hvor du har mulighed for at slappe af efter en lang dag på ski. Her finder du blandt andet sauna, dampbad, koldtvandsbassin, infrarød kabine, spabad og solarium.

OBS! Hvis du ikke selv ønsker at lave morgenmad, har du mulighed for at tilkøbe dette i stedet.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger blandt andet en ladestation ved Zillertal Arena, men der er flere i byen. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.
Slopetrotter ønsker dig en god skiferie til Zell am Ziller!

Afstande

Afstand til lift 200 m

Afstand til centrum 1400 m

Afstand til shopping 1300 m

Afstand til skileje 200 m

Værelset

TV Ja

Balkon / Terasse Ja

Badekar eller bruser Ja

Toilet Ja

Køleskab Ja

Wifi i lejlighed Ja

Mikrobølgeovn Ja

Komfur Ja

Mad og drikke

Bar Ja

Restaurant Ja

Faciliteter

Reception Ja

Sauna Ja

Solterrasse Ja

Wellness Ja

Lejlighed 3-værelses for familie

Lejligheden er perfekt til familier med op til 2 børn. Der er 2 separate soveværelser, køkken med opvaskemaskine, badeværelse med brusekabine/toilet samt en balkon. Vi gør opmærksom på, at lejligheden kun må bookes af 2 voksne og 2 børn.
Balkon - Sengelinned - Kaffemaskine - Kogeplade - Opvaskemaskine - Køleskab - Håndklæder - TV - El-kedel - Wi-Fi (gratis)  

3-værelses lejlighed for 4 personer

Lejlighed på 47 kvm til fire personer. Lejligheden består af et soveværelse med dobbeltseng til to personer og et mindre soveværelse med to enkeltsenge. En stue med spiseplads og sofa samt opholdsstue med tv og udgang til altan eller terrasse. Køkken med kogeplader. Badeværelse med bruser og toilet.
Balkon eller terrasse - Sengelinned - Kaffemaskine - Kogeplade - Opvaskemaskine - Køleskab - Håndklæder - TV - El-kedel - Wi-Fi (gratis)  

Lejlighed 4-værelses til maks. 6 personer

Lækker lejlighed med plads til 6 personer. Lejligheden 3 separate soveværelser og en opholdsstue samt køkken. Køkkenet er lækkert indrettet med alle fornødne redskaber samt opvaskemaskine. Du har et badeværelse med brusekabine og toilet. Ekstra: TV i køkken og stue. Bonus: Balkon.
Balkon - Sengelinned - Kaffemaskine - Kogeplade - Opvaskemaskine - Køleskab - Håndklæder - TV - El-kedel - Wi-Fi (gratis) 

Lejlighed 5-værelses 8 personer

Lejligheden her er husets største med plads til 8 personer. Der er 4 separate soveværelser, åbent køkken med opvaskemaskine, lounge, 2 badeværelser med brusekabine/toilet samt en balkon. Ekstra: TV i stue og lounge.
Balkon - Sengelinned - Kaffemaskine - Kogeplade - Opvaskemaskine - Køleskab - Håndklæder - TV - El-kedel - Wi-Fi (gratis) 

AccommodationTypes

Afstande