Hotel Savoia Debili

Italien, Sauze d'Oulx

Indkvartering Hotel
Inkl. halvpension

Fakta

Om Hotel Savoia Debili

Familiedrevet og meget central beliggenhed sender dig hurtigt på ski!

Det familiedrevet Hotel Savoia Debili, er en helt oplagt indkvartering, hvis du gerne vil være den første på ski hver morgen. Hotellet ligger nemlig kun med 100 meter til den nærmest lift “Les Clotes”. Du skal derfor ikke bekymre dig om at vade langt med skiene på nakken.

På hotellet bor du på hyggelige, simple værelser, der er indrettet i en klassisk møbleret alpestil med trædetaljer. Værelserne tilbyder alle de bekvemmeligheder, du har brug for, og alle værelser har tv og eget badeværelse med bruser og hårtørrer.

I den tilhørende restaurant får du serveret halvpension. Til morgenmad kan du sætte dig til rette til en simpel morgenmadsbuffet. Til aften får du retter der er baseret på lokalområdets råvarer og traditioner. Forret og hovedret bliver serveret ved bordet, og så vil der være en kold buffet med grønt og snacks.

Spa-afdeling

Efter en lang dag med skiløb kan du slappe af i hotellets spa-område, hvor du kan nyde det tyrkiske bad, saunaen og jacuzzien. Man tilkøber adgang til wellness-området i receptionen. Der er også et mindre fitnesscenter, som du frit kan bruge, hvis du ønsker det.

Receptionen er tilgængelig fra 8-23, og derefter er det muligt at ringe til natportøren. Du kan tilmed altid få hjælp til at planlægge dagens skiløb. Der er også et opbevaringsrum på hotellet til ski og støvler, således at dine ejendele er sikre og tørre til næste dag.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved den offentlige parkering ved Carrefour Express, men der er flere i byen. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer fra € 0,50 - € 4,50. Der vil derfor maksimalt blive opkrævet € 31,50 pr. person, og dette er ved en uges ophold på et 5-stjernet ophold. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Slopetrotter ønsker dig velkommen til Sauze d’Oulx på Hotel Savoia Debili.

Afstande

Afstand til piste 100 m

Afstand til lift 100 m

Afstand til centrum 50 m

Afstand til shopping 100 m

Afstand til skileje 150 m

Værelset

TV Ja

Føntørrer Ja

Wi-fi i værelset Ja

Toilet Ja

Bruser Ja

Mad og drikke

Pension Halvpension

Bar Ja

Restaurant Ja

Halvpension Ja

Faciliteter

Dampbad Ja

Fitnessrum Ja

Jacuzzi Ja

Legerum Ja

Reception Ja

Sauna Ja

Vis mere

Skirum: Ja

Wellness: Ja

Wellness behandlinger: Ja

Dobbeltværelse Standard

Dobbeltværelse Standard med eget badeværelse  
Sengelinned - Hårtørrer - Bad og toilet - Håndklæder - TV - Wi-Fi (gratis)

Enkeltværelse Standard

Enkeltværelse Standard med eget badeværelse  
Sengelinned - Hårtørrer - Bad og toilet - Håndklæder - TV - Wi-Fi (gratis)

AccommodationTypes

Afstande