Hotel Savoia Debili

Italien, Sauze d'Oulx

Indkvartering Hotel
Inkl. halvpension

Fakta

Om Hotel Savoia Debili

Familiedrevet og meget central beliggenhed sender dig hurtigt på ski!

Når du bor på Hotel Savoia Debili har du kun 50 meter til Les Clotes-liften, hvilket gør det til en oplagt indlogering for gæster der gerne vil hurtigt på pisten.

Hotellet tilbyder alle de bekvemmeligheder, du har brug for, og alle værelser har tv, eget badeværelse med bruser og hårtørrer.

I den tilhørende restaurant præsenteres retter baseret på lokalområdets råvarer og traditioner. Der vil være en kold buffet med grønt og små snacks, og første og anden ret vil blive serveret ved bordet. Der er dermed god mulighed for at smage på det italienske køkken.
Spa-afdeling
Efter en lang dag med skiløb kan du slappe af i hotellets spa-område, hvor du kan nyde det tyrkiske bad, saunaen og jacuzzien. Man tilkøber adgang til welness-området i receptionen. Der er også et mindre fitnesscenter, som du frit kan bruge, hvis du ønsker det.

Receptionen er tilgængelig 24 timer i døgnet og du kan tilmed altid få hjælp til at planlægge dagens skiløb. Der er også et opbevaringsrum på hotellet til ski og støvler, således at dine ejendele er sikre og tørre til næste dag.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved den offentlige parkering ved Carrefour Express, men der er flere i byen. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen


Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer fra € 0,50 - € 4,50. Der vil derfor maksimalt blive opkrævet € 31,50 pr. person, og dette er ved en uges ophold på et 5-stjernet ophold. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Slopetrotter ønsker dig velkommen til Sauze d’Oulx på Hotel Savoia Debili.

Afstande

Afstand til piste 100 m

Afstand til lift 100 m

Afstand til centrum 50 m

Afstand til shopping 100 m

Afstand til skileje 150 m

Værelset

TV Ja

Føntørrer Ja

Wi-fi i værelset Ja

Toilet Ja

Bruser Ja

Mad og drikke

Pension Halvpension

Bar Ja

Restaurant Ja

Halvpension Ja

Faciliteter

Dampbad Ja

Fitnessrum Ja

Jacuzzi Ja

Legerum Ja

Reception Ja

Sauna Ja

Vis mere

Skirum: Ja

Wellness: Ja

Wellness behandlinger: Ja

Dobbeltværelse Standard

Dobbeltværelse Standard med eget badeværelse  
Sengelinned - Hårtørrer - Bad og toilet - Håndklæder - TV - Wi-Fi (gratis)

Enkeltværelse Standard

Enkeltværelse Standard med eget badeværelse  
Sengelinned - Hårtørrer - Bad og toilet - Håndklæder - TV - Wi-Fi (gratis)

AccommodationTypes

Afstande