Appartement Regina

Østrig, Zell am Ziller

Indkvartering Lejlighed

Fakta

Om Appartement Regina

Behagelige lejligheder i et roligt område kun 250 meter fra centrum af Zell am Ziller.


Appartement
Regina tilbyder hyggelige lejligheder, der kan rumme fra to til syv personer. Både lejlighederne, loungen og receptionen er opført i klassisk tyroler-stil, hvilket giver en hyggelig og hjemlig atmosfære. 
I den hyggelige lounge kan du sætte dig ned og læse en god bog eller spille et spil med vennerne eller familien efter en lang dag på pisten.

Hyggelige lejligheder

Alle lejlighederne er indrettet indbydende og behageligt. Derudover er der komfortable opholdsområder og kabel-tv. Der er en gratis parkeringsplads lige ved lejligheden, samt WiFi til fri afbenyttelse. 


Tæt på pisten

Indkvarteringen ligger i en rolig og solrig del af Zell am Ziller. Landsbyens centrum ligger kun 250 m væk, og den gratis skibus stopper kun 100 meter fra boligen - hvilket gør beliggenheden ideel.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger blandt andet en ladestation ved Zillertal Arena, men der er flere i byen. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Afstande

Afstand til piste 800 m

Afstand til lift 800 m

Afstand til centrum 250 m

Afstand til shopping 200 m

Afstand til skibus 150 m

Afstand til skileje 800 m

Værelset

Balkon / Terasse Ja

Kaffemaskine Ja

Elkedel Ja

Toilet Ja

Køleskab Ja

Rengøring Ja

Sengelinned Ja

Babyseng Ja

Bruser Ja

Komfur Ja

Kæledyr Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Lounge Ja

Skirum Ja

WiFi Ja

2-værelses lejlighed til 2-4 personer

2-værelses lejlighed med balkon på cirka 48 kvm. til op til fire personer. Lejligheden består af et soveværelse med dobbeltseng, en stue med sovesofa, et tekøkken, badeværelse med bruser og toilet.
Bad og toilet - Balkon - TV - Telefon - Køleskab - Kaffemaskine - El-kedel - Kogeplade - Brødrister

3-værelses lejlighed til 2-6 personer

3-værelses lejlighed på cirka 58 kvm. til op til seks personer. Lejligheden består af to soveværelser med dobbeltsenge, en stue med sovesofa, et tekøkken, badeværelse med bruser og toilet. Der er en eller to altaner.
Bad og toilet - Balkon - TV - Telefon - Køleskab - Kaffemaskine - El-kedel - Kogeplade - Brødrister

3-værelses lejlighed til 2-7 personer

3-værelses lejlighed på ca. 90 kvm. til op til syv personer på to niveauer. Lejligheden, der har balkon, består af to soveværelser, hvoraf der er en dobbeltseng i det ene og en dobbeltseng og en enkeltseng i det andet, en stue med sovesofa, et tekøkken, badeværelse med bruser og toilet.
Bad og toilet - Balkon - TV - Telefon - Køleskab - Kaffemaskine - El-kedel - Kogeplade - Brødrister

AccommodationTypes

Afstande